QUOTE(Kuzia @ 2012 07 25, 14:30)
O tu kai stojai mokytis jau turejai darbo patirties? Dabar labai visi jos nori, o lietuviska netinka/neuztenka.
Dar. Pries uni baigei access kursa ar nea?
Aciu
Dar. Pries uni baigei access kursa ar nea?
Aciu
as dirbau stomatologinio sesele Londone pries stojant ir NVQ 3 lygi stomatologinio seseles pasibaigus buvau, tai access neprireike ir patirties uzteko
QUOTE(zydra30 @ 2012 07 30, 14:19)
labas visoms. grizau is savo kelioniu 
namie vel nebuvom menesi. su automobiliu per visa europa iki vidurzemio juros, iki albanijos, ten pas vyro gimines pasisveciavom, o tada kita puse vidurzemio, per italija vaziavom atgal.
daug saliu pamatem, gan nemazai ispudziu. turiu kruva nuotrauku
, vien joms perziuret poros valandu reik.
rytoj einu i darba. londone visi panikuoja, del olimpiniu, transporto, nezinau kaip man bus, bet tikiuosi normaliai, 7 val as jau turiu but darbe, visi sportininkai dar miega
i koki paaukstinima taikai, band 6 ar 7?
namie vel nebuvom menesi. su automobiliu per visa europa iki vidurzemio juros, iki albanijos, ten pas vyro gimines pasisveciavom, o tada kita puse vidurzemio, per italija vaziavom atgal.
daug saliu pamatem, gan nemazai ispudziu. turiu kruva nuotrauku
rytoj einu i darba. londone visi panikuoja, del olimpiniu, transporto, nezinau kaip man bus, bet tikiuosi normaliai, 7 val as jau turiu but darbe, visi sportininkai dar miega
i koki paaukstinima taikai, band 6 ar 7?
faina kad atostogos sauniai praejo
Del olimpiniu ir manes neliest turetu, ypac ryte, vakarop gal didesnes spustys bus
Bandau i band 6, bet perkele mano interviu, nes as dabar i LT islekus trumpam, tai kai grisiu darys