Įkraunama...
Įkraunama...

Tvarkingas vyras

Apklausa: jūsų vyras: (616 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
Mano vyrelis tai kaip kada, kai pasakai, kad reikia tvarkytis namuose tai ir tvarkosi, o šiaip tai nelabai spintoje randa savo rūbų, nes ne jis ten juos ir padeda.......juk tai mano žmonos pariga smile.gif. Jam patinka pačiam išsičiustyti, kai kur nors einam, aišku ir man patinka, kad kartu sumanim einant nori būti tvarkingas, o kai vienas eina .... tai koks man skirtumas, nors kartais pagalvoju, vistik visiems patinka kai žmogus tvarkingas ir nedvokia pvz. prakaitu smile.gif
Atsakyti
Gal pagaliau apsispresite kokie vyrai jums patinka,kai vyras yra tvarkingas tuoj puola rasyti kad pedantisko nekencia.Pacios nezinote kaip prikipti.
As labai megstu tvarka ir labai man krinta i akis kai netvarkinga moteris,suplyse drabuziai,prakaituota maikute,neskustos pazastys,nors kartais gal ir sexsova...
Atsakyti
iš gyvenimiškos patirties sakau: geriau netvarkingas, negu pedantas;-)
priežastys: dėl netvarkos galite bambėti (žmonų juk toks darbas), tvarkytis, o paskui vaidinti auką bei reikalauti kompensacijos, vaikyti nuo sofos, kur drybso žiūrėdamas televizorių, ir kitų vietų, taip padėsite sulieknėti, galite, jei tingite, absoliučiai nieko nedaryti ir nebus pastebėta ir prikaišiojama, galite savo netvarka atbaidyti anytą, galite nepirkti šuniui brangaus maisto, nes vistiek jis visko prisirys šiunkštinėdamas po virtuvės grindis, taip pat galite “apkaltinti” netvarką, jeigu “netyčia dingtų” kokia bjauri nudėvėta bet labai mylima vyro maikė ar koks šūdeliukas, gadinantis jums gyvenimą, oi, koks geras dalykas netvarkingas vyras thumbup.gif

o tvarkingas vyras- gyvas sažinės priekaištas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Busta @ 2005 05 17, 12:39)
iš gyvenimiškos patirties sakau: geriau netvarkingas, negu pedantas;-)
priežastys: dėl netvarkos galite bambėti (žmonų juk toks darbas), tvarkytis, o paskui vaidinti auką bei reikalauti kompensacijos, vaikyti nuo sofos, kur drybso žiūrėdamas televizorių, ir kitų vietų, taip padėsite sulieknėti, galite, jei tingite, absoliučiai nieko nedaryti ir nebus pastebėta ir prikaišiojama, galite savo netvarka atbaidyti anytą, galite nepirkti šuniui brangaus maisto, nes vistiek jis visko prisirys šiunkštinėdamas po virtuvės grindis, taip pat galite “apkaltinti” netvarką, jeigu “netyčia dingtų” kokia bjauri nudėvėta bet labai mylima vyro maikė ar koks šūdeliukas, gadinantis jums gyvenimą, oi, koks geras dalykas netvarkingas vyras thumbup.gif

o tvarkingas vyras- gyvas sažinės priekaištas mirksiukas.gif

..keista is moters girdeti sakant kad geriau netvarkingas vyras...,kaip sakoma toks tokio iesko:))
Atsakyti
QUOTE(geras_tetis @ 2005 05 17, 15:28)
..keista is moters girdeti sakant kad geriau netvarkingas vyras...,kaip sakoma toks tokio iesko:))

gal derėtų atidžiau perskaityti pačią pirmąją mano žinutes eilutę mirksiukas.gif
cituoju: geriau netvarkingas, negu PEDANTAS biggrin.gif

beje, tamsta kažko toks ne pirmoje temoje nelabai patenkintas gyvenimu, gal žmoną valdingą turi, o ego tamstos biškį toks norėtų plačiau sparnus išskleisti? mirksiukas.gif biggrin.gif

Ir su jumoro jausmu prastoka… Argi reikėjo mano postą rimtai priimti? mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Busta: 17 gegužės 2005 - 15:58
QUOTE(Busta @ 2005 05 17, 17:57)
gal derėtų atidžiau perskaityti pačią pirmąją mano žinutes eilutę mirksiukas.gif
cituoju: geriau netvarkingas, negu PEDANTAS biggrin.gif

beje, tamsta kažko toks ne pirmoje temoje nelabai patenkintas gyvenimu, gal žmoną valdingą turi, o ego tamstos biškį toks norėtų plačiau sparnus išskleisti?  mirksiukas.gif  biggrin.gif

Ir su jumoro jausmu prastoka… Argi reikėjo mano postą rimtai priimti?  mirksiukas.gif

Pedantas kaip suprantu yra tvarkingas zmogus,ar ne taip?
Gyvenimu as labai patenkintas ,tiesiog mano dusia juokiasi
megalol.gif
o as i tuos parasymus tikrai rimtai neziuriu ir nebandau as cia jusu aukleti schmoll.gif
Linkiu visom geros dienos mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(geras_tetis @ 2005 05 17, 17:11)
Pedantas kaip suprantu yra tvarkingas zmogus,ar ne taip?
Gyvenimu as labai patenkintas ,tiesiog mano dusia juokiasi
megalol.gif
o as i tuos parasymus tikrai rimtai neziuriu ir nebandau as cia jusu aukleti schmoll.gif
Linkiu visom geros dienos mirksiukas.gif

Paaiškinimas pedántas [it. pedante – mokytojas, pedagogas]:

1. pernelyg tikslus, smulkmeniškai tvarkingas žmogus, kuris atkakliai laikosi formalios, išorinės tvarkos, dažnai nesigilindamas į dalyko esmę;

2*. formalistas.

taip, kad pritariu Bustai, geriau jau netvarkingas, jį bent būtų galima iš dalies pripratinti prie tvarkos, o su pedantu būtų kūdos antys...
Nors man pasisekė, ištekėjau už normaluas tvarkingo vyro biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos, moterys (merginos). Skaitau - ir įdomu, ir juokas ima. Koks bebūtų - tvarkingas ar ne - visvien nebus gerai, kažkam užklius. Bet būkit sąžiningos ir pripažinkit viena - juk iš tiesų namuose Jūsų daiktų yra visur: kosmetika tai vonioje, tai miegamajame, tai prieškambaryje ant lentynėlės.... Tokių pavyzdžių gali būti "n" ir iš abiejų - tiek vyrų, tiek moterų - pusės. Bet yra auksinė taisyklė - jeigu abiems sutuoktiniams (partneriams) tai tinka ir patinka - bala nematė visko. Svarbu, kad "į žmones" švarūs ir tvarkingi išeitų...
Atsakyti
Na cia tai jau kazin ar labai kuri dziaugtusi netvarkingu vyru:))) As tai nebuciau patenkinta ax.gif . As tai esu labai laiminga, kad mano vyras yra labai tvarkingas, ir man yra ko pasimokyti. Yra nuostabu, kai galima kartu tvarkyti namus, ruosti valgyti, ir nereikia eiti paskui, kaip kaip kuriom moterim nutinka. Tiesiog yra pagarba vienas kito darbui ir pastangom. O kai vaikiukai yra, net neisivaizduoju, ka moterys daro su netvarkingais vyrais...Tai del to ir buna pervargusios, nelaimingos, nesijaucia gerai. Zinoma, nekas jei vyras tik sukasi apie buiti, ir buna toks numoterejes, bet suprantama, kad buti vyrisku, nereiskia buti apsikiautusiu tongue.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(smalsus @ 2005 06 02, 15:11)
Sveikos, moterys (merginos). Skaitau - ir įdomu, ir juokas ima. Koks bebūtų - tvarkingas ar ne - visvien nebus gerai, kažkam užklius. Bet būkit sąžiningos ir pripažinkit viena - juk iš tiesų namuose Jūsų daiktų yra visur: kosmetika tai vonioje, tai miegamajame, tai prieškambaryje ant lentynėlės.... Tokių pavyzdžių gali būti "n" ir iš abiejų - tiek vyrų, tiek moterų - pusės. Bet yra auksinė taisyklė - jeigu abiems sutuoktiniams (partneriams) tai tinka ir patinka - bala nematė visko. Svarbu, kad  "į žmones" švarūs ir tvarkingi išeitų...

Tai saikinga ta netvarka turi buti tongue.gif pasitaiko, kai i zmones eina issiciustije, o namie tai velnias spranda suka tongue.gif
Atsakyti
na mano busimasis yra tikrai tvarkingas ir tuo labai dziaugiuos.o jei jau tvarkomes tai visada kartu.
bet buna ked ir tinginiuko dienos mus uzpuola smile.gif
Atsakyti
Na mano vyras labai tvarkingas,ir iš tikrųjų labai dėl to džiaugiuosi,nes nežinau kaip ištverčiau su netvarkingu žmogumi šalia g.gif
galiu net pasigirti,kad indus jis visada plauna,ir vituvę dažnai,ir grindis irgi..Aš dažniausiai tvarkau svetainę ir vonią su tualetu tongue.gif
Atsakyti