Įkraunama...
Įkraunama...

Riebalų nusiurbimas, pilvo plastika Nr.8., tęsiam

QUOTE(Jacke28 @ 2011 08 30, 18:11)
Aciu labai uz issamu atsakyma 4u.gif O kokia bus daline ar pilna op? O pirmadieniais tik pas K.M. konsultacija nemokama?

Bus pilna.. Nes bijau po to gailėtis. Dalinės randas mažesnis, bet odą nutempus kaip pats gydytojas sako bamba atrodytų keistokai.. Per pilną lengviau susiuti raumenį virš bambos..
Abu jie ir V.K. ir K.M. pirmadieniais konsultuoja nemokamai 4u.gif

QUOTE(trupinelis @ 2011 08 30, 20:32)
pas Vaičiūną.

O tu manai, kad kiti chirurgai nepasakys visų minusų ir pliusų?? g.gif
Atsakyti
QUOTE(ingutia @ 2011 08 30, 19:43)

Labai blogai jaučiuosi dėl savo išvaizdos, nėra dienos, kad aš apie pilvą negalvočiau. Nuo vyro slepiuosi...

Lygiai taip pat ir as jauciuosi, nes eswu perfekcioniste ir maksimaliste. Tai niekam nesirodau, prie juros net nevaziuoju atostogauti vien del pilvo sad.gif
Atsakyti
QUOTE(ingutia @ 2011 08 30, 20:43)
O tai kas per dvejonės? unsure.gif Prašom čia jas pažerti  smile.gif

Man dvejonių nekyla.. Labai blogai jaučiuosi dėl savo išvaizdos, nėra dienos, kad aš apie pilvą negalvočiau. Nuo vyro slepiuosi, o jam visą "vaizdą" parodžiau tik prieš porą mėnesių, kai norėjau įrodyti, kad man reikia išbandyti visą kursą tų LPG. Ir kad prapliupau verkti, toks man stresas buvo..
Aš pasilenkiu ir kabo tas maišas dar žemiau, kaip sterblė kengūros kokia. Tiesą sakant, neatkėlus pilvo nepamatyčiau dorai kas "ten", apačioje  verysad.gif Jaučiuosi bjauri, nepasitikiu savimi, akimis nuseku kiekvieną mamą ir viliuosi, kad ne man vienai taip blogai. Vėl verkiu. Vyras sako, kad man reikia ne LPG, o rimtos psichologinės pagalbos  biggrin.gif Ne pagalbos, 6000 Lt man dabar reikia biggrin.gif

Imk balioncika 4u.gif ir neverk. Kaip gyd. sako, graziais pilvais po gimdymo tik mazuma vaiksto smile.gif
Atsakyti
QUOTE(trupinelis @ 2011 08 30, 19:32)
nu žodžiu pažėrė nemažai dvejonių, bet kad mano tas noras kažkodėl visus prieštaringus vertinimus atmeta.

Taip taip, prasom aprasyt, ka pazere g.gif

QUOTE(ingutia @ 2011 08 30, 19:43)
O tai kas per dvejonės? unsure.gif Prašom čia jas pažerti  smile.gif

Man dvejonių nekyla.. Labai blogai jaučiuosi dėl savo išvaizdos, nėra dienos, kad aš apie pilvą negalvočiau. Nuo vyro slepiuosi, o jam visą "vaizdą" parodžiau tik prieš porą mėnesių, kai norėjau įrodyti, kad man reikia išbandyti visą kursą tų LPG. Ir kad prapliupau verkti, toks man stresas buvo..
Aš pasilenkiu ir kabo tas maišas dar žemiau, kaip sterblė kengūros kokia. Tiesą sakant, neatkėlus pilvo nepamatyčiau dorai kas "ten", apačioje  verysad.gif Jaučiuosi bjauri, nepasitikiu savimi, akimis nuseku kiekvieną mamą ir viliuosi, kad ne man vienai taip blogai. Vėl verkiu. Vyras sako, kad man reikia ne LPG, o rimtos psichologinės pagalbos  biggrin.gif Ne pagalbos, 6000 Lt man dabar reikia biggrin.gif

drinks_cheers.gif mano savijauta apraset sad.gif Ne dienos nepraleidziu nepagalvodama apie pilva... Tik nuo vyro nesislepiau.

Atsakyti
tokios ir dvejonės, ką ir visos taip žinom, kad op sunki, pilna narkozė, organizmui šokas ir plius galimos komplikacijos ir ar tenkinatis bus rezultatas. na čia aišku daugiau retoriniai klausimai, bet vistiek g.gif
aš esu tokios nuomonės, kad plastikos chorurgai tikrai nepasakys kokios galimos komplikacijos ar nepageidaujami rezultatai savo būsimoms klientėms, o kai jau eisi pas "savą" vistiek daugiau mažiau gal atskleis užkulisus šitų op
ai va dar daktaras tas sakė, kad galiu jaust didelį diskomfortą per tą vietą kur bus susiūti raumenys, sakė gerai kad esu "liesa" (čia jis taip mane pamalonino, iš tikro nesu liesa), tai tas sakė gal taip nesijaus, bet va storesniems žmonėms aceit kai susiūna tai ir vidaus organai biškiuka susistumia ir tada kažkaip sunku su diafragma gaunais ir gali būti kvėpvimo sutrikimai ar širdies nepakankamumas ir tt, bet čia sakau jau aiškino man išskirtinius atvejus...nors nuo jų nė viena nesam apsaugota
ką dudute nusprendei? 4u.gif blyn kaip aš norėčiau tavo datą, man būtų idealu, nes vyras tik porai sav bus namie, mama tuo metu atostogas pasiimtų, tai pirmą sav galėčiau jėgas atgavinėt, o kažin dveijų per dieną neoperuoja, ot smagu abiems būtų palatoj mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(trupinelis @ 2011 08 30, 22:04)
tokios ir dvejonės, ką ir visos taip žinom, kad op sunki, pilna narkozė, organizmui šokas ir plius galimos komplikacijos ir ar tenkinatis bus rezultatas. na čia aišku daugiau retoriniai klausimai, bet vistiek g.gif
aš esu tokios nuomonės, kad plastikos chorurgai tikrai nepasakys kokios galimos komplikacijos ar nepageidaujami rezultatai savo būsimoms klientėms, o kai jau eisi pas "savą" vistiek daugiau mažiau gal atskleis užkulisus šitų op
ai va dar daktaras tas sakė, kad galiu jaust didelį diskomfortą per tą vietą kur bus susiūti raumenys, sakė gerai kad esu "liesa" (čia jis taip mane pamalonino, iš tikro nesu liesa), tai tas sakė gal taip nesijaus, bet va storesniems žmonėms aceit kai susiūna tai ir vidaus organai biškiuka susistumia ir tada kažkaip sunku su diafragma gaunais ir gali būti kvėpvimo sutrikimai ar širdies nepakankamumas ir tt, bet čia sakau jau aiškino man išskirtinius atvejus...nors nuo jų nė viena nesam apsaugota
ką dudute nusprendei? 4u.gif blyn kaip aš norėčiau tavo datą, man būtų idealu, nes vyras tik porai sav bus namie, mama tuo metu atostogas pasiimtų, tai pirmą sav galėčiau jėgas atgavinėt, o kažin dveijų per dieną neoperuoja, ot smagu abiems būtų palatoj mirksiukas.gif

nezinau mergaites kodel jum taip ilgai laukti,as atvaziavau pas daktara ir po 3d darem operacija,ligoninei viska perejau,pridaviau analizus,vede sesute be eiliu g.gif ir tvarka ax.gif
Atsakyti
QUOTE(**Leila** @ 2011 08 30, 22:35)
Imk balioncika 4u.gif ir neverk. Kaip gyd. sako, graziais pilvais po gimdymo tik mazuma vaiksto smile.gif

Ačiū smile.gif
Atsakyti
Sutvarkiau musu foto albuma, kad nieks be slaptazodzio negaletu paziuret blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Mamyte_Ausryte @ 2011 08 30, 23:35)
Sutvarkiau musu foto albuma, kad nieks be slaptazodzio negaletu paziuret  blush2.gif

aciukas 4u.gif
Atsakyti

Nusprendžiau... Op ir daugiau jokių dvejonių. Man patys geriausi kriterijai apsisprendimui buvo vaikai: 1. atsigulu ant lovos mano merginos prieina, pakelia mano maikę, su ranka per pilvą patapšnoja ir sako: "mama, tavo pilvas bimba" smile.gif 2. Draugės sūnus tai iš viso priėjo palietė mano pilvą ir sako, o tu turėsi dar ir 4tą vaiką? Sakau nea. O jis sako, nu nemeluok, aš matau iš tavo pilvo smile.gif
Dėl datos, tai yra tikimybė, kad man gali ją tekti keisti dėl mano nereguliaraus ciklo.. žinosiu iki rugsėjo 10 dienos smile.gif Tada iš kart tave informuosiu smile.gif

QUOTE(Mamyte_Ausryte @ 2011 08 30, 23:35)
Sutvarkiau musu foto albuma, kad nieks be slaptazodzio negaletu paziuret  blush2.gif

Liuks thumbup.gif
Atsakyti

Pries op daktaras visada pasako ko galima laukti ir t.t. Dar daugiau pasako, jei pati iki smulkmenu klausineji ir domiesi. Del raumenu susiuvimo, kad diskomforto didelio nebutu, gyd. rekomenduoja menesi iki op nesioti korsteta.
Mano asmenine nuomone, tai visiskai neverta vaziuoti pas Vaiciuna del konsultacijos, juolab kad nenori pas ji op daryti. Nes gausis taip: "as jusu neprasau, bet gal pats pasisiulysit" 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(**Leila** @ 2011 08 31, 08:03)
Mano asmenine nuomone, tai visiskai neverta vaziuoti pas Vaiciuna del konsultacijos, juolab kad nenori pas ji op daryti. Nes gausis taip: "as jusu neprasau, bet gal pats pasisiulysit" 4u.gif

drinks_cheers.gif Aš irgi nevažiuočiau tikrai... Nes bent jau man atrodytų, kad gal įsižeis po to jis, kad kitą chirurgą pasirinksi.. g.gif Jei jau pas jį daryt planuoji, tai aišku važiuot smile.gif
Atsakyti