Įkraunama...
Įkraunama...

Hortenzijos II tema

vat čia bent jau rašo, kad turi teller weiss:

http://www_medelynas...iai/hortenzijos
Atsakyti
QUOTE(Ledum @ 2011 10 08, 10:28)
Pasirodau savo kliento hortenziją  ax.gif

user posted image

Atsakyti
na ir grozissssssssssss

as siandien mugej dvi neblogas pagriebiau
Atsakyti
QUOTE(girene @ 2011 10 08, 16:28)
as siandien mugej dvi neblogas pagriebiau

prašom greit girtis kokias mirksiukas.gif

Ledum, o koks tos parodytosios vardas?
Atsakyti
stai
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo girene: 08 spalio 2011 - 18:07
čia limelight, ar aš klystu g.gif man dar vienos prisireikė blush2.gif Pamačiau gyvai vienoj prekybos aikštelėj Vanilla Fraise ir norėčiau aš jos blush2.gif Na laaaabai jau gražūs žiedai pasirodė ax.gif Vis dar abejojau, bet ir Rojaus Soduose vienas forumietis saviškės žiedą pademonstravo ir labai jau jis man patiko - vienžo matyt kol nesusipirksiu visų Lietuvoj parduodamų, tol nenurimsiu lotuliukas.gif

Atsakyti
Limelight ir aš turiu, o Pinky Winky tikėjausi rasti mugėje, bet nebuvo verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2011 10 08, 20:00)
Limelight ir aš turiu, o Pinky Winky tikėjausi rasti mugėje, bet nebuvo verysad.gif

nebuvo
as ir girdziu,prieina kokia moterele=o pinky neturite???????????
sako ta pardaveja,nu kas cia darosi,kad visi tik pinky iesko

"ant bangos"matyt biggrin.gif
Atsakyti
Ledum, labai gražu!
ech, mielai ir aš siegčiau ta liga, bet kad nesidžiaugia maniškė pas mane...
Atsakyti
"Limelight" žiedai ax.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2011 10 09, 16:59)
"Limelight" žiedai  ax.gif

4u.gif
sitokia ir as siemet nusipirkau, bet pasodinau tokioj vietoj kur gaus rytines ir truputi pietines saules ir po jau praktiskai sesely g.gif Jediara, gal senai jau ja turit, kaip ji su tokiu "apsvietimu" ar prisitaikys ax.gif
Taip taip, siemet mugese nespejo vezt, sake ner taip buve, kad per viena diena parduotu iprastai vieno savaitgalio partija, tai as tik sita limelight ir benugriebiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(veidax @ 2011 10 10, 02:01)
4u.gif
sitokia ir as siemet nusipirkau, bet pasodinau tokioj vietoj kur gaus rytines ir truputi pietines saules ir po jau praktiskai sesely  g.gif  Jediara, gal senai jau ja turit, kaip ji su tokiu "apsvietimu" ar prisitaikys  ax.gif
Taip taip, siemet mugese nespejo vezt, sake ner taip buve, kad per viena diena parduotu iprastai vieno savaitgalio partija, tai as tik sita limelight ir benugriebiau  ax.gif

Pirkau ją vasarą, bet auga taip pat rytinėje pusėje, nes ten puikiai auga Grandiflora ax.gif
Atsakyti