Įkraunama...
Įkraunama...

Bendrosios praktikos slauga III tema

QUOTE(*EljaRo* @ 2013 04 10, 00:09)
Manau gali cia papasakoti ka isiaiskinai,manau bus naudinga kazkam!...o ir ydomu.

smile.gif kad taip paprasta būtų smile.gif
Na tai nieko pasiskambinau ir išsiaiškinau, kad jei tai turi pasirašyti Lietuvos kažkokia kompetetinga, už tai atsakinga organizacija, taigi Lietuvos Respublikos sveikatos apsaugos ministerija. Tik šiandien su jais susisiekiau tai dabar dar vėl milijonas dokumentų kurių jiems reikės patvirtintų norato, tokių kaip diplomo kopijos, licencijos kopijos, paso kopijos, ir dabar vėl likau pasimetusi, telefonu sakė, kad ir sveikatos pažymos, o internete nieko apie tai neužsiminama doh.gif "mišrainė"...
Atsakyti
QUOTE(Ibi patria @ ubi bene!,2013 04 10, 09:09)
smile.gif kad taip paprasta būtų smile.gif
Na tai nieko pasiskambinau ir išsiaiškinau, kad jei tai turi pasirašyti Lietuvos kažkokia kompetetinga, už tai atsakinga organizacija, taigi Lietuvos Respublikos sveikatos apsaugos ministerija. Tik šiandien su jais susisiekiau tai dabar dar vėl milijonas dokumentų kurių jiems reikės patvirtintų norato, tokių kaip diplomo kopijos, licencijos kopijos, paso kopijos, ir dabar vėl likau pasimetusi, telefonu sakė, kad ir sveikatos pažymos, o internete nieko apie tai neužsiminama doh.gif "mišrainė"...

O taip,visa tai perejau,tai zinau.Ir dar susimokesi banke uz tvarkyma doku(as el.bankininkyste naudojuosi,tai kopija siunciau,kad pervedziau y ju sask.pinigus) ir plius pildysi prasymo formas,ir norint kad y namus atsiustu viska+prasymas papildomas rastu.
Atsakyti
QUOTE(*EljaRo* @ 2013 04 10, 16:15)
O taip,visa tai perejau,tai zinau.Ir dar susimokesi banke uz tvarkyma doku(as el.bankininkyste naudojuosi,tai kopija siunciau,kad pervedziau y ju sask.pinigus) ir plius pildysi prasymo formas,ir norint kad y namus atsiustu viska+prasymas papildomas rastu.

Bet internete pateikiama kad ši paslauga nemokama g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ibi patria @ ubi bene!,2013 04 10, 15:51)
Bet internete pateikiama kad ši paslauga nemokama g.gif

Gal kas pasikeite dabar,tad negaliu nieko pasakyti.
Atsakyti
QUOTE(*EljaRo* @ 2013 04 10, 17:41)
Gal kas pasikeite dabar,tad negaliu nieko pasakyti.

labai tikiuos, kad bus nemokama, nes ir taip su tais polieriais tiek išlaikų....
Atsakyti
As taip pat tvarkausi dokumentus NMC tai man gera charakteri pasirase mano mokymo istaiga nes as niekur nedirbau po baigimo o sveikata seimos gydytojas, o tas visas pazymas is SAM turiu bet jiem nesiunciau kad pasirasytu as buvau darbo birzoj pas EURES konsultante ir su ja konsultavausi tai ji man taip sake daryt smile.gif

O ta pazyma is SAM nemokama nes as neseniai pries koki menesi dariausi ja smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gajamaja: 11 balandžio 2013 - 16:37
QUOTE(gajamaja @ 2013 04 11, 17:36)
As taip pat tvarkausi dokumentus NMC tai man gera charakteri pasirase mano mokymo istaiga nes as niekur nedirbau po baigimo o sveikata seimos gydytojas, o tas visas pazymas is SAM turiu  bet jiem nesiunciau kad pasirasytu as buvau darbo birzoj pas EURES konsultante ir su ja konsultavausi tai ji man taip sake daryt smile.gif

O ta pazyma is SAM nemokama nes as neseniai pries koki menesi dariausi ja smile.gif

Na matai kaip aš tai skambinėjausi visur dėl tos pažymos, tai jie patys sakė, kad SAM turi pasirašyt, po to skambinau į SAM sakė taip jie, tai jiem nusiunčiau kartu su prašymais, tai pažymai nemokamai gauti įdėjau ir tą lapą. Jau gavus atsakymą, kad iki 21 gegužės man bus užpildyta ir pasirašyta.... labai tikiuosi, kad spėsiu, nes jau birželio pradžioj išvažiuoju smile.gif (bent tokie planai).

Na bet ir ilgas popierizmas tai NMC gauti biggrin.gif doh.gif
Atsakyti
Laba diena, mielos slaugytojos smile.gif

Patarkite, kur rasti vyrą, galintį dirbti Vilniuje slaugytojo padėjėjo darbą dienomis? Gal žinote kur ieškoti? Esminė sąlyga - kad būtų vyras, nes to reikalauja darbo specifika. Patarkite, jeigu žinote tokių sąžiningų darbščių žmonių?

Būčiau labai dėkinga.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo šmikšt: 08 gegužės 2013 - 15:55
Per skelbimus,ir rekomendacijas.
Atsakyti
QUOTE(*EljaRo* @ 2013 05 08, 19:29)
Per skelbimus,ir rekomendacijas.

Bet skelbimuose vien moterys ieško darbo. O čia reikia vyruko.
Atsakyti
Su slaugytoju diena mielos Koleges 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Istvermes, kantrybes, geru darbeliu ir geru algeliu mirksiukas.gif
user posted image
Atsakyti
Sveikos merginos o aš ieškausi papildomo darbelio, dabar įsidarbinau privačioje klinikoje aišku alga labai labai maža,tai žiurinėjuosi papildomo darbelio keliom valandom dienoje galiu kasdien taip pat ir per išeigines .Jeigu kas ka žinote siūlikyte įvairiausius variantus .turiu bendrosios praktikos licendzija.Gyvenu Vilniuje Lazdynų mikrorajone. Galiu prižiurėti sergantį žmogų,atlikti įvairias procedūras.
Ačiu už pagalba.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aaura: 18 gegužės 2013 - 12:46