Įkraunama...
Įkraunama...

Tvarkingas vyras

Apklausa: jūsų vyras: (616 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
as pazinojau pora pedantiskai tvarkingu vyruku. aciu. jau geriau truputi netvarkingas tongue.gif , toks kaip mano.
Atsakyti
na netvarkingas mano, vidutiniskai turbut laugh.gif
Dazniausiai del to ir priekaistauju.. unsure.gif

Bet tikrai nenoreciau, kad mano vyras butu pedantas ir priekaistautu del kiekvienos dulkeles. Per telika kakzokia snekesiu laida atsitiktinai pamaciau, kaip vyras zmona strojino del tvarkos, daugmaz grindis namie min. kokius 2 syk reikia plauti blink.gif Geriau kai toks pat ar siek tiek netvarkingesnis uz moteri wink.gif
Atsakyti
unsure.gif O maniškis vyriškis tai tikriausiai prie vidutiniokų būtų - kai nesitvarko , tai nesitvsrko , bet jau kai ūpas užeina - tai ojojoi... Bet siaip tai jis kruopščiau moka sutvarkyti. blink.gif Bet, blyn , tas ūpas jam tik du kartus per metus užeina... doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE (Raudonplaukė @ 2004 07 02, 10:26)
na netvarkingas mano, vidutiniskai turbut laugh.gif
Dazniausiai del to ir priekaistauju.. unsure.gif

Bet tikrai nenoreciau, kad mano vyras butu pedantas ir priekaistautu del kiekvienos dulkeles. Per telika kakzokia snekesiu laida atsitiktinai pamaciau, kaip vyras zmona strojino del tvarkos, daugmaz grindis namie min. kokius 2 syk reikia plauti blink.gif Geriau kai toks pat ar siek tiek netvarkingesnis uz moteri wink.gif

blink.gif as per telika pries metus per zinias girdejau kad Indijoje vienas psichas savo zmonike ismete pro langa ,nes ana nabage jam pietus ne is tos puses stalo padave blink.gif doh.gif nu jomajo
Dar girdejau kad Indijoje musamos moterys kas dvi minutes unsure.gif nu ligoniai mad.gif
Atsakyti
QUOTE (Saldzioji @ 2004 07 02, 13:35)
blink.gif as per telika pries metus per zinias girdejau kad Indijoje vienas psichas savo zmonike ismete pro langa ,nes ana nabage jam pietus ne is tos puses stalo padave blink.gif doh.gif nu jomajo
Dar girdejau kad Indijoje musamos moterys kas dvi minutes unsure.gif nu ligoniai mad.gif

Nu sakes, bet taip toli ieshkot nereikia.. uztenka po LT pasizvalgyt. Kaimuose gaut i galva nuo vyro yra norma unsure.gif .. na ne tik kaimuose matyt.. tik moterys kazko tyli, gedinasi kalbeti apie tai, bet juk ne jos turetu gedytis, o tie vyrai!
Atsakyti
Maniskis... doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif Supratot? laugh.gif laugh.gif
Netvarkingas - taigi, tenka aukleti. As jokiu budu nesu pedante, bet palyginus su juo, tai tikra tvarkinguole.
Jam grasinu, kad jei nepersiaukles, tai mums kartu ateities nera. Neturiu as kanktrybes del to visada zysti. mad.gif mad.gif
Atsakyti
Maniskis labai tvarkingas rolleyes.gif
Ypac Virtuveje, vonioje ir tualete turi buti ideali tvarka smile.gif
Kambariai jam ko tai ne taip i akis krenta laugh.gif Bet stai ka as pastebejau, kad per tuos 4 kartu praleistus metus pati darausi pedante laugh.gif laugh.gif Menkiausia smulkmena i akis krenta mad.gif
Atsakyti
Mama man pasakojo, pati tai nelabai prisimenu. Vaikystėje, paauglystėje buvau žiauriai netvarkinga, tiksliau tinginė ir "knygų žiurkė", todėl per knygos viršų ir betvarkės nematydavau. Mama man priekaištaudavo, sakydavo, kad vyro nesusirasiu tokia netvarkinga būdama. Tai visada atsakydavau, kad susirasiu tokį, kuris lips per šiukšles ir tylės. Rusai tokiu atveju sako "Kak v vodu gliadela"
Dabar nesu pedantė, bet jau vyrą išsirinkau, siaubas grynas. Tik vaiką "auklėja", kad žaislų nesusirenka. O paties drabužiai visur išmėtyti, indai palikti ten, kur valgė. O jei jau į kriauklę nunešė, tai galėtų savaitę ten stovėti, jei aš nebambėčiau arba pati nesuplaučiau. Vienintelis pasiekimas:išmokiau nešvarias kojines į skalbinių dėžę nunešti, o ne po kėdėmis išdžiaustyti. Kaip manot, per 6 bendro gyvenimo metus daug ar mažai?
Žodžiu, neveltui sakoma "Būkit atsargūs ko nors trokšdami, nes tai gali išsipildyti"
Atsakyti
QUOTE (Nightingale @ 2004 07 02, 09:18)
Na mes su vyru kolkas menesi tik vede, bet jau susiduriau su jo tvarkingumu biggrin.gif .. JIs toks megejas praustis praustis.. Tai per menesi privarem 8 m3 karsto vandens ohmy.gif ohmy.gif ohmy.gif . Tokiu bajeriu dar nebuvau macius, kad dviese gyvenant sitiek vandens... smile.gif Niu betka darysi, tooks jis jau svaruolis rolleyes.gif

Išeitis viena- arba smirdantis vyras, arba spaustukai ant skaitliukų wink.gif
Papildyta @ [mergetime]1088879146[/mergetime]
Mano mažulis švarutis i gražutis. Svarbiausia, kad jo kojos niekada nesmirda, bo labai jau man tas kvapas ne prie širdies mad.gif Generalinę tvarką nemuose visuomet darome kartu, tik kažkodėl jis daug kruopsčiau viską tvarko nei aš g.gif
Atsakyti
cry.gif per daug super pedantiskai tvarkingas
Atsakyti
netvarkingas, bet jei pasakau sutvarkyti ta ar ana nesipriesina niekada biggrin.gif tad nelabai del to kyla problemu...mes abu geriau islekiam savaitgaliui kur pailset,pauzt su draugais negu tvarkomes namie...niekur nepabegs tos dulkes laugh.gif
Atsakyti
Greičiau prie netvarkingų, negu prie vidutiniokų.... g.gif
Tvarkosi tik tada kai prispiri ir nuotaika yra... blink.gif
Atsakyti