Įkraunama...
Įkraunama...

Bendrosios praktikos slauga III tema

QUOTE(zydra30 @ 2011 08 06, 17:19)
sveika. mes jau kelis kart rasem, yra tokia institucija anglijoje, NMC, Nursing and Midwifery council, nueik i ju puslapi ten viskas yra. jie ir isduos tau angliska licenzija. nemanau, kad 3m pertrauka tau sutrukdys gauti licenzija.

Labai aciu uz atsakyma 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Radau beskaitydama jusu tema ta puslapi. Ir taip supratau, kad man gali neisduodt LT sam tos pazymos, nes kaip rasiau per paskutinius penkis metus turi but nepertraukiamas darbo stazas bent 3 metai... Man rodos cia jiem ir uzkibsiu. doh.gif Na bet kuriuo atveju be pirmadienio nieko nesusizinosiu.
Atsakyti
Laba diena, gerbiamos slaugytojos, smile.gif

esu vienos privačios ambulatorinės asmens sveikatos priežiūros paslaugų įmonės „VISITA" Vokietijoje (miestas Osnabrück) atstovas Lietuvoje. Labai ieškome kvalifikuotų medicinos seserų, kurios norėtų dirbti pas mus. Jeigu ką domintų toks darbo pasiūlymas parašykite man e. paštu mantas.kelpsas@gmail.com ir viską Jums išsamiai papasakosiu... smile.gif

Geros dienos
Atsakyti
QUOTE(Drum @ 2011 08 06, 17:01)
Labai aciu uz atsakyma 4u.gif 4u.gif  4u.gif 
Radau beskaitydama jusu tema ta puslapi.  Ir taip supratau, kad man gali neisduodt LT sam tos pazymos, nes kaip rasiau per paskutinius penkis metus turi but nepertraukiamas  darbo stazas bent 3 metai... Man rodos cia jiem ir uzkibsiu.  doh.gif Na bet kuriuo atveju be pirmadienio nieko nesusizinosiu.

jie turi isduoti pazyma kad jus esate registruota. net jei registracija lietuvoje pasibaigusi, pristacius nmc pazyma kada buvote registruota galima gauti pin. uztrunka ilgai, bet tikrai turetumet gauti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aleksandrija @ 2011 08 11, 16:22)
jie turi isduoti pazyma kad jus esate registruota. net jei registracija lietuvoje pasibaigusi, pristacius nmc pazyma kada buvote registruota galima gauti pin.  uztrunka ilgai, bet tikrai turetumet gauti smile.gif

Aciu 4u.gif
Siandien issiunciau visus dokumentus i SAM. Lauksiu ju atsakymo. smile.gif
Atsakyti
merginos kur jus visos dingot? ar dar atostogaujat?
vasare jau grizus turetu buti. sniege kaip tau sekasi? ar dar prisimeni lietuviskai smile.gif
ateinu vis, pasiziuriu, tuscia sad.gif
as pirmadieni einu i darba. baigesi mano ilgos atostogos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zydra30: 17 rugpjūčio 2011 - 09:52
QUOTE(zydra30 @ 2011 08 17, 11:51)
merginos kur jus visos dingot? ar dar atostogaujat?
vasare jau grizus turetu buti. sniege kaip tau sekasi? ar dar prisimeni lietuviskai smile.gif
ateinu vis, pasiziuriu, tuscia sad.gif
as pirmadieni einu i darba. baigesi mano ilgos atostogos.

labutis,
as jau pargryzau i Lietuva...... cool.gif Ir jau pradejau dirbti,atostogos baigesi.....Sveicarijoje atsisakiau visu savo pasiulymu kol kas, kadangi turiu labai daug problemu cia Lietuvoje,del vaiku ir mano ex....kai viska susitvarkysiu isvaziuosiu.
Zydra,linkiu tau kuo legvesnes adaptacijos darbe,po tokiu ilgu atostogu.O kas priziures vaikucius kai dirbsi?
Atsakyti
QUOTE(sniege_s @ 2011 08 18, 22:39)
labutis,
as jau pargryzau i Lietuva...... cool.gif Ir jau pradejau dirbti,atostogos baigesi.....Sveicarijoje atsisakiau visu savo pasiulymu kol kas, kadangi turiu labai daug problemu cia Lietuvoje,del vaiku ir mano ex....kai viska susitvarkysiu isvaziuosiu.
Zydra,linkiu tau kuo legvesnes adaptacijos darbe,po tokiu ilgu atostogu.O kas priziures vaikucius kai dirbsi?

sveika. eik tu sau, turejai grizti. tvarkykis reikalus tada o tu lietuvoj dabar neturesi darbo? matai, kai turi seima, vaiku viskas kitaip, daug sudetingiau.
Atsakyti
QUOTE(zydra30 @ 2011 08 19, 10:58)
sveika. eik tu sau, turejai grizti. tvarkykis reikalus tada o tu lietuvoj dabar neturesi darbo? matai, kai turi seima, vaiku viskas kitaip, daug sudetingiau.

As darbo nebuvau metusi,buvau daug atostogu prisirinkusi,tai jas ir isnaudojau smile.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

As cia su tokiais manau iprastais klasimais smile.gif .
Ar greit Anglijoje susirasciau slaugytojos ar slaugytojos padejojos darba (esu slaugytoja su mazai patirties ir be vairuotojo pazymejimo). Kiek laiko uztrunka dokumentu tvarkymas, ar juos tvarkosi Lietuvoje? Kaip su licenzijom, ar ten jas prates ar reikia Lietuvoje rinkti valandas?
Na ir apsisprendimui. Kokie atlyginimai, kaip ten tas darbas atrodo, pvz., kiek pacientu, kaip gerai anglu kalba uztenka moketi ir pan?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rupuziokas: 22 rugpjūčio 2011 - 06:38
sveiki.noreciau prisijungti. esu busima bensdrosios praktikos laugytoja smile.gif siuo metu esu studente 3kurse. smile.gif
norejau pasiteiraut kokia specilizacija geriau pasirinkti? Bendruomenės slaugą ar
Anesteziją ir intensyviąją slaugą ar Psichikos sveikatos slaugą ar vaiku slauga? kur isidarbinimo galimybes plius atlyginimas blush2.gif didesnis ? ax.gif
Atsakyti
Sveikos dar karta.
Darbe apturejau tokia beda, sakyciau nemenka verysad.gif . Neatlikau vienos proceduros, na nesugebejau. Kaip pasielgti tokioi situacijoi? Puikiai suprantu, kad klaidu visiems pasitaiko, bet esme ta, jog pacientas toki triuksma pakele iki pat vadovybes. Atsiprasiau, ka as dar galiu padaryti, kaip susvelninti situacija darbe, kad ir pacientas nurimtu ir vadovai suprastu, kad nesu stebukladare. Klaikus jausmas. Dabar jie mano, jog as pati blogiausia slaugytoja visoje Lietuvoje verysad.gif o pacientas dar sita sake isviesins po visa interneta. Ar vertetu paciai rasyti prasyma del isejimo is darbo?
Gal kuriai yra teke ka nors panasaus patirti, kaip viskas baigiasi? Nukarpomos algos, atleidzia ar ka daro?
Atsakyti
QUOTE(Rupuziokas @ 2011 08 23, 13:41)
Sveikos dar karta.
Darbe apturejau tokia beda, sakyciau nemenka verysad.gif .  Neatlikau vienos proceduros, na nesugebejau. Kaip pasielgti tokioi situacijoi? Puikiai suprantu, kad klaidu visiems pasitaiko, bet esme ta, jog pacientas toki triuksma pakele iki pat vadovybes. Atsiprasiau, ka as dar galiu padaryti, kaip susvelninti situacija darbe, kad ir pacientas nurimtu ir vadovai suprastu, kad nesu stebukladare. Klaikus jausmas. Dabar jie mano, jog as pati blogiausia slaugytoja visoje Lietuvoje  verysad.gif  o pacientas dar sita sake isviesins po visa interneta. Ar vertetu paciai rasyti prasyma del isejimo is darbo?
Gal kuriai yra teke ka nors panasaus patirti, kaip viskas baigiasi? Nukarpomos algos, atleidzia ar ka daro?

labas 4u.gif nemaloni situacija. bet ar tu nesugebejai atlikti proceduros ar atlikdama kazka padarei ne taip? nes cia visai skirtingi dalykai. jei nesugebejai atlikti (mes ne viena nuo to neapsaugotos) ar negalejai pasikviesti kolegu i pagalba. juk kartais buna taip, kad net paprasciausiai i vena nepataikai- buna tokiu dienu. nezinau, ka ir patarti, gal dar neskubek su pareiskimu is darbo. gal parasys koki papeikima ir viskas g.gif
Atsakyti