Įkraunama...
Įkraunama...

Riebalų nusiurbimas, pilvo plastika Nr.8., tęsiam

QUOTE(ADREV @ 2011 07 04, 14:43)
nu kad nedaro abieju is karto.as norejau irgi darytis abi, bet grieztai pasake ne.Liepos viduri darysiu krutines op o pavasari pilvo.

Daro didinimą ir pilvą kartu, o mažinimo nedaro 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dudute @ 2011 06 10, 10:32)
Sulaukiau 2 atsakymų į mano užklausimą apie pilvūzą.
Atsakė B: kaina panašiai 5500 Lt, rekomenduoja iki operacijos numesti dar svorio kiek įmanoma ir nešioti kažkokį spec korsetą g.gif
Ir gavau atsakymą iš M: vizualiai matosi, kad išsiskyrę pilvo raumenys. Kaina aiški būtų apžiūrėjus gyvai. Gal net pakaktų dalinės plastikos (tada 3500-4000), o jei odos perteklius didelis, tai reiktų pilnos (tada 5500-6000). Užsirašiau konsultacijai pas M 20 dieną. Parodys, kokio rezultato galima tikėtis ir kokia būtų kaina. Kai tik atvės orai, nieko nelauksiu ir operuosiuosi, nes tiesiog bloga į save žiūrėt unsure.gif
Kažkaip linkstu prie M, nes gyvenu Kaune, o ir kaina ta pati. Ir šiaip, kiek susirašinėjom atrodo labai malonus gydytojas smile.gif

Man irgi M paliko gera ispudi is atsiliepimu temoje

QUOTE(**Leila** @ 2011 06 10, 18:28)
O kaip cia gali atrodyti kaip uzpakalis? biggrin.gif

Tikrai idomu kaip, keista.. bet baisu pagalvot kad taip gali but, todel geriau jau prisiziuret reikia po OP kad butu grazus tas pilvelis

QUOTE(munli @ 2011 07 02, 12:17)
Sveikos  4u.gif
As jau po visko....Vis dar guliu palatoj,nenorejau vaziuot namo siandien,tai ryt isims drenus ir tada namucio riedesiu  smile.gif
nzn net ka parasyt...pilvo nebera,nupjove 700g,issiurbe nuo liemens po 250ml,jauciuos gana neblogai tik suvarzyta labai,pasikrutint baisu,nutirpus nugara ir dupce  blush2.gif  o gulet tik ant nugaros te galiu  doh.gif jei ne dupce ir nugara butu visai  thumbup.gif

Papildyta:
Beje aciu uz palaikyma mergaites  smile.gif

Kaip puiku, sveikinu su pasikeitimais!
Atsakyti
Laba diena, merginos smile.gif Prisijungiu prie jūsų kaip naujokė. Tik aš jau ne su svarstymais apie op pasidarymą, bet jau 8 dienos kaip po operacijos. Taigi, dariausi pilvo sienos plastiką ir neramina tik vienas dalykas - tinimas. Ar teko nors vienai iš merginų, kurioms atliko šią operaciją, susidurti su daugmaž viso kūno bendru patinimu. Matau, kad formos "ne mano", nekalbant vien apie pilvuko patinimą, bet ir šlaunys, šiek tiek rankos. Pirmomis dienomis visa buvau ištinusi. Šiaip dar nedaug laiko po operacijos, bet man neprireikė pilvo raumenų sujungimo, nes jie buvo savo vietoje, drenų taip pat nelaikė, nes nebuvo jokio kraujavimo ar pnš. Taigi po dienos paleido namučių. Tik bėda, kad gydytojas kalbėjo su manimi, o aš, pasirodo, po narkozės nieko neprisimenu, taigi, galite suprasti, kad neprisimenu ir pokalbio su gydytoju biggrin.gif Galbūt kažkuriai iš jūsų visgi teko patirti tokį reiškinį, kaip bendras ištinimas? smile.gif O šiaip, jeigu dalinantis įspūdžiais, tai vaikščiojau iš pilnai išsitiesusi jau, ir apatinis pjūvis daugmaž apgijęs, bet pjūvis po bamba "pašlapiuoja" truputį, pagrinde sunkiausiai traukiasi bambytė, nes naujai suformuota. Bet šiaip, kasdien jaučiuosi vis geriau, tik štai tas TINIMAS - jis mane žudo. Ar gali būti, kad po operacijos "parsivežiau" + 5kg.? Kadangi prieš operaciją svėriau 50 kg., šie 5kg. labai jau krenta į akis. Tai tiek, lauksiu atsakymų, merginos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dudute @ 2011 07 03, 13:48)
Munli, sveikinu. Pavydziu baltai su juodais pakaščiukais tongue.gif Lauksiu foto ir atsiliepimų apie gydytoją ir viską mirksiukas.gif

Foto bus gal kai pleistrus nuimsiu, tada parodysiu kaip pries ir po op atrodziau smile.gif
O atsiliepimai patys geriausi thumbup.gif nenusivyliau niekuo,nei gydytoju nei prieziura thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(trupinelis @ 2011 07 03, 18:13)
niu Munli pasakok, kaip jautieis jau dienelei praėjus?nu tikrai taip baltai pavydžiu blush2.gif o tu pas ką dareisi, berods pas M?

Jau praejo savaite po op ir visai gerai jauciuosi smile.gif Istrauke sulus is nugaros,liko pilvas,tai cia dar po savaites trauks smile.gif vaikstau tik truputi susilenkus,skausmu jokiu,tik baisei korsetas verzia unsure.gif
Po vienos dienos tai savijauta prastoka buna,bet su kiekviena diena vis geriau thumbup.gif
Paskutine minute apsigalvojau ir dariausi pas Maslauska,nors buvau apsisprendus pas Kaikari eit,bet nesigailiu visai,nuostabus gydytojas jis man thumbup.gif

Papildyta:
QUOTE(Dzigute @ 2011 07 06, 14:54)
Kaip puiku, sveikinu su pasikeitimais!

Aciu labai.
Atsakyti
Kur visos prapuolę???

Munli, kaip laikaisi?
Atsakyti
QUOTE(Dudute @ 2011 07 14, 12:17)
Kur visos prapuolę???

Munli, kaip laikaisi?

Atostogauja turbut visos smile.gif
Aciu,savijauta gera thumbup.gif ryt bus 2savaites kai esu po op,vaikstau jau issitiesus smile.gif
Neramina tik kad kaire puse nepatinus,o desine patinus g.gif kazkaip idomei unsure.gif ryt vaziuoju traukt siulus tai prie to pacio ir pasiklausynesiu daktariuku kodel cia taip g.gif tikiuos skysciai nesikaupia...
Atsakyti
QUOTE(munli @ 2011 07 14, 22:46)
Atostogauja turbut visos  smile.gif
Aciu,savijauta gera  thumbup.gif  ryt bus 2savaites kai esu po op,vaikstau jau issitiesus  smile.gif
Neramina tik kad kaire puse nepatinus,o desine patinus  g.gif  kazkaip idomei  unsure.gif  ryt vaziuoju traukt siulus tai prie to pacio ir pasiklausynesiu daktariuku kodel cia taip  g.gif  tikiuos skysciai nesikaupia...

Džiaugiuosi dėl tavo savijautos! Manau dar normalus tas patinimas, nors tiesą sakant nežinau smile.gif)) O aš jau pradėjau stresuot- vakar vakare pažiūrėjau į veidrodį ir garbės žodis atrodau kaip 4 mėnesyje nėščia. Kažkaip bijau, kad vis vien liks man tas "neštumas".... g.gif unsure.gif
Atsakyti
labukas smile.gif pamiršus šį skyrelį, bet toms kurios pamena mane, idedu i albumiuką keletą foto ax.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif ramuma cia.....
Kurios jau esat po op,kada pradejot normalei miegot?Ant sono pvz?
Atsakyti
Laba diena mergaites,

O sakykit kas tas gydytojas M.? Skaiciau skaiciau (aisku nenuosekliai) ir nerandu jo pilnos pavardes sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Bitinka @ 2011 07 28, 16:02)
Laba diena mergaites,

O sakykit kas tas gydytojas M.? Skaiciau skaiciau (aisku nenuosekliai) ir nerandu jo pilnos pavardes sad.gif

Maslauskas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(**Leila** @ 2011 07 28, 16:37)
Maslauskas 4u.gif

Aciu, prazioplinus buvau 4u.gif
Atsakyti