Įkraunama...
Įkraunama...

Riebalų nusiurbimas, pilvo plastika Nr.8., tęsiam

QUOTE(**Leila** @ 2011 08 31, 09:03)
Pries op daktaras visada pasako ko galima laukti ir t.t. Dar daugiau pasako, jei pati iki smulkmenu klausineji ir domiesi. Del raumenu susiuvimo, kad diskomforto didelio nebutu, gyd. rekomenduoja menesi iki op nesioti korsteta.
Mano asmenine nuomone, tai visiskai neverta vaziuoti pas Vaiciuna del konsultacijos, juolab kad nenori pas ji op daryti. Nes gausis taip: "as jusu neprasau, bet gal pats pasisiulysit" 4u.gif

na aš ir taip manau, bet va kad mama su juo kartu iš papmeprsų išaugo, o mano dieduikai su jo tėvais nuo neatmenamų laikų geriausi draugai buvo, tai jis yra labai "savas", tai manau kad gal nepagalvos. mano mama medikė, tai ji čia susigalvojo, kad būtinai jis dar pakonsultuotų, nes jai baisu, kad aš tą op ruošiuosi darytis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(trupinelis @ 2011 08 31, 08:34)
na aš ir taip manau, bet va kad mama su juo kartu iš papmeprsų išaugo, o mano dieduikai su jo tėvais nuo neatmenamų laikų geriausi draugai buvo, tai jis yra labai "savas", tai manau kad gal nepagalvos. mano mama medikė, tai ji čia susigalvojo, kad būtinai jis dar pakonsultuotų, nes jai baisu, kad aš tą op ruošiuosi darytis doh.gif

as kaip ejau pas G.GELEZINI i vizitacija jis pasake kas galy but ,tiesei sviesei,ir pasiule eiti kitu nuomones klausti,bet pati niekur nejau ,pasirinkau ji ax.gif nemanau kad jie supiksta,nes ira prie to priprate g.gif
Atsakyti
Kometa, o kur Gelezinis dirba, Klaipedoj gal? Labai graziai tavo pilvukas atrodo 4u.gif
Atsakyti
O as kaip vista kokia metausi, ar man reikia tos op ar nereikia ir niekaip neapsisprendziu verysad.gif Vyras man pasake - man tavo pilvas netrukdo, o daugiau niekas ir nemate. O nuejus pas plastikos chirurga manau visad sakys, kad reikia operacijos....
Atsakyti
O aš čia tokiu subtiliu klausimu..
Ar pvz. Kaune pas K.M. galima operacijas darytis išsimokėtinai? Ir kaip pačios dažniau darote? Galvoju, kol tą sumą susitaupysiu, visi metai praeis, o jei dar krūtinę kartu..

Ir dar.. Kokios kainos tų korsetų, reikalingų prieš ir po operacijos? Gal vienos kitoms perparduodate vėliau?

Vis dar laukiu atsakymo iš K.M., neparašė dar nieko.. Bet pati operacijos norėčiau pavasarį, iki tol visus nereikalingus lašinukus noriu numesti. O ir spėti atsigauti iki tol, kol į darbą teks grįžti..
Papildyta:
QUOTE(Jacke28 @ 2011 08 31, 11:22)
O as kaip vista kokia metausi, ar man reikia tos op ar nereikia ir niekaip neapsisprendziu  verysad.gif Vyras man pasake - man tavo pilvas netrukdo, o daugiau niekas ir nemate. O nuejus pas plastikos chirurga manau visad sakys, kad reikia operacijos....

Aš manau, kad jei abejoji, tai nereikia.
O man tas trukdo gyventi, nuolat kompleksuoju, stresuoju, nekenčiu savęs tokios, bijau susitikti pažįstamą kokiam prekybos centre. Su vyru išvis net santykiai nebe tokie. Gėdijuosi savęs. Aišku, jis sako, kad jam vienodai, netrukdo, bet juk to noriu pirmiausia dėl savęs, kad pati pagaliau ir vėl pasijusčiau patraukli, kaip kažkada.. Net neabejoju, kad man ji reikalinga vien dėl psichologinės būsenos.
Atsakyti
QUOTE(ingutia @ 2011 08 31, 09:31)
O aš čia tokiu subtiliu klausimu..

Reiketu pacioj klinikoj klausti manau, bet daug kur dabar gali naudotis lizingu...

O as vis svarstau, kad gal galima susitavrkyti ta pilva be operacijos ir kad po kito vaiko vel reikes blush2.gif (o greitai naujo leliaus kolkas nenoriu smile.gif ) ...
Atsakyti
QUOTE(Jacke28 @ 2011 08 31, 10:22)
O as kaip vista kokia metausi, ar man reikia tos op ar nereikia ir niekaip neapsisprendziu  verysad.gif Vyras man pasake - man tavo pilvas netrukdo, o daugiau niekas ir nemate. O nuejus pas plastikos chirurga manau visad sakys, kad reikia operacijos....

Jei netrukdo gyvent, tai tikrai nesidaryk. Nezinia kiek dar tu narkoziu teks tureti ir be grozio peilio 4u.gif
O jei vertinant tavo pilva objektyviai, tai op reikalnga, kad jis butu grazus.

QUOTE(ingutia @ 2011 08 31, 10:31)

Ir dar.. Kokios kainos tų korsetų, reikalingų prieš ir po operacijos? Gal vienos kitoms perparduodate vėliau?

Korsetai ieina i op. kaina. Bet jei noresi patogesnio, jis kainuoja apie 200, bet neprakaituoji ir t.t.
Neri29 pardavinejo savo, gal dar turi g.gif
Papildyta:
QUOTE(Jacke28 @ 2011 08 31, 10:37)
Reiketu pacioj klinikoj klausti manau, bet daug kur dabar gali naudotis lizingu...

O as vis svarstau, kad gal galima susitavrkyti ta pilva be operacijos ir kad po kito vaiko vel reikes  blush2.gif  (o greitai naujo leliaus kolkas nenoriu  smile.gif ) ...

Tikrai be op. nesusitvarkysi, cia 100%, bet del antro leliaus tikrai neverta db daryti, nes bus tas pats. Geriau anksciau leliu pagimdyk ir tada ziuresi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jacke28 @ 2011 08 31, 11:37)

O as vis svarstau, kad gal galima susitavrkyti ta pilva be operacijos ir kad po kito vaiko vel reikes  blush2.gif  (o greitai naujo leliaus kolkas nenoriu  smile.gif ) ...

Operaciją galima darytis tik visus vaikus planuojamus pagimdžius unsure.gif
Taigi įsivaizduokit, jei aš po pirmo vaiko operaciją būčiau pasidarius.. O paskui vėl nėštumas. Tai kiek ta oda gali temptis? Jau visai tragiška situacija būtų buvus manau.. O dabar Jums su antru nėštumu kažin ar daugiau išsitemps. tikrai nesidarykit, jei dar vaikučius planuojat..
Atsakyti
QUOTE(**Leila** @ 2011 08 31, 09:42)
Jei netrukdo gyvent, tai tikrai nesidaryk. Nezinia kiek dar tu narkoziu teks tureti ir be grozio peilio 4u.gif
O jei vertinant tavo pilva objektyviai, tai op reikalnga, kad jis butu grazus.
Korsetai ieina i op. kaina. Bet jei noresi patogesnio, jis kainuoja apie 200, bet neprakaituoji ir t.t.
Neri29 pardavinejo savo, gal dar turi g.gif
Papildyta:

Tikrai be op. nesusitvarkysi, cia 100%, bet del antro leliaus tikrai neverta db daryti, nes bus tas pats. Geriau anksciau leliu pagimdyk ir tada ziuresi 4u.gif

Aciu uz nuomone, reiskia kitais metais atskiro maudomo dar nesidesiu sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Jacke28 @ 2011 08 31, 10:44)
Aciu uz nuomone, reiskia kitais metais atskiro maudomo dar nesidesiu sad.gif

Kiek tau metu? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(**Leila** @ 2011 08 31, 09:46)
Kiek tau metu? blush2.gif

Jau 28 m. smile.gif
Ingutia, kodel neparodot foto savo pilvo? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jacke28: 31 rugpjūčio 2011 - 09:57