as pazinojau pora pedantiskai tvarkingu vyruku. aciu. jau geriau truputi netvarkingas
, toks kaip mano.

na netvarkingas mano, vidutiniskai turbut
Dazniausiai del to ir priekaistauju..
Bet tikrai nenoreciau, kad mano vyras butu pedantas ir priekaistautu del kiekvienos dulkeles. Per telika kakzokia snekesiu laida atsitiktinai pamaciau, kaip vyras zmona strojino del tvarkos, daugmaz grindis namie min. kokius 2 syk reikia plauti
Geriau kai toks pat ar siek tiek netvarkingesnis uz moteri

Dazniausiai del to ir priekaistauju..

Bet tikrai nenoreciau, kad mano vyras butu pedantas ir priekaistautu del kiekvienos dulkeles. Per telika kakzokia snekesiu laida atsitiktinai pamaciau, kaip vyras zmona strojino del tvarkos, daugmaz grindis namie min. kokius 2 syk reikia plauti

QUOTE (Raudonplaukė @ 2004 07 02, 10:26) |
na netvarkingas mano, vidutiniskai turbut ![]() Dazniausiai del to ir priekaistauju.. ![]() Bet tikrai nenoreciau, kad mano vyras butu pedantas ir priekaistautu del kiekvienos dulkeles. Per telika kakzokia snekesiu laida atsitiktinai pamaciau, kaip vyras zmona strojino del tvarkos, daugmaz grindis namie min. kokius 2 syk reikia plauti ![]() ![]() |

Dar girdejau kad Indijoje musamos moterys kas dvi minutes

QUOTE (Saldzioji @ 2004 07 02, 13:35) |
![]() ![]() ![]() Dar girdejau kad Indijoje musamos moterys kas dvi minutes ![]() ![]() |
Nu sakes, bet taip toli ieshkot nereikia.. uztenka po LT pasizvalgyt. Kaimuose gaut i galva nuo vyro yra norma

Maniskis...
Supratot?
Netvarkingas - taigi, tenka aukleti. As jokiu budu nesu pedante, bet palyginus su juo, tai tikra tvarkinguole.
Jam grasinu, kad jei nepersiaukles, tai mums kartu ateities nera. Neturiu as kanktrybes del to visada zysti.

Netvarkingas - taigi, tenka aukleti. As jokiu budu nesu pedante, bet palyginus su juo, tai tikra tvarkinguole.
Jam grasinu, kad jei nepersiaukles, tai mums kartu ateities nera. Neturiu as kanktrybes del to visada zysti.

Maniskis labai tvarkingas
Ypac Virtuveje, vonioje ir tualete turi buti ideali tvarka
Kambariai jam ko tai ne taip i akis krenta
Bet stai ka as pastebejau, kad per tuos 4 kartu praleistus metus pati darausi pedante
Menkiausia smulkmena i akis krenta

Ypac Virtuveje, vonioje ir tualete turi buti ideali tvarka

Kambariai jam ko tai ne taip i akis krenta

Mama man pasakojo, pati tai nelabai prisimenu. Vaikystėje, paauglystėje buvau žiauriai netvarkinga, tiksliau tinginė ir "knygų žiurkė", todėl per knygos viršų ir betvarkės nematydavau. Mama man priekaištaudavo, sakydavo, kad vyro nesusirasiu tokia netvarkinga būdama. Tai visada atsakydavau, kad susirasiu tokį, kuris lips per šiukšles ir tylės. Rusai tokiu atveju sako "Kak v vodu gliadela"
Dabar nesu pedantė, bet jau vyrą išsirinkau, siaubas grynas. Tik vaiką "auklėja", kad žaislų nesusirenka. O paties drabužiai visur išmėtyti, indai palikti ten, kur valgė. O jei jau į kriauklę nunešė, tai galėtų savaitę ten stovėti, jei aš nebambėčiau arba pati nesuplaučiau. Vienintelis pasiekimas:išmokiau nešvarias kojines į skalbinių dėžę nunešti, o ne po kėdėmis išdžiaustyti. Kaip manot, per 6 bendro gyvenimo metus daug ar mažai?
Žodžiu, neveltui sakoma "Būkit atsargūs ko nors trokšdami, nes tai gali išsipildyti"
Dabar nesu pedantė, bet jau vyrą išsirinkau, siaubas grynas. Tik vaiką "auklėja", kad žaislų nesusirenka. O paties drabužiai visur išmėtyti, indai palikti ten, kur valgė. O jei jau į kriauklę nunešė, tai galėtų savaitę ten stovėti, jei aš nebambėčiau arba pati nesuplaučiau. Vienintelis pasiekimas:išmokiau nešvarias kojines į skalbinių dėžę nunešti, o ne po kėdėmis išdžiaustyti. Kaip manot, per 6 bendro gyvenimo metus daug ar mažai?
Žodžiu, neveltui sakoma "Būkit atsargūs ko nors trokšdami, nes tai gali išsipildyti"
QUOTE (Nightingale @ 2004 07 02, 09:18) |
Na mes su vyru kolkas menesi tik vede, bet jau susiduriau su jo tvarkingumu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Išeitis viena- arba smirdantis vyras, arba spaustukai ant skaitliukų

Papildyta @ [mergetime]1088879146[/mergetime]
Mano mažulis švarutis i gražutis. Svarbiausia, kad jo kojos niekada nesmirda, bo labai jau man tas kvapas ne prie širdies

netvarkingas, bet jei pasakau sutvarkyti ta ar ana nesipriesina niekada
tad nelabai del to kyla problemu...mes abu geriau islekiam savaitgaliui kur pailset,pauzt su draugais negu tvarkomes namie...niekur nepabegs tos dulkes