Įkraunama...
Įkraunama...

Bendrosios praktikos slauga III tema

Girdėjau, kad Antakalnio ligoninėje Nefrologijos skyrius ieško slaugytojos. Gal kam prireiks mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(cukraus_vata @ 2012 09 02, 17:04)
O kur tu baigei slaugą? nes aš VU, tai pas mus labai mažai buvo praktikos sad.gif tikrai nebus tiek valandų sad.gif

KSMU.
Praktikos nebuvo visai ir cia,is kolegijos valandu daug yra,kai budavo klinikine praktika.As jas y cv surasiau,ir tiko.
Dabar kaip tik derybos vyksta del darbo.
Atsakyti
QUOTE(EljaRo* @ 2012 09 02, 23:54)
KSMU.
Praktikos nebuvo visai ir cia,is kolegijos valandu daug yra,kai budavo klinikine praktika.As jas y cv surasiau,ir tiko.
Dabar kaip tik derybos vyksta del darbo.

Linkiu, kad pasisektų smile.gif 4u.gif 0 tai kiek supratau, tu baigei kolegiją ir tada išlyginamąsias universitete? Tada sutinku, kad turėtum turėt pakankamai praktikos. Nes pas kokia ta praktika buvo, tai net juokinga... galima sakyt baigiau, bet tik teoriškai kažką žinau sad.gif beje, kaip tau anglų kalba?
Atsakyti
QUOTE(cukraus_vata @ 2012 09 05, 16:08)
Linkiu, kad pasisektų smile.gif  4u.gif  0 tai kiek supratau, tu baigei kolegiją ir tada išlyginamąsias universitete? Tada sutinku, kad turėtum turėt pakankamai praktikos. Nes pas kokia ta praktika buvo, tai net juokinga... galima sakyt baigiau, bet tik teoriškai kažką žinau sad.gif beje, kaip tau anglų kalba?

Po kolegijos buvo 7m pertrauka,dirbau fabrike ir mokiausi kalba.Po to baigiau bakalaura ir vat ieskau darbo.Aglu nebijau pacios kalbos,kalbu tikrai neblogai,bet vat rasymas unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(EljaRo* @ 2012 09 05, 18:51)
Po kolegijos buvo 7m pertrauka,dirbau fabrike ir mokiausi kalba.Po to baigiau bakalaura ir vat ieskau darbo.Aglu nebijau pacios kalbos,kalbu tikrai neblogai,bet vat rasymas unsure.gif

Tai tu po studijų kolegijoj pagal specialybę taip ir nedirbai? dėl kalbos , tai jei neblogai kalbi tą rašybą pramoksi (turbūt reikia, nes dokumentus pildyt reikes), gal kokie kursai ar kas padėtų g.gif aš tai sunkiai dar su ta anglų, kadangi lietuvoj dar esu, tai nėra su kuo kalbėtis ir mokytis. girdėjau, kad norint gauti tą Airiška licenciją reikia, kad sveikatos apsaugos ministras ten kažką jiems nusiustų, ar tiesa?
Atsakyti
Taip,tik ne sveikatos ministras,o tam paskirtas zmogus issiuncia gerosios praktikos pazyma,kuria tu pati su rastisku prasymu turi uzsisakyti,trunka apie 3-4savaites(ji anglu k. thumbup.gif tad tau nekainuos vertimas)
Atsakyti
Labas Kolegems 4u.gif
Sviezia info-gal kuri susigundysit:
Kauno klinikineje ligonineje (anksciau buvusioje Raudonojo kryziaus ligonineje, prie Soboro) reikalinga slaugytoja reabilitacijos skyriuje. Slenkantis grafikas, kolektyvas draugiskas, darbas nesunkus.
Atsakyti
Labukes BPS 4u.gif Aš taip pat BPS. Baigiau dar šiemet , kai buvau 7 mėnesį nestuke.gif blush2.gif

Tad dar dirbti šio darbo nesuspėjau. Todėl, dabar pradėsiu tvarkytis licenciją. Ir mąstau gal vykti į UK. Perskaičiau visas šių metų žinutes, bet radau tik atsakymą kokių dokumentų reikia darbinantis į Norvegiją, o gal merginos galite suvardinti ko reiktų norint atvykti ir dirbti pagal specialybę UK? Ar tokie patys dokumentai kaip ir į Norvegiją? Dėkui už atsakymus.
Atsakyti
QUOTE(mazhoolia @ 2012 10 05, 00:27)
Baigiau dar šiemet

Kur moketes?
Atsakyti
QUOTE(mazhoolia @ 2012 10 04, 21:27)
Labukes BPS 4u.gif  Aš taip pat BPS. Baigiau dar šiemet , kai buvau 7 mėnesį  nestuke.gif  blush2.gif

Tad dar dirbti šio darbo nesuspėjau. Todėl, dabar pradėsiu tvarkytis licenciją. Ir mąstau gal vykti į UK. Perskaičiau visas šių metų žinutes, bet radau tik atsakymą kokių dokumentų reikia darbinantis į Norvegiją, o gal merginos galite suvardinti ko reiktų norint atvykti ir dirbti pagal specialybę UK? Ar tokie patys dokumentai kaip ir į Norvegiją? Dėkui už atsakymus.

Nu kiekvienoje salyje yra tarnybos uzsiimancios butent licenzijavimu,tau reiketu uzpildyti forma ,susimoketi 110svaru cia info...
http://www.nmc-uk.or...g-the-register/
Atsakyti
QUOTE(sambuka** @ 2012 10 05, 11:41)
Kur moketes?

Mokiausi Lietuvoje, kolegijoje
Atsakyti
Sveikos, slaugytojos,

Kur visos esat, kad cia taip tylu? g.gif kaip einasi darbai? kas naujesnio? smile.gif
Atsakyti