Astreja,kaip tau Tailandas patinka?kokie ispudziai,ka gero veiki? Man teko buti Tailando siaureje Chiang Mai ir Chian Rai,labai patiko,tikiuosi ir tau ten smagu,bent jau gali megautis masazais uz 250 batu uz valanda
Zydrakaip tavo studijos?
Sniege,kaip tu laikaisi mergyt? ar smagu vel but studente?
Naujokems po balioneli uz prisijungima,tikiuosi jums patiks cia bendrauti
p.s.Maciau diskutavot apie licenzijos kaina,as irgi 100 svaru mokejau,bet maciau,kad kazkaip galima susigrazinti 20 svaru -"this receipt may also be used to claim back tax relief on your annual renewal or registration fee trough a personal tax return or by notifying your local tax office"
Papildyta:
QUOTE(Ibi patria @ ubi bene!,2013 03 03, 20:56)
O kaip merginom sekėsi UK darbą susirast? ar jautėsi kalbos trūkumas? kaip anglai į jus žiūrėjo? ta prasme padeda, patarė kas susiję su darbu?
As tai labai bijojau telefonu atsiliepti,vis atrodydavo,kad kazko nesuprasiu ar supainiosiu kazka,bet greitai persilauziau ir dabar net su 'babajais" is Barclaycard susisneku
Papildyta:
QUOTE(gajamaja @ 2013 03 05, 08:29)
Sveikos merginos,
as norejau paklausti gal kas tvarketes ar tvarkotes dokumentus angliskai licenzijai NMC, as kaip ir dokumentelius visus susirankiojau kiek zinojau ko reikia, bet nezinau kaip su medicinine pazyma, ar jos reikia? ar lietuvos gydytojas ja gali parasyti? ir kokia forma reikia kad butu parasyta? 
Tikrai reikejo pazymos is Lt seimos gydytojos,man anyta sutvarke.Kiek atsimenu tai kai gavau formas is NMC ten buvo surasyta kokiu pazymu reikia ir is kur jas gauti.Sekmes tau
Papildyta:
QUOTE(*EljaRo* @ 2013 02 25, 10:25)
Siulau ramiai pasibaigti LT,jei dar jus tik priima testi studijas.Nes uzsienyje labai sunkios studijos bus,jei kalba nesilieja laisvai
.Kad dirbti slaugytojos padejeja-Nurse assistant reikia taip pat isilaikyti ar ne metus dieniniu studiju institute
o gal dar daugiau,nes (carer)padejejai tikrai metus issimokina Fetac level-5.
Bent jau Uk slaugos padejeju gali dirbi bet kas,svarbu,kad moketu susikalbeti angliskai ir nebijotu sunkaus darbo.Patirtis aisku pageidautina,bet nebutina,nes pries pradedant dirbti pilnai apmoko.Bent jau mano darbe kai buvo staff'o trukumas tai priiminejo bet ka,kas tik galejo kvepuoti,o dabar kai yra didele darbuotoju pasiula tai rengia dvieju etapu konkursus,lyg rinktu banko valdytoja