Įkraunama...
Įkraunama...

Riebalų nusiurbimas, pilvo plastika Nr.8., tęsiam

QUOTE(Jacke28 @ 2011 09 05, 15:34)
Tai po 10 men. jau galima daryti? blush2.gif

bent jau aš taip supratau iš to posto ax.gif
tik va, mano atveju, reiktų palaukt, kol vaiko nebemaitinsiu ir nebereiks tiek kilnot. Nuo metų grįšiu į darbą, va tada ir imsiuos ax.gif
Atsakyti
Siulyciau susitvarkyt pries griztant. Nebent turesite bent 3 savaites atostogu, nes man norejosi kur kas ilgiau pagulinet ir pailset... Bet ziuriu, kad cia man vienai taip sunku buvo. Gal as kokia labai islepusi smile.gif
Atsakyti
As nesidariau, bet net man ir gydytojas sake, kad sunkus labai periodas po operacijos. As ir siulyciau susitvarkyti pries griztant ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Muse @ 2011 09 05, 15:50)
Siulyciau susitvarkyt pries griztant. Nebent turesite bent 3 savaites atostogu, nes man norejosi kur kas ilgiau pagulinet ir pailset... Bet ziuriu, kad cia man vienai taip sunku buvo. Gal as kokia labai islepusi smile.gif

na taip, bet vyrui gi trijų savaičių niekas irgi neduos ax.gif abejoju, ar duos ir dvi, nes jis mane pakeis vaiko priežiūros atostogose, kažkas gi turės paskui neturintį metų bernioką vaikščiot... o aš visvien savo egzaminui ruoštis imsiu porą savaičių atostogų... Be to, naiviai tikiu, kad jei turėsiu tiek entuziazmo kaip po antrojo CP, tai atsigausiu labai greit 4u.gif Nes vaistų nebenaudojau trečią dieną, o sekančią po CP pati kėliausi, prausiausi, persirenginėjau be jokios pagalbos ir apskritai labai greit atsigavau. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alvyda: 05 rugsėjo 2011 - 14:59
QUOTE(Alvyda @ 2011 09 05, 14:59)
na taip, bet vyrui gi trijų savaičių niekas irgi neduos  ax.gif abejoju, ar duos ir dvi, nes jis mane pakeis vaiko priežiūros atostogose, kažkas gi turės paskui neturintį metų bernioką vaikščiot... o aš visvien savo egzaminui ruoštis imsiu porą savaičių atostogų... Be to, naiviai tikiu, kad jei turėsiu tiek entuziazmo kaip po antrojo CP, tai atsigausiu labai greit  4u.gif Nes vaistų nebenaudojau trečią dieną, o sekančią po CP pati kėliausi, prausiausi, persirenginėjau be jokios pagalbos ir apskritai labai greit atsigavau.  ax.gif

As ir po CP ta pacia diena atsikeliau ir viska dariau ir vaika nesiojau ir jokiu nuskausminamuju negeriau, tai tikiuosi, kad kazkas panasu si op i cp smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jacke28 @ 2011 09 05, 16:21)
As ir po CP ta pacia diena atsikeliau ir viska dariau ir vaika nesiojau ir jokiu nuskausminamuju negeriau, tai tikiuosi, kad kazkas panasu si op i cp smile.gif

Ir aš naiviai to paties tikiuosi, nes po cp, labai greit atsigavau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Jacke28 @ 2011 09 05, 16:34)
Tai po 10 men. jau galima daryti? blush2.gif

Aha, jis taip parašė.

Aš planuoju darytis operaciją pavasarį, nors į darbą teks grįžt tik rudenį. Tik palauksiu, kol dukrytė pradės vaikščiot, kad lengviau būtų. K.M. rašė, kad kokius 3 mėnesius negalėsiu sunkiai kiloti, pagalvoti apie tai, kas padės su vaiku. Galvoju, iš pradžių vyro prašyt porą savaičių atostogų, o vėliau gal kokią auklytę pasisamdyt, kad kiek padėtų, į lovytė-iš lovytės iškeltų.. blush2.gif

Po CP ne taip lengvai atsigavau.. Man leido ilgiau gulėt, nei kitoms. Gulėjau 3 paras, nes kojų pakelt negalėjau. Man kaulai nuo 7 nėštumo mėnesio skirtis pradėjo, ne tik vaikščiot, bet ir miegot negalėjau; pasisukti, pasiversti man buvo kančia. Po CP 2 mėnesius su specialiu įtvaru. Tai ir nesuprantu, ar dėl pjūvio, ar dėl kaulų man skaudėjo. Nemanau, kad po operacijos skaudės labiau, tikrai ne unsure.gif
Atsakyti
Manau grazus pilvas - atpirks visas kancias smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jacke28: 05 rugsėjo 2011 - 16:20
QUOTE(Jacke28 @ 2011 09 05, 18:19)
Manau grazus pilvas - atpirks visas kancias smile.gif

Ir aš taip manau drinks_cheers.gif
Atsakyti
Ingutia, neklausei del issimokejimo? O kokia kaina parase?
Atsakyti
QUOTE(Jacke28 @ 2011 09 05, 18:58)
Ingutia, neklausei del issimokejimo? O kokia kaina parase?

Panos,kalbant apie skausma,tai gyd. sako taip: jei pati gimdei- skaudės žymiai maziau
Atsakyti
QUOTE(**Leila** @ 2011 09 05, 19:53)
Panos,kalbant apie skausma,tai gyd. sako taip: jei pati gimdei- skaudės  žymiai maziau

negalėsiu palygint, nes negimdžiau... ax.gif
Atsakyti