Įkraunama...
Įkraunama...

Riebalų nusiurbimas, pilvo plastika Nr.8., tęsiam

QUOTE(Jacke28 @ 2011 07 29, 09:49)
Noreciau daugiau vaikuciu, bet su tokiu tragisku pilvu - nzn kaip gyventi, geda net vyrui pasirodyti, o ka sakyt i viesuma iseiti. zinau, kad kitos turi toki ir nepergyvena, bet as kazkaip negaliu, baisu i ji ziureti....Anstvorio pagal kmi neturiu, bet pries nestuma budama tokio svorio atrodziau padoriai, o dabar baisiai - atrodo kad 20 kg dar like.

SVeika prisijungus 4u.gif
Oj patikek mazai kam nerupi kai toki pilvuka turi, nemazai cia musu ir pergyvena ir verkia ir pries vyra gedijas ir i save ziuret negali. Sunku susitaikyt su tuo tai ir daromes op 4u.gif
As tai va turbut pirmakart gyvenime dziaugiuos, kad jau vasara i pabaiga, reiskai nebedaug liko laiko iki man isvajotosios op wub.gif Galvoju kazi ar pasirysiu tuo paciu ir (.)(.) susitvarkyt, nors siaip labai noreciau ir finansai leistu, bet kazkodel baisoka rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Mamyte_Ausryte @ 2011 08 04, 11:47)
SVeika prisijungus  4u.gif
Oj patikek mazai kam nerupi kai toki pilvuka turi, nemazai cia musu ir pergyvena ir verkia ir pries vyra gedijas ir i save ziuret negali. Sunku susitaikyt su tuo tai ir daromes op  4u.gif
As tai va turbut pirmakart gyvenime dziaugiuos, kad jau vasara i pabaiga, reiskai nebedaug liko laiko iki man isvajotosios op  wub.gif  Galvoju kazi ar pasirysiu tuo paciu ir (.)(.) susitvarkyt, nors siaip labai noreciau ir finansai leistu, bet kazkodel baisoka  rolleyes.gif

Va va, baigiau ir aš maitint ir krūtinė tragiška... Norėčiau ir ją pasitvarkyt, bet kaina jau kosminė. Tai jaučiu atidėsiu kuriam laikui, o spalį pilvuką tvarkysiu... smile.gif
Atsakyti
žiūrinėju nuotraukas ir nesuprantu, kodėl kartais užtenka nusiurbimo, o kartais plastikos, kai pilvas nėra visai baisus. pvz. unsure.gif
plastika
user posted image
user posted image

nusiurbimas
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Pinavija Nuostabioji @ 2011 08 04, 14:03)
žiūrinėju nuotraukas ir nesuprantu, kodėl kartais užtenka nusiurbimo, o kartais plastikos, kai pilvas nėra visai baisus. pvz.  unsure.gif

Sunku iš nuotraukų spėliot, gal išsiskyrę pilvo raumenys, gal oda neelastinga... Gaila nėra fotkių iš priekio... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dudute @ 2011 08 04, 13:37)
Sunku iš nuotraukų spėliot, gal išsiskyrę pilvo raumenys, gal oda neelastinga... Gaila nėra fotkių iš priekio... g.gif

yra tik nusiurbimas iš priekio
user posted image

user posted image
Atsakyti
Jei kam idomu pasiskaitykit 4u.gif
http://www.zebra.lt/...ika-239808.html
Atsakyti
QUOTE(Pinavija Nuostabioji @ 2011 08 04, 14:51)
yra tik nusiurbimas iš priekio
user posted image

user posted image

nesudribus jos oda, tikriausiai todėl ir pakako nusiurbimo g.gif
Atsakyti
be vaizdo veidrodyje, asispręsti padėjo Muses istorija. tiek abejojo pradžioj ir tokia patenkinta dabar bigsmile.gif nerealu, ir aš taip noriu. labiausiai įstrigo frazė apie į kelnes sukištus marškinius. nebepamenu tokio malonumo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Pinavija Nuostabioji @ 2011 08 04, 17:35)
be vaizdo veidrodyje, asispręsti padėjo Muses istorija. tiek abejojo pradžioj ir tokia patenkinta dabar  bigsmile.gif  nerealu, ir aš taip noriu. labiausiai įstrigo frazė apie į kelnes sukištus marškinius. nebepamenu tokio malonumo  doh.gif

Mane tai pastoviai tokios ale "dvejonės" užpuola... O gal nereikia, o gal mano atvejis toks, kad vis vien nebus jokio rezultato... Taip vis svarstau dvejoju, bet kai pagalvoju apie savo apsipirkimus, kurie baigiasi amžinai taip pat: grį smile.gif žtu namo be pirkinių, nes viskas ant pilvo pasikabina.... Tai kažkaip galvoju, kad surizikuosiu smile.gif
Atsakyti
užeik į kokią victoria secret megztų suknelių pažiūrėt laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Pinavija Nuostabioji @ 2011 08 04, 17:49)
užeik į kokią victoria secret megztų suknelių pažiūrėt laugh.gif

lotuliukas.gif joooo, užsuku ir ten seilės pavarvint smile.gif
Atsakyti
O as pradejau dvejoti: del pinigu, del to kad operacija, nenoreciau, kad suzinotu is giminiu ir artimu zmoniu, nes jiem cia baisus dalykas ir del sitos operacijos masto kaip akmens amziaus zmones...
Aplaksciau grozio (medicinos) salonus geresnius ir nei viena gydytoja (kosmetologe) nepasake, kad dar nieko tokio tas pilvas ( vis dar tikiuosi paguodos, kad pasakys jog nera jis jau toks baisus smile.gif ) smile.gif smile.gif
Viena papasakojo, kad pjuvis bus ne toks kaip cezario, o daug didesnis nuo klubikaulio iki klubikaulio - tai pagalvojau, kad ir ne kas sad.gif Visi pasake, kad aisku striju neisnaikinsi visikai, kad oda nebus kaip anksciau ir kad daryciausi mezoterapija, sportuociau, mityba, visokius maszus ir pan. tai paskaiciavau, kad sudejus daugiau gautusi nei operacija sad.gif Tai taip ir nezinau ka daryti.
O del krutines, tai jei butu galimybe, tai as daryciausi pakelima ir smile.gif Turiu viena pazistama, kuri po dvieju vaiku maitinimo susivinioja ta papa i liemenele kaip koki skudureli blink.gif
Papildyta:
Tai galvoju ar man verta eiti masazuotis su visokiais aparatais, ta mezoterapija darytis ar tik pinigu svaistynas g.gif

Ir anasyk pagalvojau, kad mane labai nervina strijos,tai su pilvo plastika ju ten ispjaus kazkiek, bet pvz kojos ir krutine tai liks su strijomis unsure.gif
Atsakyti