Įkraunama...
Įkraunama...

Bendrosios praktikos slauga III tema

QUOTE(Wiqtea @ 2013 06 03, 18:16)
drinks_cheers.gif  jo ta istorija su žvaigždėmis buvo gera smile.gif
Dėl pigumo, visiškai(kartojuosi) jums pritariu, kad ir pačios pavyzdys, tiek vaikui, tiek mes Uk perkame rūbus ir jie mums tikrai pigiau, tarkim reikia sportinių batų, NIke nauji 25sv, Lietuvoje tokie pat, visai netyčiom pamačiau, kad visu 100lt brangiau, nu ir ką... o žiūrint lt atlyginimą, ir UK atlyginimą, jo neverčiant lt, man tik UK viskas pigiau ir už tą atlyginimą pragyvent galima, normaliai... kad ir tuos buitinius prietaisus imant... na iš vieno atlyginimo Lietuvoj, nenusipirksi tarkim skalbyklės o uk gali.

Tai as ir pagalvojau,kad gal mes ir Flirt skirtingose Uk gyvenam biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Wiqtea @ 2013 06 03, 18:16)
drinks_cheers.gif  jo ta istorija su žvaigždėmis buvo gera smile.gif
Dėl pigumo, visiškai(kartojuosi) jums pritariu, kad ir pačios pavyzdys, tiek vaikui, tiek mes Uk perkame rūbus ir jie mums tikrai pigiau, tarkim reikia sportinių batų, NIke nauji 25sv, Lietuvoje tokie pat, visai netyčiom pamačiau, kad visu 100lt brangiau, nu ir ką... o žiūrint lt atlyginimą, ir UK atlyginimą, jo neverčiant lt, man tik UK viskas pigiau ir už tą atlyginimą pragyvent galima, normaliai... kad ir tuos buitinius prietaisus imant... na iš vieno atlyginimo Lietuvoj, nenusipirksi tarkim skalbyklės o uk gali.

bet jei sugebat SM sedeti, tai gal internetu apsipirkti atsirastu gebejimu g.gif o £25 uz vaikiskus kedukus yra labai daug, bent jau Uk 4u.gif
Atsakyti
smile.gif parasiau atsakyma,bet persigalvojau,manau protingi skaitytojai suprato esme ir padarys savas isvadas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vasareuk: 03 birželio 2013 - 19:34
QUOTE(vasareuk @ 2013 06 03, 18:30)
smile.gif parasiau atsakyma,bet persigalvojau,manau protingi skaitytojai suprato esme ir padarys savas isvadas.

nespejau pagauti, bet perskaiciau. izeidineti niekas neketino ir neketina. ir nesuprantu kur jis cia galejo nuskambeti g.gif o vat su "zema" tikrai negraziai nuskambejo, bet tiek to, tikriausiai skaudi tema buvo paliesta 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Flirt @ 2013 06 03, 20:27)
bet jei sugebat SM sedeti, tai gal internetu apsipirkti atsirastu gebejimu g.gif  o £25 uz vaikiskus kedukus yra labai daug, bent jau Uk 4u.gif

Deja nerašiau, kad vaikiški. Darot išvadas labai greitai, ne vien iš to posto... nes vat jei jau mažiau už jus išleidžiam, tai jau mes reiškia turguose perkam, arba jei jau gaminam maistą namie ir nešamės į darbą, tai jau čia palei jus savęs skriaudimas. Arba jei jau maistuo išleidžiam mažiau, tai jau badaujam. Na juk taip ir tegalima suprasti iš jūsų postų ne kitaip. Mes ne jūs, mūsų norai ir poreikiai skiriasi, prašom neįsižeisti.

QUOTE(vasareuk @ 2013 06 03, 20:30)

Jaučiu ir man jau reikia susiturėt, nes tikrai bereikalingai čia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Flirt @ 2013 06 03, 18:39)
nespejau pagauti, bet perskaiciau. izeidineti niekas neketino ir neketina. ir nesuprantu kur jis cia galejo nuskambeti g.gif  o vat su "zema" tikrai negraziai nuskambejo, bet tiek to, tikriausiai skaudi tema buvo paliesta 4u.gif

Flirt,is tikruju klaidingai paskaiciau jusu atsakyma,perskaiciau-"kaip vista ir kiaule valgyti" delto ir parasiau,kad negrazu izeidineti,o jus raset;"vista ir kiaule",soriux,mano kalte,kad blogai perskaiciau ir atsiimu savo zodzius apie vidine kultura. 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vasareuk @ 2013 06 03, 18:47)
Flirt,is tikruju klaidingai paskaiciau jusu atsakyma,perskaiciau-"kaip vista ir kiaule valgyti" delto ir parasiau,kad negrazu izeidineti,o jus raset;"vista ir kiaule",soriux,mano kalte,kad blogai perskaiciau ir atsiimu savo zodzius apie vidine kultura.  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Net nebutu i galva ateje, kad taip galejot perskaityt, bet balsu juokiausi lotuliukas.gif O perskaityt taip tikrai imanoma buvo, nes as patingejau "-iena" darasyt doh.gif Atsiprasau ir as 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, papuoliau i jusu foruma nes nezinau net kur klaust tokios info:) dirbu sveikatos prieziuros istaigoje ir greitu laiku ketinama daryti visu sveikatos prieziuros istaigu reorganizacija ( jungima). esu istaigos administratore, bet gal jusu tarpe yra tokiu kurios dirba prijungtose pvz prie ligonines istaigose. kokia situacija lieka po to reorganizavimo?? ar direktoriu yra, ar tik pvz vyr gydytojas?? kaip su administratore?? liudna si zinia tiek man tiek visam personalui, visus kankina nezinia kaip bus?? gal kuri atisliepsite, zinau kad vilniuje, kaune yrakleioas ar keliolika istaigu sujungtu i viena bendra. aciu
Atsakyti
QUOTE(Flirt @ 2013 06 03, 18:52)
Net nebutu i galva ateje, kad taip galejot perskaityt, bet balsu juokiausi lotuliukas.gif  O perskaityt taip tikrai imanoma buvo, nes as patingejau "-iena" darasyt doh.gif  Atsiprasau ir as 4u.gif

Ant telefono intika naudoju tai blogai "nuskenavau" zinute,vat ir pagalvojau kaip cia argumentuotai bendravusi panele staiga mane kiaule pradejo vadinti biggrin.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Wiqtea @ 2013 06 03, 18:46)
Deja nerašiau, kad vaikiški. Darot išvadas labai greitai, ne vien iš to posto... nes vat jei jau mažiau už jus išleidžiam, tai jau mes reiškia turguose perkam, arba jei jau gaminam maistą namie ir nešamės į darbą, tai jau čia palei jus savęs skriaudimas. Arba jei jau maistuo išleidžiam mažiau, tai jau badaujam. Na juk taip ir tegalima suprasti iš jūsų postų ne kitaip. Mes ne jūs, mūsų norai ir poreikiai skiriasi, prašom neįsižeisti.

paraset, kad vaika Uk apipirkinejat, tai ir nesigilinau, kam tie kedai, sorry 4u.gif neizeist ar kazko blogo norejau, tik uzvest ant kelio, kad galima nupirkt daug pigiau 4u.gif
na maisto nesimasis i darba man didelis nepatogumas ir nevisas sildytas maistas yra skanus ax.gif bet cia apie mane ir kad as valgau uzkandinese, tikrai nesu niekuo geresne uz jus 4u.gif maistui, kad pigiau isleidziat- saunuoles, as nemoku ir mano aplinkos zmones nemoka, bet tuo nei kiek nesididziuoju schmoll.gif labai noreciau i 100-150 itilpt, bet neiseina. Gal patarimu g.gif Nesisaipau, nuosirdziai klausiu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Flirt @ 2013 06 03, 19:06)
paraset, kad vaika Uk apipirkinejat, tai ir nesigilinau, kam tie kedai, sorry 4u.gif  neizeist ar kazko blogo norejau, tik uzvest ant kelio, kad galima nupirkt daug pigiau 4u.gif
na maisto nesimasis i darba man didelis nepatogumas ir nevisas sildytas maistas yra skanus ax.gif  bet cia apie mane ir kad as valgau uzkandinese, tikrai nesu niekuo geresne uz jus 4u.gif  maistui, kad pigiau isleidziat- saunuoles, as nemoku ir mano aplinkos zmones nemoka, bet tuo nei kiek nesididziuoju schmoll.gif  labai noreciau i 100-150 itilpt, bet neiseina. Gal patarimu g.gif  Nesisaipau, nuosirdziai klausiu mirksiukas.gif
Nors ir ne manes klausiat,bet pabandysiu atsakyt,gal pravers koks patarimas.
Kai vaziuosit apsipirkti vezkites 150 grynais ir neimkit korteles,tada turesit itilpi I 150,nes kortele juk bus namie.as perskaiciau si patarima Uk mamyciu diskusijose,pati nesinaudojau,bet galit pabandyti.taip pat planuokit is anksto ka pirksit,susidarykit sarasiuka,venkit neplanuotu pirkiniu ir nevaziuokit apsipirkti alkana,as visada stengiuosi pavalgyt pries isvaziuojant,nes jei akys blizga ir pilvas gurgia prisiperku daug nereikalingu produktu.
Atsakyti
QUOTE(Flirt @ 2013 06 03, 21:06)
paraset, kad vaika Uk apipirkinejat, tai ir nesigilinau, kam tie kedai, sorry 4u.gif  neizeist ar kazko blogo norejau, tik uzvest ant kelio, kad galima nupirkt daug pigiau 4u.gif
na maisto nesimasis i darba man didelis nepatogumas ir nevisas sildytas maistas yra skanus ax.gif  bet cia apie mane ir kad as valgau uzkandinese, tikrai nesu niekuo geresne uz jus 4u.gif  maistui, kad pigiau isleidziat- saunuoles, as nemoku ir mano aplinkos zmones nemoka, bet tuo nei kiek nesididziuoju schmoll.gif  labai noreciau i 100-150 itilpt, bet neiseina. Gal patarimu g.gif  Nesisaipau, nuosirdziai klausiu mirksiukas.gif

Na mes jau senokai, patys, ir per daugus, ir atostogaudami pirkdavom iš UK., aš čia su tais kedais pateikiau tik dėl kainų skirtumo, nes vat sakau, jei su LT lyginant, na lietuvoj sunku ir vidutinio atlyginimo pragyventi, o aš pagal save sprendžiu, kad UK ir iš minimalaus, normaliai galima pragyvent.
Na jūs man kiek kitokį įspūdį sudarėt, atrodo, kad jūs ten tiesiog gyvenat, o ne tikslas kažką susitaupyt, jei aš neturėčiau tikslo, tai irgi gal tarkim kavinei pietaučiau, neturėčiau dar kažką daugiau sau leisčiau, aš noriu sutaupyt, mums tas ir pavyksta, nors tikrai yra kur galėtumėme ir kažko dar atsisakyt, bet na norisi ir papramogaut, ar dar ką smile.gif todėl kaip ir jūs sakėt, kam tada emigruot jei jau save kankint. manau mes su savo pataupymais gan neblogai ir sau leidžiame smile.gif

O dėl maisto pataupymo, na nežinau smile.gif čia gal kai pasakyt, pvz LT mūsų šeimai ant maisto daug pinigų išeina, o Uk lyginat visiškai kitaip...sad.gif
O darbe, na taip šildytas maistas nevisada skanu... Neturiu pasiūlymų kaip jums pataupyt, tai labai priklauso nuo mėgiamo maisto gi vartojimo smile.gif aš vat tokia salotų mėgėja, tai man jų šidyt ir nereikia smile.gif
Papildyta:
QUOTE(vasareuk @ 2013 06 03, 21:18)
Nors ir ne manes klausiat,bet pabandysiu atsakyt,gal pravers koks patarimas.
Kai vaziuosit apsipirkti vezkites 150 grynais ir neimkit korteles,tada turesit itilpi I 150,nes kortele juk bus namie.as perskaiciau si patarima Uk mamyciu diskusijose,pati nesinaudojau,bet galit pabandyti.taip pat planuokit is anksto ka pirksit,susidarykit sarasiuka,venkit neplanuotu pirkiniu ir nevaziuokit apsipirkti alkana,as visada stengiuosi pavalgyt pries isvaziuojant,nes jei akys blizga ir pilvas gurgia prisiperku daug nereikalingu produktu.

Tikrai labai teisingas patarimas, mes taip pat apsrendžiame kokių produktų savaitei reikia, ką gaminsim, ką smaguriausim ir t.t. smile.gif ir viską pagal sąrašiuką, be to vieną kartą savaitėje apsiperkam, nebent ko papildomo labai jau prireikia smile.gif
Atsakyti