Įkraunama...
Įkraunama...

Hortenzijos II tema

QUOTE(Partizanė @ 2011 10 04, 18:47)
grožisi nesigroži, bet tokius diedus reik auklėt, ir kuo subiau. as iš viso per skirstymai tavo mano. virtuvė tada bus ne jo, o tavo, jis ten neturės vietos, ir dalies biggrin.gif

Na, kodel tu jau taip gieztai? blush2.gif Galima juk ir koki kompromisa rasti ax.gif rolleyes.gif , tarkim lai isperka zmonos garazo puse ir dziaugiasi juo, o zmona galetu hortenziju prisipirkti.. tokiu, kuriu nereikia inesineti i garaza biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Astaite1 @ 2011 10 04, 14:55)
Tai gerai, kad tik kreivai žiūri, maniškis pareiškė, kad jo garaže mano gėlėms vietos nėra schmoll.gif

g.gif na tai namas gi mūsų kartu, tai ir garažas mudviejų abiejų biggrin.gif Jame stovi dvi mašinos. Aš neišdidi, gali vazonus statyt tik mano garažo pusėj lotuliukas.gif Maniškis labiau burba ne dėl gėlių statymo garaže (toj vietoj vis tiek vasarą stovi dviračiai, korie žiemos metu į palėpę keliauja), o dėl vazonų nešiojimo - sakė per juos trūkį gaus doh.gif Aš tai to vazono nė milimetro iš vietos nepajudinu, labai sunkus ir didelis bjaurybė, o vyras dejuoja, bet neša lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2011 10 04, 17:07)
Na, kodel tu jau taip gieztai?  blush2.gif  Galima juk ir koki kompromisa rasti  ax.gif  rolleyes.gif , tarkim lai isperka zmonos garazo puse ir dziaugiasi juo, o zmona galetu hortenziju prisipirkti.. tokiu, kuriu nereikia inesineti i garaza  biggrin.gif

ach matai, aš mažiau diplomatė nei tu biggrin.gif thumbup.gif lotuliukas.gif
mąstai kaip advokatė biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti
Nėra pas mane taip žiauru, man atiduotas visas rūsys mano gėlėms biggrin.gif, vyras net lentynas joms padaręs, kad geriau žiemotų. Bet kaip kurios gėlės jau tokios didelės, kad pro garažo duris lengviau tilpų, bet vyras sako tu jau nori ir garažą okupuoti tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Astaite1 @ 2011 10 05, 08:35)
Nėra pas mane taip žiauru, man atiduotas visas rūsys mano gėlėms biggrin.gif, vyras net lentynas joms padaręs, kad geriau žiemotų.  Bet kaip kurios gėlės jau tokios didelės, kad pro garažo duris lengviau tilpų, bet vyras sako tu jau nori ir garažą okupuoti tongue.gif

pas mus rusy tik begonijos, kanos ir jurginai per žiemą tupi, nes hortenzijų net ir prie didžiulio noro nesigautų įnešt - vazonas kaip koks inkaras savo svoriu ir dydžiu žemyn laiptais nutemptų nespėjus mirktelėt lotuliukas.gif
Atsakyti
man jau visai pamišimas dėl hortenzijų - sugebėjo šiandien nelauktai netikėtai man į mašiną Tardiva įšokt blush2.gif Gi žiūriu tokia graži graži, kaip tik tinkama medelį formuot, nes su labai aiškiai išreikšta viena stipria šaka ir keliom mažesnėm, kurių negaila išgenėt (ėjau ėjau ratu apie savo Grandifloras ir nekilo ranka, nes kiekviena turi gal po septynias lygevertes gražias nedideles šakeles doh.gif ). Ir kaina tik 20 Lt, o krūmelis visai nemažas 4u.gif

Aišku bišk abejoju ji tikrai Tardiva ar ne, bet jei jau ne, tai už ten buvusias Tardivas labiau patiko - žiedas daug didesnis ir pilnai išsiskleidęs. Pabandysiu ir fotosesiją padaryt ax.gif
Atsakyti
Vat mano šiandieninis naujausias pirkinys blush2.gif

user posted image

Jau pagrindinė šaka pristeikuota, o hortenzija apsimeta, kad yra medelis lotuliukas.gif
Atsakyti
gražu smile.gif
aha, mumrikui jau liga biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Partizanė @ 2011 10 05, 20:37)
gražu smile.gif

ir dar kokia sunki jos forma doh.gif blush2.gif Nei praktiškai, nei teoriškai neišgydoma lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Partizanė @ 2011 10 05, 21:37)
gražu smile.gif

drinks_cheers.gif Tai jau tikrai biggrin.gif
Atsakyti
na gi dar pagalvojau - ne liga čia man, o tikrų tikriausia meilė, o kam meilę iš vis gydyt biggrin.gif Vat kaip patogiai savi viską išsiaiškinau lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikutes,

Man ir jau uzplauke debeselis ant siu gelyciu noriu kuo daugiau ju tureti tik kad nelabai yra vietos kur sodinti g.gif
Gal kartais zinot apie sia gelyte daugiau informacijos nes man nesiseka surasti tai Teller Weiss g.gif
Atsakyti