Įkraunama...
Įkraunama...

Riebalų nusiurbimas, pilvo plastika Nr.8., tęsiam

QUOTE(**Leila** @ 2011 08 30, 15:52)
Tuomet lieka rinktis pagal kaina. Dar privaciu kliniku minusas,kad kita diena paleidzia namo, o B laiko maziausiai 3d., jei reikia ir ilgiau. Ir apskritai, labai svarbu, kad kilus komplikacijom, gyd. padetu, rupintusi 4u.gif
O kur tu matei Papeckio darba albumiuke?

Solimar, paskaitinejau ir radau, kad ji pas G. Papecki smile.gif Dudute, kaip tu nusprendei, kad pas K. M. operuosies?
Atsakyti
QUOTE(Jacke28 @ 2011 08 30, 16:59)
Solimar, paskaitinejau ir radau, kad ji pas G. Papecki smile.gif Dudute, kaip tu nusprendei, kad pas K. M. operuosies?

pirmiausiai tai nusifotografavau savo pilvą ir išsiunčiau daugeliui chirurgu: Papečkiui, Maslauskui, Bagdonui, Norkui, Vikšraičiui, dar kažkokiai Kukanovai, bet ji neatsakė iki šiol. Tada dar pažiūrėjau kaip gydytojai atrodo vizualiai biggrin.gif, sulaukiau atsakymų, kuriuose visi sakė, kad po pilvo plastikos atrodyčiau labai gerai ir t.t., o M. iš kart parašė, kad ateičiau konsultacijai. Nu ir užsirašiau aš nemokamai konsultacijai (pirmadieniais jie konsultuoja nemokamai), nuvariau ir likau apkerėta. Toks šiltas žmogus... Nerealiai. Nesijautė nė kiek, kad tai nemokama konsultacija, prabuvau valandą, daug pakalbėjom, pasakė, kad galiu ir dalinę plastiką darytis ir pilną, paaiškino kuo skirtųsi ir t.t. Iš kart įspėjo, kad turėčiau platų randą dėl to, kad mano bamba yra labai aukštai.. Žodžiu sutapo biolaukai. Be to esu iš Kauno. Jei gyvenčiau Klaipėdoj, varyčiau pas B., jei Vilniuj, tai svarstyčiau smile.gif
Ai, ir dar kaina įtakojo apsisprendimą, nes Papečkys sakė kainuotų 8500, Norkus 5700 , Bagdonas 5500, Maslauskas 5500-6000, Vikšraitis 7600 Lt. Siučiau tas foto, kurios yra įkeltos į mūsų albumuką... Ir aišku, vienos iš mūsų merginų rezultatas smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dudute: 30 rugpjūčio 2011 - 16:33
QUOTE(Dudute @ 2011 08 30, 16:28)
pirmiausiai tai....

Aciu labai uz issamu atsakyma 4u.gif O kokia bus daline ar pilna op? O pirmadieniais tik pas K.M. konsultacija nemokama?

dar paziurejau kaip gydytojai sureitinguoti (aisku cia del (.)(.))
http://www.didelekru...stine-operacija
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jacke28: 30 rugpjūčio 2011 - 17:15
labukas, na ką aš jau po chirurgo konsultacijos, apžiūrėjo ir pasakė kad man pilvo tiesiųjų raumenų diastalizė (išsiskyrimas), taip kad jis sutavrkomas tik plastikos dėka. kaip pats gyd sako, tai op nereikalinga mediciniškai, bet dėl estetinio vaizdo aišku galima daryt plastinę, kuris kaip sakė yra rimta op ir gerai pačiai pagalvoti ir apsispręsti, nu bet aš kaip jau ir apsisprendūs. dar važiuosiu iki Vilniaus pas Vaičiūną, kad jis kaip plstikas pakonsultuotų ir tada jau galutinai apsispręsiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(trupinelis @ 2011 08 30, 18:41)
labukas, na ką aš jau po chirurgo konsultacijos, apžiūrėjo ir pasakė kad man pilvo tiesiųjų raumenų diastalizė (išsiskyrimas), taip kad jis sutavrkomas tik plastikos dėka. kaip pats gyd sako, tai op nereikalinga mediciniškai, bet dėl estetinio vaizdo aišku galima daryt plastinę, kuris kaip sakė yra rimta op ir gerai pačiai pagalvoti ir apsispręsti, nu bet aš kaip jau ir apsisprendūs. dar važiuosiu iki Vilniaus pas Vaičiūną, kad jis kaip plstikas pakonsultuotų ir tada jau galutinai apsispręsiu 4u.gif

Pas ka buvai konsultacijoje? Kokia kaina? Kodel nusprendei pas Vaiciuna vaziuoti?
Atsakyti
QUOTE(trupinelis @ 2011 08 30, 18:41)

o geras, su vaiciunu as gi sias kucias svenciau, kazkaip visai pamirsusi buvau, kad jis plastikas, tik zinau, kad klinika savo atsidare dar su kazkuo smile.gif
labai irgi noreciau zinoti ar jis geras ar ne. pazintys pazintim, bet darbo kokybe svarbiau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dija: 30 rugpjūčio 2011 - 18:32
QUOTE(dija @ 2011 08 30, 19:30)
o geras, su vaiciunu as gi sias kucias svenciau, kazkaip visai pamirsusi buvau, kad jis plastikas, tik zinau, kad klinika savo atsidare dar su kazkuo smile.gif
labai irgi noreciau zinoti ar jis geras ar ne. pazintys pazintim, bet darbo kokybe svarbiau.

Paskaityk dienorasti 4u.gif
Apie Vaiciuna galiu pasakyti,kad malonus zmogus, bet jis labiau prie veido ir papu dirba. Klinika atsidares zveryne su savo broliu Balciunu 4u.gif Jis dazniausiai operuoja Baltijos Amerikos klinikoj ir yra Zalgirio lig. skyriaus vedejas.
Atsakyti
QUOTE(**Leila** @ 2011 08 30, 20:10)
Paskaityk dienorasti 4u.gif
Apie Vaiciuna galiu pasakyti,kad malonus zmogus, bet jis labiau prie veido ir papu dirba. Klinika atsidares zveryne su savo broliu Balciunu 4u.gif Jis dazniausiai  operuoja Baltijos Amerikos klinikoj ir yra Zalgirio lig. skyriaus vedejas.

hmm, kad jis brolio neturi. kiek zinau jis vienturtis, nors 100 proc. neduodu. kazkaip nesidomejau tuom. as su jo tevu labai gerai pazistama, tai ir ji pora kart esu macius.
koki dienorasti?
siaip jis prie labaiu rimtu op dirba, kai papasakojo kokias atlieka, tai man buvo keista, kad jis plastika uzsiima. pagalvojau pamenu...biznis. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dija: 30 rugpjūčio 2011 - 19:19
pas Vaičiūną, nes irgi pažintys, giminystės ir tt, nenoriu plėstis, žodžiu artimas žmogus, todėl noriu kad jis kaip plastikos chorurgas kaip savam pasakytų visus pliusus ir minusus, o pas jį operuotis nė negalvoju, visų pirma brangu, antra nžn jokių atsiliepimų dėl pilvų, o trečia - kaip savas, tai ir galvos kad ieškai kur pigiau ir naudos doh.gif o buvau savo poliklinikoj pas paprasta chirurgą, labai fainą vyruką, kuris išaiškino viską kaip ir kas, nu žodžiu pažėrė nemažai dvejonių, bet kad mano tas noras kažkodėl visus prieštaringus vertinimus atmeta.
Atsakyti
QUOTE(trupinelis @ 2011 08 30, 20:32)
pas Vaičiūną, nes irgi pažintys, giminystės ir tt, nenoriu plėstis, žodžiu artimas žmogus, todėl noriu kad jis kaip plastikos chorurgas kaip savam pasakytų visus pliusus ir minusus, o pas jį operuotis nė negalvoju, visų pirma brangu, antra nžn jokių atsiliepimų dėl pilvų, o trečia - kaip savas, tai ir galvos kad ieškai kur pigiau ir naudos doh.gif o buvau savo poliklinikoj pas paprasta chirurgą, labai fainą vyruką, kuris išaiškino viską kaip ir kas, nu žodžiu pažėrė nemažai dvejonių, bet kad mano tas noras kažkodėl visus prieštaringus vertinimus atmeta.

tu teisi, bet va minti gera del konsultacijos davei. reikes turet omeny. o tas ,,paprasaikos" vaidmuo man ir netinka.
Atsakyti
QUOTE(dija @ 2011 08 30, 20:18)
hmm, kad jis brolio neturi. kiek zinau jis vienturtis, nors 100 proc. neduodu. kazkaip nesidomejau tuom. as su jo tevu labai gerai pazistama, tai ir ji pora kart esu macius.
koki dienorasti?
siaip jis prie labaiu rimtu op dirba, kai papasakojo kokias atlieka, tai man buvo keista, kad jis plastika uzsiima. pagalvojau pamenu...biznis. smile.gif

Turi. Dainius Balciunas yra jo brolis smile.gif todel ir klinika vadinasi "DR klinika" jie vienos mamos,pats man asmeniskai sake 4u.gif
Jo operacijoslabai sudetingos, jis su veidias,zandikauliais dirba Zalgirio lig.
Atsakyti
QUOTE(trupinelis @ 2011 08 30, 21:32)

O tai kas per dvejonės? unsure.gif Prašom čia jas pažerti smile.gif

Man dvejonių nekyla.. Labai blogai jaučiuosi dėl savo išvaizdos, nėra dienos, kad aš apie pilvą negalvočiau. Nuo vyro slepiuosi, o jam visą "vaizdą" parodžiau tik prieš porą mėnesių, kai norėjau įrodyti, kad man reikia išbandyti visą kursą tų LPG. Ir kad prapliupau verkti, toks man stresas buvo..
Aš pasilenkiu ir kabo tas maišas dar žemiau, kaip sterblė kengūros kokia. Tiesą sakant, neatkėlus pilvo nepamatyčiau dorai kas "ten", apačioje verysad.gif Jaučiuosi bjauri, nepasitikiu savimi, akimis nuseku kiekvieną mamą ir viliuosi, kad ne man vienai taip blogai. Vėl verkiu. Vyras sako, kad man reikia ne LPG, o rimtos psichologinės pagalbos biggrin.gif Ne pagalbos, 6000 Lt man dabar reikia biggrin.gif
Atsakyti