Įkraunama...
Įkraunama...

Bendrosios praktikos slauga III tema

QUOTE(EljaRo* @ 2012 08 27, 11:18)
Tikrai dar daugelyje gydymo ystaigu turetu keisti mastyma,kalbu apie gydytojus,kurie su seselemis net kavos kartu negeria unsure.gif gi seses tos biteles darbininkes,kur juodziausia darba nudirba,tik visi aplodismentai buna ne joms verysad.gif ne visur taip,bet sutikite,kad yra......negreit ir vertinamos busime,maksimoje pardavejos ir zuvies kepejos daugiau gauna,nei mes(ziurint kuriam mieste),o tokia atsakomybe,todel ir norim begti kur geriau.

Mano sesuo gydytoja, tai kartais nervina jos poziuris i seseles. O uzdirbti seseles niekada daug neuzdirbo (nebent "is sono') verysad.gif , bent jau LT. Todel ir bega mergaites diplomus pasieme. Ir pateisinu tai...as ir jei netureciau seimos, begciau is cia. Yra kaip yra...as pvz. namo bobutem vaistus leidziu, laselines statau, perrisu ir prisiduriu prie algos mirksiukas.gif O ta paslaugele persiduoda "is lupu i lupas"...ir man gerai, ir babcem nereikia i p-ka eiti.
Atsakyti
QUOTE(GAUBE @ 2012 08 27, 11:02)
drinks_cheers.gif , niekada ji nebuvo vertinama...., bet kazkaip visos isgyvena  mirksiukas.gif
Kokiam Tu skyriuje dirbi?
As kaip po praktikos pasilikau trauminiam, taip ir dirbu. Gydytojai mus gerbia, vertina, nes iseina operuoti ir viska palieka mums. O jei koks "sviezias" bando "pastroint", tuoj parodom savo ragelius ir pastatom i vieta. Greitai jie pamato, kad be sesiu-kaip be ranku smile.gif

As dirbu psichiatrijoje... ax.gif Ir musu skyriuje yra tik 1,5 gyd. vedeja ir jauna daktare, sutariam su jom puikiai ir gerbia mus taip pat, nes mes vezam ant saves visa kruvi, bet kituose skyriuose tikrai net kavos kartu negeria su sesutem, pas mus visi kartu ir kavas geriam ir valgom, sanitarai taip pat kartu. Aciu dievui pas mis tos dikriminacijos nera... smile.gif
QUOTE(GAUBE @ 2012 08 27, 14:47)
Mano sesuo gydytoja, tai kartais nervina jos poziuris i seseles. O uzdirbti seseles niekada daug neuzdirbo (nebent "is sono')  verysad.gif , bent jau LT. Todel ir bega mergaites diplomus pasieme. Ir pateisinu tai...as ir jei netureciau seimos, begciau is cia. Yra kaip yra...as pvz. namo bobutem vaistus leidziu, laselines statau, perrisu ir prisiduriu prie algos  mirksiukas.gif O ta paslaugele persiduoda "is lupu i lupas"...ir man gerai, ir babcem nereikia i p-ka eiti.

Ir mes turbut is visu maziau gaunam kasko is sono...tiksliau nieko negaunam, nebent koki sokalada ar saldainiu dezute.
Atsakyti
QUOTE(sniege_s @ 2012 08 27, 15:51)
*As dirbu psichiatrijoje...
**Ir mes turbut is visu maziau gaunam kasko is sono...tiksliau nieko negaunam, nebent koki sokalada ar saldainiu dezute.

*ooo, tai kaip "stogas nuleks" rasysiu i az su prasymu pakoncultuot mirksiukas.gif smile.gif Nesunku?
**pas mus trauminis+protezai+sportines traumos, tai kontingentas visoks. Nu pries 3 metus tai labai uzdirbdavom "is sono", dabar nezinau. Bet tuoj suzinosiu smile.gif
Dar labai gerai, jei papuoli padirbeti klinikiniuose tyrimuose (jei istaiga ir vedejas tuo uzsiima). Teko 3 metus padirbti. Darbo be proto, bet gauta patirtis ir protingas darbo uzmokestis, padejo pamirsti visus nepatogumus.
Atsakyti
QUOTE(GAUBE @ 2012 08 27, 16:57)
*ooo, tai kaip "stogas nuleks" rasysiu i az su prasymu pakoncultuot  mirksiukas.gif  smile.gif  Nesunku?
**pas mus trauminis+protezai+sportines traumos, tai kontingentas visoks. Nu pries 3 metus tai labai uzdirbdavom "is sono", dabar nezinau. Bet tuoj suzinosiu  smile.gif
Dar labai gerai, jei papuoli padirbeti klinikiniuose tyrimuose (jei istaiga ir vedejas tuo uzsiima). Teko 3 metus padirbti. Darbo be proto, bet gauta patirtis ir protingas darbo uzmokestis, padejo pamirsti visus nepatogumus.

Gaki rasyt drasiai i az, tikrai kuo galesiu tuo padesiu... smile.gif
Stogas tai tikrai nevaziuoja, kaip tik labai daug patirties ten gavau ir asmenybe subrandinau...patinka man sis darbas ir butent sita sritis.
O pas mus nieks jokiu tyrimu nesiulo, viska daro daktarai.... g.gif Gal dar kada ir nuskils
Atsakyti
QUOTE(sniege_s @ 2012 08 27, 16:36)
O pas mus nieks jokiu tyrimu nesiulo, viska daro daktarai.... g.gif Gal dar kada ir nuskils

O tyrimu imti jiems nereikia? Nes pas mus, jei pacientai dalyvauja klinikiniuose tyrimuose, reikia kruva tyrimu daznai imti. Pries vaista, po vaisto...ir farmacine kompanija apmoka ta darba.
Atsakyti
QUOTE(GAUBE @ 2012 08 27, 17:40)
O tyrimu imti jiems nereikia? Nes pas mus, jei pacientai dalyvauja klinikiniuose tyrimuose, reikia kruva tyrimu daznai imti. Pries vaista, po vaisto...ir farmacine kompanija apmoka ta darba.

viena kitos mes nesupratom...pas mus niekas nedaro klinikiniu tyrimu. ta prasme vaistu bandymu... biggrin.gif Siap pacientams tai tyrimus darom yvairius, bet tai gi ieina i musu pareigas paimti meginius... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sniege_s @ 2012 08 27, 19:24)
viena kitos mes nesupratom...pas mus niekas nedaro klinikiniu tyrimu. ta prasme vaistu bandymu... biggrin.gif Siap pacientams tai tyrimus darom yvairius, bet tai gi ieina i musu pareigas paimti meginius... smile.gif

blush2.gif nesupratau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(EljaRo* @ 2012 08 26, 23:21)
As ka tik gavau licenzija Airiska,laukiau 7men.Patirties neturiu,tiek ,kad bakalauras nesenai baigtas slaugos,ziuresim,kaip seksis su darbo paieskomis.(kam tau slaugytojos padejejos darbas,jei gali susitvarkyti licenzija?)kiek girdejau pries priimant y darba oficialiai,duod pasipraktikuoti 2dienas darbdavys,bet matyt priklauso nuo to kur dirbsi.

Aš irgi planuoju vykti į Airiją. Girdėjau, kad ilgokai užtrunka tas licencijos gavimas, bet taip pat, kad reikia visur tos darbo patirties, o be jos nebent slaugytojos padėjeja išeitų įsidarbint. Internete pažiūrėjau skelbimus, tai visur rašo, kad nori nuo 1-3 metų patirties sad.gif o aš irgi ką tik po diplomų gavimo. Taip pat buvau parašius į kažkokią įdarbinimo agentūrą, kad jei be patirties, tai irgi gavau atsakymą, kad reikia bent minimalios patirties po baigimo. Beje, o tu ten būdama laukei licencijos, ar čia Lietuvoj? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(cukraus_vata @ 2012 08 30, 10:35)
Aš irgi planuoju vykti į Airiją. Girdėjau, kad ilgokai užtrunka tas licencijos gavimas, bet taip pat, kad reikia visur tos darbo patirties, o be jos nebent slaugytojos padėjeja išeitų įsidarbint.  Internete pažiūrėjau skelbimus, tai visur rašo, kad nori nuo 1-3 metų patirties sad.gif o aš irgi ką tik po diplomų gavimo.  Taip pat buvau parašius į kažkokią įdarbinimo agentūrą, kad jei be patirties, tai irgi gavau atsakymą, kad reikia bent minimalios patirties po baigimo.  Beje, o tu ten būdama laukei licencijos, ar čia Lietuvoj? smile.gif

As cia gyvenu.kai kur randu,kad nereikia patirties,uztenka praktikos valandu,juk ju pas mus yra apie 2000,taigi nesam zalios.
Atsakyti
QUOTE(GAUBE @ 2012 08 27, 21:51)
blush2.gif nesupratau  smile.gif

biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(EljaRo* @ 2012 08 30, 14:14)
As cia gyvenu.kai kur randu,kad nereikia patirties,uztenka praktikos valandu,juk ju pas mus yra apie 2000,taigi nesam zalios.

Cia pavyzdely ydedu,gal nesupyks moterys,kaip yrodyma,kad uztenka registracijos,ir kad apmoko patys,t.y pasipraktikuoti yra galimybes pries pradedant dirbti.
http://www.themarlay...CFQRO4QodUR0A2w
Atsakyti
QUOTE(EljaRo* @ 2012 08 30, 16:14)

O kur tu baigei slaugą? nes aš VU, tai pas mus labai mažai buvo praktikos sad.gif tikrai nebus tiek valandų sad.gif
Atsakyti