QUOTE(Flirt @ 2013 06 03, 21:06)
paraset, kad vaika Uk apipirkinejat, tai ir nesigilinau, kam tie kedai, sorry

neizeist ar kazko blogo norejau, tik uzvest ant kelio, kad galima nupirkt daug pigiau
na maisto nesimasis i darba man didelis nepatogumas ir nevisas sildytas maistas yra skanus

bet cia apie mane ir kad as valgau uzkandinese, tikrai nesu niekuo geresne uz jus

maistui, kad pigiau isleidziat- saunuoles, as nemoku ir mano aplinkos zmones nemoka, bet tuo nei kiek nesididziuoju

labai noreciau i 100-150 itilpt, bet neiseina. Gal patarimu

Nesisaipau, nuosirdziai klausiu
Na mes jau senokai, patys, ir per daugus, ir atostogaudami pirkdavom iš UK., aš čia su tais kedais pateikiau tik dėl kainų skirtumo, nes vat sakau, jei su LT lyginant, na lietuvoj sunku ir vidutinio atlyginimo pragyventi, o aš pagal save sprendžiu, kad UK ir iš minimalaus, normaliai galima pragyvent.
Na jūs man kiek kitokį įspūdį sudarėt, atrodo, kad jūs ten tiesiog gyvenat, o ne tikslas kažką susitaupyt, jei aš neturėčiau tikslo, tai irgi gal tarkim kavinei pietaučiau, neturėčiau dar kažką daugiau sau leisčiau, aš noriu sutaupyt, mums tas ir pavyksta, nors tikrai yra kur galėtumėme ir kažko dar atsisakyt, bet na norisi ir papramogaut, ar dar ką

todėl kaip ir jūs sakėt, kam tada emigruot jei jau save kankint. manau mes su savo pataupymais gan neblogai ir sau leidžiame
O dėl maisto pataupymo, na nežinau

čia gal kai pasakyt, pvz LT mūsų šeimai ant maisto daug pinigų išeina, o Uk lyginat visiškai kitaip...

O darbe, na taip šildytas maistas nevisada skanu... Neturiu pasiūlymų kaip jums pataupyt, tai labai priklauso nuo mėgiamo maisto gi vartojimo

aš vat tokia salotų mėgėja, tai man jų šidyt ir nereikia
Papildyta:
QUOTE(vasareuk @ 2013 06 03, 21:18)
Nors ir ne manes klausiat,bet pabandysiu atsakyt,gal pravers koks patarimas.
Kai vaziuosit apsipirkti vezkites 150 grynais ir neimkit korteles,tada turesit itilpi I 150,nes kortele juk bus namie.as perskaiciau si patarima Uk mamyciu diskusijose,pati nesinaudojau,bet galit pabandyti.taip pat planuokit is anksto ka pirksit,susidarykit sarasiuka,venkit neplanuotu pirkiniu ir nevaziuokit apsipirkti alkana,as visada stengiuosi pavalgyt pries isvaziuojant,nes jei akys blizga ir pilvas gurgia prisiperku daug nereikalingu produktu.
Tikrai labai teisingas patarimas, mes taip pat apsrendžiame kokių produktų savaitei reikia, ką gaminsim, ką smaguriausim ir t.t.

ir viską pagal sąrašiuką, be to vieną kartą savaitėje apsiperkam, nebent ko papildomo labai jau prireikia