Įkraunama...
Įkraunama...

Bendrosios praktikos slauga III tema

QUOTE(Kuzia @ 2012 07 25, 14:30)
O tu kai stojai mokytis jau turejai darbo patirties? Dabar labai visi jos nori, o lietuviska netinka/neuztenka.  cool.gif
Dar. Pries uni baigei access kursa ar nea?

Aciu smile.gif

as dirbau stomatologinio sesele Londone pries stojant ir NVQ 3 lygi stomatologinio seseles pasibaigus buvau, tai access neprireike ir patirties uzteko ax.gif O tu Lietuvoj baigus? g.gif

QUOTE(zydra30 @ 2012 07 30, 14:19)
labas visoms. grizau is savo kelioniu smile.gif
namie vel nebuvom menesi. su automobiliu per visa europa iki vidurzemio juros, iki albanijos, ten pas vyro gimines pasisveciavom, o tada kita puse vidurzemio, per italija vaziavom atgal.
daug saliu pamatem, gan nemazai ispudziu. turiu kruva nuotrauku biggrin.gif, vien joms perziuret poros valandu reik.
rytoj einu i darba. londone visi panikuoja, del olimpiniu, transporto, nezinau kaip man bus, bet tikiuosi normaliai, 7 val as jau turiu but darbe, visi sportininkai dar miega smile.gif
i koki paaukstinima taikai, band 6 ar 7?

faina kad atostogos sauniai praejo bigsmile.gif
Del olimpiniu ir manes neliest turetu, ypac ryte, vakarop gal didesnes spustys bus g.gif
Bandau i band 6, bet perkele mano interviu, nes as dabar i LT islekus trumpam, tai kai grisiu darys ax.gif
Atsakyti
QUOTE(-Astreja- @ 2012 07 30, 16:57)
as dirbau stomatologinio sesele Londone pries stojant ir NVQ 3 lygi stomatologinio seseles pasibaigus buvau, tai access neprireike ir patirties uzteko  ax.gif  O tu Lietuvoj baigus?  g.gif

Aisku rolleyes.gif .
Nebaigiau LT doh.gif . Tai cia kazkaip reiketu nuo access pradet. Jau siemet norejau, bet kad daugumoj pamokos prasideda 9.00 tai nikaip negaliu dar siemet unsure.gif , vos speju iki tokio laiko vaikus suveziot i skirtingas primary. Tai gal pavasari meginsiu, jei matysiu, kad dukra savarankiskai galetu nueit. Mokykla jau leistu jai nueit/pareit, nes ganetinai savarankiska, bet as bijau cool.gif . Tai vat, biski sunkiau su norais ir galimybem, kai yra vaiku cool.gif

Butu gerai kokio darbuko ligoninej susirast. Bet gandas eina, kad priima tik jau dirbanciuju rekomenduotus. Po blatu, tsakant. Na, is idejos, tai eiciau ir voluntyrint, bet kad ir pinigo kartais taip reikia blush2.gif . Kad ir mokslams pasitaupyt rolleyes.gif .
Atsakyti
QUOTE(Kuzia @ 2012 07 31, 00:35)
Aisku rolleyes.gif .
Nebaigiau LT doh.gif . Tai cia kazkaip reiketu nuo access pradet. Jau siemet norejau, bet kad daugumoj pamokos prasideda 9.00 tai nikaip negaliu dar siemet unsure.gif , vos speju iki tokio laiko  vaikus suveziot i skirtingas primary. Tai gal pavasari meginsiu, jei matysiu, kad dukra savarankiskai galetu nueit. Mokykla jau leistu jai nueit/pareit, nes ganetinai savarankiska, bet as bijau cool.gif . Tai vat, biski sunkiau su norais ir galimybem, kai yra vaiku cool.gif

Butu gerai kokio darbuko ligoninej susirast. Bet gandas eina, kad priima tik jau dirbanciuju rekomenduotus. Po blatu, tsakant. Na, is idejos, tai eiciau ir voluntyrint, bet kad ir pinigo kartais taip reikia blush2.gif . Kad ir mokslams pasitaupyt rolleyes.gif .

aisku tada. Siaip kur as mokiausi dauguma pamoku prasidedavo 10-11 ryto, zinoma kartais tekdavo ir anksciau. O kai praktika prasideda, tada visai priklausant nuo skyriaus, bet kartais 7- 7.15 jau darbe reikia but.
O del gandu, tai tik tiek tai ir yra- gandai rolleyes.gif siaip dauguma ligoniniu priima per NHSjobs puslapi, tai joki ten blatai nepades, nes einant atrankas jie net vardu nemato schmoll.gif sekmes bandant, zinau ne viena, kuri vis bandydama ir bandydama prasimuse mirksiukas.gif
o del pasitraupymo, tai tikrai, kad reikia, kai dabar kainos taip sukile, bent tiek gerai, kad seseliu mokslus NHS bursary vis dar kazkiek padengia drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveiki, darbui Vokietijoje reikalingos medicinos seserys, kalbancios ( nors kazkiek) vokiskai. Ka sudomins, rasykite i AZ
Atsakyti
Labas visoms smile.gif Norėjau truputi pasikonsultuoti su slaugytojomis dirbančiomis užsienyje ax.gif šiemet baigiau slaugos studijas Vilniaus universitete, tačiau dirbus pagal specialybę nesu. Gal žinot ar įmanoma Anglijoj ar Airijoj gauti slaugytojos darbą, neturėjus praktikos Lietuvoje? o gal įmanomas būna toks variantas, kad įsidarbini slaugytojos padėjėja ir tuo pačiu tarsi kaip kokia praktiką pasimokyti slaugytojos darbo, kad būtų galimybė po kokių metų pereiti į slaugytojas? Labai praverstu kokia nors informacija smile.gif iš karto didelis ačiū 4u.gif 4u.gif 4u.gif ax.gif
Atsakyti
Labas kolegems 4u.gif
Priimsit i komanija?
Trumpai apie save...jau 18 metu dirbu slaugytoja traumatologijos-ortopedijos sk. Siuo metu dar auginu suneli, bet jau nuo rudens grisiu i darbeli. Uch...po 3 metu pertraukos, net bijau pagalvot apie rezima lotuliukas.gif
Vis Jus paskaitineju, daug kas dirbat uzsienyje, super.
Norejau paklausti, kur perkat medicinine apranga, avalyne? Gal uzsisakinejat is UK? Man tokios grazios tos margos aprangos wub.gif
Iki siol pirkdavau vietine aprangele, bet vis gundaus isbandyti ka nors kito ax.gif
Atsakyti
QUOTE(cukraus_vata @ 2012 08 23, 15:04)
Labas visoms smile.gif Norėjau truputi pasikonsultuoti su slaugytojomis dirbančiomis užsienyje ax.gif  šiemet baigiau slaugos studijas Vilniaus universitete, tačiau dirbus pagal specialybę nesu. Gal žinot ar įmanoma Anglijoj ar Airijoj gauti slaugytojos darbą, neturėjus praktikos Lietuvoje? o gal įmanomas būna toks variantas, kad įsidarbini slaugytojos padėjėja ir tuo pačiu tarsi kaip kokia praktiką pasimokyti slaugytojos darbo, kad būtų galimybė po kokių metų pereiti į slaugytojas? Labai praverstu kokia nors informacija smile.gif iš karto didelis ačiū  4u.gif  4u.gif  4u.gif  ax.gif

Sveikos gyvos koleges!
Sveika prisijungusi i slaugytoju buri 4u.gif Kiek as esu susidurusi ir girdejusi, tai i uzsieni isvykti be stazo lietuvoje yra labai sunku, visur reikalauja patirties. Bet manau bandyti visada galima. O beto gali susiekti su kuria nors idarbiniomo normalia kompanija ir tau viska pasakis. Linkiu sekmes!
QUOTE(GAUBE @ 2012 08 23, 15:10)
Labas kolegems  4u.gif
Priimsit i komanija?
Trumpai apie save...jau 18 metu dirbu slaugytoja traumatologijos-ortopedijos sk. Siuo metu dar auginu suneli, bet jau nuo rudens grisiu i darbeli. Uch...po 3 metu pertraukos, net bijau pagalvot apie rezima  lotuliukas.gif
Vis Jus paskaitineju, daug kas dirbat uzsienyje, super.
Norejau paklausti, kur perkat medicinine apranga, avalyne? Gal uzsisakinejat is UK? Man tokios grazios tos margos aprangos  wub.gif
Iki siol pirkdavau vietine aprangele, bet vis gundaus isbandyti ka nors kito  ax.gif

Sveika prisijungusi 4u.gif
Apranga as taip pat nesioju musu...Lietuviska... biggrin.gif O tau smagus laikas arteja, isejimas i darba...prisimenu ir as dar ta jausma... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sniege_s @ 2012 08 24, 20:39)
Sveika prisijungusi 4u.gif
Apranga as taip pat nesioju musu...Lietuviska... biggrin.gif  O tau smagus laikas arteja, isejimas i darba...prisimenu ir as dar ta jausma... smile.gif

mirksiukas.gif
Aha..., bet po dukros kazkaip lengviau "isijudinau" lotuliukas.gif , dabar, jei tik leistu galimybes, turbut iki mokyklos su vaiku namie buciau lotuliukas.gif Ko gero metai savo daro, pasikeites poziuris i viska smile.gif
Bet kazkur giliai sirdeleje jau laukiu to lekimo, begimo, problemu sprendimo ir t.t.
Niekada nesigailejau pasirinkus sia profesija...mane "veza" bendravimas su zmonemis, kolegomis, akivaizdus slaugos rezultatai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(cukraus_vata @ 2012 08 23, 12:04)
Labas visoms smile.gif Norėjau truputi pasikonsultuoti su slaugytojomis dirbančiomis užsienyje ax.gif  šiemet baigiau slaugos studijas Vilniaus universitete, tačiau dirbus pagal specialybę nesu. Gal žinot ar įmanoma Anglijoj ar Airijoj gauti slaugytojos darbą, neturėjus praktikos Lietuvoje? o gal įmanomas būna toks variantas, kad įsidarbini slaugytojos padėjėja ir tuo pačiu tarsi kaip kokia praktiką pasimokyti slaugytojos darbo, kad būtų galimybė po kokių metų pereiti į slaugytojas? Labai praverstu kokia nors informacija smile.gif iš karto didelis ačiū  4u.gif  4u.gif  4u.gif  ax.gif

As ka tik gavau licenzija Airiska,laukiau 7men.Patirties neturiu,tiek ,kad bakalauras nesenai baigtas slaugos,ziuresim,kaip seksis su darbo paieskomis.(kam tau slaugytojos padejejos darbas,jei gali susitvarkyti licenzija?)kiek girdejau pries priimant y darba oficialiai,duod pasipraktikuoti 2dienas darbdavys,bet matyt priklauso nuo to kur dirbsi.
Atsakyti
QUOTE(GAUBE @ 2012 08 25, 22:15)
mirksiukas.gif
Aha..., bet po dukros kazkaip lengviau "isijudinau"  lotuliukas.gif , dabar, jei tik leistu galimybes, turbut iki mokyklos su vaiku namie buciau  lotuliukas.gif Ko gero metai savo daro, pasikeites poziuris i viska  smile.gif
Bet kazkur giliai sirdeleje jau laukiu to lekimo, begimo, problemu sprendimo ir t.t.
Niekada nesigailejau pasirinkus sia profesija...mane "veza" bendravimas su zmonemis, kolegomis, akivaizdus slaugos rezultatai  thumbup.gif

isjudinsi ir dabar, judunsies judiensies ir issijudinsi.... lotuliukas.gif Zinok as taip pat be savo darbo saves neisivaizduoju, man irgi patinka mano profesija, tik noretusi , kad ji labiau verinama butu lietuvoj....
Atsakyti
QUOTE(sniege_s @ 2012 08 27, 09:52)
Zinok as taip pat be savo darbo saves neisivaizduoju, man irgi patinka mano profesija, tik noretusi , kad ji labiau verinama butu lietuvoj....

drinks_cheers.gif , niekada ji nebuvo vertinama...., bet kazkaip visos isgyvena mirksiukas.gif
Kokiam Tu skyriuje dirbi?
As kaip po praktikos pasilikau trauminiam, taip ir dirbu. Gydytojai mus gerbia, vertina, nes iseina operuoti ir viska palieka mums. O jei koks "sviezias" bando "pastroint", tuoj parodom savo ragelius ir pastatom i vieta. Greitai jie pamato, kad be sesiu-kaip be ranku smile.gif
Atsakyti
Tikrai dar daugelyje gydymo ystaigu turetu keisti mastyma,kalbu apie gydytojus,kurie su seselemis net kavos kartu negeria unsure.gif gi seses tos biteles darbininkes,kur juodziausia darba nudirba,tik visi aplodismentai buna ne joms verysad.gif ne visur taip,bet sutikite,kad yra......negreit ir vertinamos busime,maksimoje pardavejos ir zuvies kepejos daugiau gauna,nei mes(ziurint kuriam mieste),o tokia atsakomybe,todel ir norim begti kur geriau.
Atsakyti