Įkraunama...
Įkraunama...

Bendrosios praktikos slauga III tema

QUOTE(ausrele302 @ 2013 03 26, 20:33)
Ačiū už greitą atsakymą.Gal kas galėtumėte parekomenduoti patikimą vertimų biurą Kaune?Kad normaliai išverstų reikiamus dokumentus ir patvirtintų notariškai.Kai pažiūrėjau kainas.atšoko fantazija..Ir dar tris paketus reikės darytis..O kur dar mokesčiai už diplomo pripažinimą..Čia tai jau papuoliau.. g.gif

viskas kainuoja! Tikekimes atsipirks tongue.gif
Patikimi visi,nes kitaip butu uzdaryti biurai.Pigiau mazuose miestuose.(vaziuok y kokia Jonava,jei Kaune gyveni,ten is patirties zinau per pus kaina vertimo)
Atsakyti
Sveikos koleges, norejau paklausti, gal kam teko dirbti ar ka nors girdeti apie darba anglijoje kai reikia automobiliu vaziuoti pas zmones ir jiems padeti namuose? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(gajamaja @ 2013 03 27, 20:22)
Sveikos koleges, norejau paklausti, gal kam teko dirbti ar ka nors girdeti apie darba anglijoje kai reikia automobiliu vaziuoti pas zmones ir jiems padeti namuose?  blush2.gif

O ka padeti? pavalgyti...apsirengti? Cia tokie,kaip care assistantai,tam yra mokslas metu trukmes berods.
Atsakyti
taip padeti pavalgyti, apsirengti, nusiprausti, vaistus paduoti, apipirkti ir panasiai. nes gavau toki pasiulyma darbo, savaite laiko apmokymai bus, turiu slaugytojos specialybe bet pradzioje manau ir toks darbelis neblogai butu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(gajamaja @ 2013 03 28, 09:29)
taip padeti pavalgyti, apsirengti, nusiprausti, vaistus paduoti, apipirkti ir panasiai. nes gavau toki pasiulyma darbo, savaite laiko apmokymai bus, turiu slaugytojos specialybe bet pradzioje manau ir toks darbelis neblogai butu  ax.gif

tada net negalvok,vaziuok,bus praktika,rekomendacijos ateiciai mirksiukas.gif sunkus gali b.darbas,bet.
Atsakyti
QUOTE(*EljaRo* @ 2013 03 28, 15:27)
tada net negalvok,vaziuok,bus praktika,rekomendacijos ateiciai mirksiukas.gif sunkus gali b.darbas,bet.

Pritariu smile.gif pati imčiau tokį darbą pradžiai. 4u.gif
Atsakyti
Merginos kas tvakėtės tas registracijas, klausimas kas turi pasirašyti ir paliudyti už gerą charakterį ir gerą sveikatą? Yra pridėtas lapas smile.gif jei reikia galiu įkelt, bet kas tvarkėtės ir pačios turėtuėt suprasti apie ką klausiu smile.gif parašyta nėra, reiks skambinti jei nežinosit jūs smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ibi patria @ ubi bene!,2013 04 09, 11:12)
Merginos kas tvakėtės tas registracijas, klausimas kas turi pasirašyti ir paliudyti už gerą charakterį ir gerą sveikatą? Yra pridėtas lapas smile.gif jei reikia galiu įkelt, bet kas tvarkėtės ir pačios turėtuėt suprasti apie ką klausiu smile.gif parašyta nėra, reiks skambinti jei nežinosit jūs smile.gif

Man tokios nereikejo pazymos g.gif
Atsakyti
QUOTE(*EljaRo* @ 2013 04 09, 13:21)
Man tokios nereikejo pazymos g.gif

na vat gražiausiai, aš siekiu automatinio patvirtinimo, gal dėl to kiek kitai... teik ten painiavos man :DDDD
Atsakyti
QUOTE(Ibi patria @ ubi bene!,2013 04 09, 14:00)
na vat gražiausiai, aš siekiu automatinio patvirtinimo, gal dėl to kiek kitai... teik ten painiavos man :DDDD

Man tai reikia charakteristikų.Tai darbdaviai parašė.Sakė,kuo daugiau turi,tuo geriau,aišku,iš geros pusės ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ausrele302 @ 2013 04 09, 16:09)
Man tai reikia charakteristikų.Tai darbdaviai parašė.Sakė,kuo daugiau turi,tuo geriau,aišku,iš geros pusės ax.gif

Bet juk ne MNC registrui jos g.gif , tai viskas čia normaliai ir aš turiu pasirinkusi, iš praktikos vietų, iš buvusios darbovietės, būtent tam kad pliusą darbinantis turėčiau. 4u.gif

Ankstesnio klausimo nebereikia atsakymų smile.gif pasiskambinau ir išsiaiškinau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ibi patria, ubi bene!: 09 balandžio 2013 - 17:00
QUOTE(Ibi patria @ ubi bene!,2013 04 09, 16:58)
Bet juk ne MNC registrui jos g.gif , tai viskas čia normaliai ir aš turiu pasirinkusi, iš praktikos vietų, iš buvusios darbovietės, būtent tam kad pliusą darbinantis turėčiau. 4u.gif
Ankstesnio klausimo nebereikia atsakymų smile.gif pasiskambinau ir išsiaiškinau smile.gif

Manau gali cia papasakoti ka isiaiskinai,manau bus naudinga kazkam!...o ir ydomu.
Atsakyti