QUOTE(Jacke28 @ 2011 07 28, 18:11)
Sveikos merginos,
Noreciau as ir prie Jusu prisijungti... As ir turiu labai baisu pilva, po vaiko gimimo (pries 5 men.) jis liko nukares, nusistrijeves ir ne tik pilvas strijomis nusetas, bet ir kojos ir krutine, dar odos nzn kiek. Man dare cezario pjuvi - tai tokia pilvo "kloste" kaip ir liko. Labai pergyvenau del striju, tai nuejau i "Grozio pasauli" - tai pasake, kad geriausia butu pilvo plastika, nes striju neisnaikins ir kai pamate kabanti mano pilva, sako jus nei numesit, nei nusportuosit

Del striju domejausi, nes girdejau kad gydoma ir trombocitu koncentratais ir mezoterapija ir lazeriu, bet kai pamate mano pilva, tai sake lazeris nepades, nes mano ne pavirsiuj tos strijos, mezoterapija tik apgydys, o del trombocitu koncentrato reiktu vaziuoti i GK klinika Vilniuj pasikonsultuoti..

Dar rasiau laiskus i grozio chirurgija - tai ir tik atsakymas, kad pilvo plastika daryti, nes niekas kitas nepades.
Tai labai uzsimaniau pasidaryti pilvo plastika, bet truputi su finansais nelabai kas ir dar maitinu....
Tai net nzn ka daryti, nes nebesinori buti tokiai baisiai - nukarusia paudre, oda ir isvagotai striju:( O nestumo metu tepiausi brangiausiais kremais ryte ir vakare saziningai, bet vistiek kaip sutrukau taip sutrukau...
Visos rekomenduojate Maslauska, o idomu kaip M. Norkus? Mano pazystma daresi ten operacija (ne pilvo plastikos), tai patenkinta liko. dar domina Viksraitis?
Nepykit jei viska cia labai sumaliau
O vaikuciu daugiau neplanuoji?
Ar turi virsvori? jei taip tai pries op. ji rekia numesti.
Apie Norku zinau tik kad grazus

O apie V tai neturiu zodziu...Viena mergina pas ji pasidare, tai labai nepatenkinta, o mano giminaite yra okuliste, tai sake nesuskaiciuoja kiek pacienciu sudarkytu turi po V atliktu vokiu patempimo operaciju. taip, kad isvadas turi pasidaryti pati. Sioje temoje susidariau ispudi, kad labiausiai liko patenkintos Maslausku, bagdonu ir viena daresi pas Kaikari.
Pasirinkus gyd. turetum issiaiskinti kokius jis pjuvius daro. man pvz netinka pilvo plastikos pjuvis kai daro vertikalu, gal tau tai tiks, nes gyd. dirba skirtingai kaip pastebejau.