Įkraunama...
Įkraunama...

Bendrosios praktikos slauga III tema

Sveikos merginos,kaip laikotes? as tai dirbu pilnu pajegumu,kartais darbe net pavalgyt nespeju,tik kava is automato pliumpiu.Labai daug personalo pasikeite mano skyriuj per metus,daug naujoviu,kai kas geriau,kai kas blogiau,darbu milijonas,jie niekad nesibaigia tai taip ir sukuosi kaip vovere rate.Dar mazius sirgo,sia ziema jau 3 kart serga,nesiseka mums.
Astreja,kaip tau Tailandas patinka?kokie ispudziai,ka gero veiki? Man teko buti Tailando siaureje Chiang Mai ir Chian Rai,labai patiko,tikiuosi ir tau ten smagu,bent jau gali megautis masazais uz 250 batu uz valanda smile.gif
Zydrakaip tavo studijos?
Sniege,kaip tu laikaisi mergyt? ar smagu vel but studente?
Naujokems po balioneli uz prisijungima,tikiuosi jums patiks cia bendrauti 4u.gif 4u.gif 4u.gif
p.s.Maciau diskutavot apie licenzijos kaina,as irgi 100 svaru mokejau,bet maciau,kad kazkaip galima susigrazinti 20 svaru -"this receipt may also be used to claim back tax relief on your annual renewal or registration fee trough a personal tax return or by notifying your local tax office"
Papildyta:
QUOTE(Ibi patria @ ubi bene!,2013 03 03, 20:56)
O kaip merginom sekėsi UK darbą susirast? ar jautėsi kalbos trūkumas? kaip anglai į jus žiūrėjo? ta prasme padeda, patarė kas susiję su darbu?

As tai labai bijojau telefonu atsiliepti,vis atrodydavo,kad kazko nesuprasiu ar supainiosiu kazka,bet greitai persilauziau ir dabar net su 'babajais" is Barclaycard susisneku biggrin.gif Mano kolege filipiniete sake,kad irgi labai bijojo telefonu atsiliepineti,tai pirmom dienom isgirdus telefona begdavo i tualeta,kad angles slaugos padejejos atsilieptu biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(gajamaja @ 2013 03 05, 08:29)
Sveikos merginos, smile.gif  as norejau paklausti gal kas tvarketes ar tvarkotes dokumentus angliskai licenzijai NMC, as kaip ir dokumentelius visus susirankiojau kiek zinojau ko reikia, bet nezinau kaip su medicinine pazyma, ar jos reikia? ar lietuvos gydytojas ja gali parasyti? ir kokia forma reikia kad butu parasyta?  g.gif

Tikrai reikejo pazymos is Lt seimos gydytojos,man anyta sutvarke.Kiek atsimenu tai kai gavau formas is NMC ten buvo surasyta kokiu pazymu reikia ir is kur jas gauti.Sekmes tau 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(*EljaRo* @ 2013 02 25, 10:25)
Siulau ramiai pasibaigti LT,jei dar jus tik priima testi studijas.Nes uzsienyje labai sunkios studijos bus,jei kalba nesilieja laisvai ax.gif .Kad dirbti slaugytojos padejeja-Nurse assistant reikia taip pat isilaikyti ar ne metus dieniniu studiju institute g.gif o gal dar daugiau,nes (carer)padejejai tikrai metus issimokina Fetac level-5.

Bent jau Uk slaugos padejeju gali dirbi bet kas,svarbu,kad moketu susikalbeti angliskai ir nebijotu sunkaus darbo.Patirtis aisku pageidautina,bet nebutina,nes pries pradedant dirbti pilnai apmoko.Bent jau mano darbe kai buvo staff'o trukumas tai priiminejo bet ka,kas tik galejo kvepuoti,o dabar kai yra didele darbuotoju pasiula tai rengia dvieju etapu konkursus,lyg rinktu banko valdytoja biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vasareuk: 07 kovo 2013 - 20:48
Atsiprasau, biski patersiu blush2.gif

Labai ieskoma slaugytoja, darbas registraturoj, privatus seimos centras
Vilnius
Info per AZ
Atsakyti
Noriu paklaust dėl registracijos Uk gal žinot kurį punktą rinktis, visi yra:
Adult nurse (RN1) (please choose this box if you are trained as a general nurse)
Mental health nurse (RN3)
Learning disabilities (RN5) nurse
Children's nurse (RN8)
Midwife (RM)
Adult nurse (RN2) (second level)

Na aš kaip ir suaugusiųsjų slaugytoja, bet kaip suprast tuos vienodus tik su skirtingais RN1 ir RN2

Tai man rinktis Adult nurse (RN1) (please choose this box if you are trained as a general nurse) taip suprantu? o kuo jis skiriasi nuo Adult nurse (RN2) (second level)?

Gal kas ką žinot smuliau ir pakomentuot nesunku ? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vasareuk @ 2013 03 07, 21:41)
Sveikos merginos,kaip laikotes? as tai dirbu pilnu pajegumu,kartais darbe net pavalgyt nespeju,tik kava is automato pliumpiu.Labai daug personalo pasikeite mano skyriuj per metus,daug naujoviu,kai kas geriau,kai kas blogiau,darbu milijonas,jie niekad nesibaigia tai taip ir sukuosi kaip vovere rate.Dar mazius sirgo,sia ziema jau 3 kart serga,nesiseka mums.
Papildyta:

ht]

Labas vasare. kaip tau darbe sekasi. nepliump kavos tik, bent vandeniu uzgerk :0.
kaip mazylis? jau visas vyrukas, metukai buvo, ane?
as labai mokausi, eina sau....jau laukiu kada cia pabaiga. nelabai speju, reik ir praktika daryt, ir darbus rasyt, o namie gi vaikai mazi. daugiau manau nenoresiu jokiu kursu ilgai.

QUOTE(Ibi patria @ ubi bene!,2013 03 18, 21:16)
Noriu paklaust dėl registracijos Uk gal žinot kurį punktą rinktis, visi yra:
Adult nurse (RN1) (please choose this box if you are trained as a general nurse)
Mental health nurse (RN3)
Learning disabilities (RN5) nurse
Children's nurse (RN8)
Midwife (RM)
Adult nurse (RN2) (second level)

Na aš kaip ir suaugusiųsjų slaugytoja, bet kaip suprast tuos vienodus tik su skirtingais RN1 ir RN2

Tai man rinktis Adult nurse (RN1) (please choose this box if you are trained as a general nurse) taip suprantu? o kuo jis skiriasi nuo  Adult nurse (RN2) (second level)?

Gal kas ką žinot smuliau ir pakomentuot nesunku ? smile.gif

as nelabnai zinau, nes mano rn8 childrens nurse. bet manau, kad jei tu baigei kazkokia kitokia sriti, pvz vaiku, o veliau darei specialu kursa, tai tikriausiai ir butu RN2, nes tada butum tik metus tikriausiai pasimokius suaugusiu po to kai baigei kakokia kitokia slauga. paskambink, jei nera paaiskinta puslapyje.
Atsakyti
QUOTE(zydra30 @ 2013 03 19, 11:29)

as nelabnai zinau, nes mano rn8 childrens nurse. bet manau, kad jei tu baigei kazkokia kitokia sriti, pvz vaiku, o veliau darei specialu kursa, tai tikriausiai ir butu RN2, nes tada butum tik metus tikriausiai pasimokius suaugusiu po to kai baigei kakokia kitokia slauga. paskambink, jei nera paaiskinta puslapyje.

o tai velnias tai tada ne ta dar busiu pasirinkusi g.gif g.gif pasirinkau RN1 o esu Bendrosios praktikos slaugytoja:) o ka man daugiau rinktis rekejo neisivaizduoju, tai sakaugal kias pilde ir zino tiksliai, nes ten parasyta nera, bent jau nerandu paaiskinimu sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Ibi patria @ ubi bene!,2013 03 19, 22:52)
o tai velnias tai tada ne ta dar busiu pasirinkusi  g.gif  g.gif  pasirinkau RN1 o esu Bendrosios praktikos slaugytoja:) o ka man daugiau rinktis rekejo neisivaizduoju, tai sakaugal kias pilde ir zino tiksliai, nes ten parasyta nera, bent jau nerandu paaiskinimu sad.gif

tai gerai, man atrodo kad kaip tik sita. nes esi baigus bendrosios praktikos, tai turetu but general nursing. manau, kad gerai pasirinkai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zydra30: 19 kovo 2013 - 22:58
Mes visos general nurse esame jei bendrosios praktikos slaugytojos kvalifikacija turime.sekond level ar nebus slaugytoja su laipsniu pvz bakalauru g.gif g.gif
Atsakyti
as ir pildziausi si prasyma ir pasirinkau adult nurse RN1 nors baigus kolegija gauni bakalauro laipsni tik ne universitetini, gaila kad neradau smulkiau kad butu paaiskinta apie apie tai g.gif
Atsakyti
Sveikos,kolegės.Gal kas gali man pasakyti,kokius konkrečius dokumentus reikia siųsti Vokietijos ar Šveicarijos Raudoniesiems kryžiams dėl diplomo pripažinimo?Kiek žinau,tai diplomas su visais pažymiais,paso ,gimimo liudijimo nuorašai,atitikimo direktyvos iš SAM,Geros praktikos pažyma,teistumo pažyma,pažymos iš darboviečių,charakteristikos,pažyma,kad turi tam tikrą kalbos lygį.Ar reikia siųsti kartu CV,sveikatos pažymą?Aišku,viskas kartu išversta ir patvirtinta notaro.Man sakė,kad viską reikia dviem egzemplioriais daryti,nes tą kur išsiunti,jie pasilieka.O kai reikės darbo ieškotis,kitą tokį patį reikia į darbo pokalbius vežtis..Kas jau tą praėjo?Galva plyšta..Būsiu dėkinga smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ausrele302: 24 kovo 2013 - 22:28
Dabar licencijų jau nėra popierinių,turiu pažymą iš SAM,kad mano licencija yra pratęsta.Ar kartu siųsti ir licenciją popierinį variantą atšviestą kartu su ta pažyma?Nes ant tos popierinės yra nr,kuris parašytas pažymoje?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ausrele302: 24 kovo 2013 - 22:37
QUOTE(ausrele302 @ 2013 03 24, 22:35)
Dabar licencijų jau nėra popierinių,turiu pažymą iš SAM,kad mano licencija yra pratęsta.Ar kartu siųsti ir licenciją popierinį variantą atšviestą kartu su ta pažyma?Nes ant tos popierinės yra nr,kuris parašytas pažymoje?

Patariu kopijas tik siusti,o originalius vertimus pasilikti sau!Nes ju negrazina niekas.
Dabar po licenzijos gavimo uzsienyje per nauja isiverciau visus dokus vel,nes reikia juos tureti einant y interwiew.
Atsakyti
Ačiū už greitą atsakymą.Gal kas galėtumėte parekomenduoti patikimą vertimų biurą Kaune?Kad normaliai išverstų reikiamus dokumentus ir patvirtintų notariškai.Kai pažiūrėjau kainas.atšoko fantazija..Ir dar tris paketus reikės darytis..O kur dar mokesčiai už diplomo pripažinimą..Čia tai jau papuoliau.. g.gif
Atsakyti