Įkraunama...
Įkraunama...

Riebalų nusiurbimas, pilvo plastika Nr.8., tęsiam

QUOTE(Muse @ 2011 09 06, 09:26)
As turejau 2 CP, tai irgi nei vaistu vartojau, nei ka, ir antra diena keliausi. Nelyginkite su CP, man asmeniskai jokiu panasumu nebuvo. Cia pjuvis per visa pilva, be to man buvo susiuti raumenys, tad ir viduje siuliu labai daug... Nereikia 3 savaiciu guleti, tik tiek kad bent jau pas mane darbas sedimas, o bent menesi maziausiai nerekomanduojama sedima poza, kad nebutu tempimu ir apkrovu pilvui. Tai darbe atsistojusi dirbdavau su kompu.
Papildyta:
Zodziu, as gailejausi, kad nesidariau kol namie su vaiku buvau (nors kai i darba isejau dar apie OP negalvojau). Tik veliau su vyru perkalbejome, kad gerai moterims, kurios susitvarko, kol i darba nereikia smile.gif. Namie kad ir su vaiku vistiek gali paguleti ilgiau, ar dar kazkaip, ar dar kokia mociute i pagalba pasikviesti... Na, zodziu,as cia tik savo patirti parasiau. Man sunku buvo vairuoti ir i darba eiti net po puse dienos po 3 savaiciu.
Bet kaip sakiau, as islepus labai. Vakar i pirsta isipjoviau, tai dar siandien skauda smile.gif

pagalvosiu apie tai, pasitarsiu su vyru... žiūrėsim, kaip gausis ax.gif dėkui už patarimus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(**Leila** @ 2011 09 05, 19:53)
Panos,kalbant apie skausma,tai gyd. sako taip: jei pati gimdei- skaudės  žymiai maziau

as gimdziau pati. po pirmo 10 dienu normaliai nesedejau, siules skaudejo, o po antro vaiko po 3 val po gimdymo jau duse turskiausi ir laiptais laksciau smile.gif visiskai skirtingi gimdymai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Alvyda @ 2011 09 03, 18:15)
o seniai dareisi?
kur ir kiek mokėjei jei ne paslaptis?

Lygei pries 2men
mokejau 6000lt dariausi kaune pas maslauska
Papildyta:
QUOTE(Dudute @ 2011 09 03, 21:17)
munli, pažiūrėjau tavo foto. Šaunuolė, kad ryžaisi, akivaizdu, kad tau tikrai reikėjo op 4u.gif

O kaip rezultatas dabar? Nes paskutinėse foto tai pilvukas atrodo dar šiek tiek patinęs... Siurbė tau riebaliukų? g.gif  Primink prašau, kas buvo daryta ir papasakok, kada jau pradėjai po op jaustis kaip žmogus smile.gif

Aciu smile.gif
Nu tas rezultatas toks kad as noreciau lygesnio pilvo g.gif bet gal jis dar patines pas mane g.gif
Nusiurbe man po 250ml is abieju sonu ir nupjove 700gr,pilna pilvo plastika buvo padaryta.O jauciausi jau tikrai gerai po 2sav.
Atsakyti
QUOTE(munli @ 2011 09 06, 20:54)
Lygei pries 2men
mokejau 6000lt dariausi kaune pas maslauska
Papildyta:

Aciu  smile.gif
Nu tas rezultatas toks kad as noreciau lygesnio pilvo  g.gif  bet gal jis dar patines pas mane  g.gif
Nusiurbe man po 250ml is abieju sonu ir nupjove 700gr,pilna pilvo plastika buvo padaryta.O jauciausi jau tikrai gerai po 2sav.

Bet pjuvis gan aukstai darytas, ar man tik taip atrodo is sono? g.gif
Atsakyti
QUOTE(munli @ 2011 09 06, 21:54)
Aciu  smile.gif
Nu tas rezultatas toks kad as noreciau lygesnio pilvo  g.gif  bet gal jis dar patines pas mane  g.gif

O kuo tas nelygumas pasireiškia? Apvalumu? Tu dvi naktis po op praleidai klinikoj? Kažkaip minėjai, kad nereikėjo už antrą parą mokėt? g.gif Išleido jau be drenų? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Jacke28 @ 2011 09 06, 21:03)
Bet pjuvis gan aukstai darytas, ar man tik taip atrodo is sono?  g.gif

Ir man atrodo kad jis gana aukstai padarytas...bet turbut todel kad apacioj oda labai sutrukinejus,strijos,ir labai plona..taip bent jau daktaras sake...
Papildyta:
QUOTE(Dudute @ 2011 09 06, 21:05)
O kuo tas nelygumas pasireiškia? Apvalumu? Tu dvi naktis po op praleidai klinikoj? Kažkaip minėjai, kad nereikėjo už antrą parą mokėt? g.gif Išleido jau be drenų? g.gif

Katik i emeila imeciau tau foto...
Aha,apvalumu,kai atsisedu ypac pasimato,kai virs pjuvio toks gabaliukas nudrimba...reik atsisedus nusifotkinti... biggrin.gif
Aha as nuo penktadienio iki sekmadienio ten buvau,pries op sumokejom visa suma kuria reikejo ir viskas,daugiau jokiu pinigu neprase.Namo galejo isleist jau kita diena bet as pati nenorejau,ten saugiau kazkaip jauciausi tai ir drenus paliko,o sekmadieni atejo M istrauke visus drenus ir paleido namo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(munli @ 2011 09 06, 22:09)
Ir man atrodo kad jis gana aukstai padarytas...bet turbut todel kad apacioj oda labai sutrukinejus,strijos,ir labai plona..taip bent jau daktaras sake...
Papildyta:

Aha,apvalumu,kai atsisedu ypac pasimato,kai virs pjuvio toks gabaliukas nudrimba...reik atsisedus nusifotkinti...  biggrin.gif
Aha as nuo penktadienio iki sekmadienio ten buvau,pries op sumokejom visa suma kuria reikejo ir viskas,daugiau jokiu pinigu neprase.Namo galejo isleist jau kita diena bet as pati nenorejau,ten saugiau kazkaip jauciausi tai ir drenus paliko,o sekmadieni atejo M istrauke visus drenus ir paleido namo  smile.gif

Įkeliau tavo foto smile.gif Man rodos dėl apvalumo tu nepergyvenk, kažkaip panašiai ne viena guodėsi. Gal pakomentuos jau dariusios smile.gif Randas tai susikreivojo.. g.gif Įdomu kodėl? Mano op irgi planuojama penktadienį, tai ir domiuosi kažkaip kaip su tais drenais ir keliavimu namo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(munli @ 2011 09 06, 21:09)
Papildyta:

Aha,apvalumu,kai atsisedu ypac pasimato,kai virs pjuvio toks gabaliukas nudrimba...reik atsisedus nusifotkinti...  biggrin.gif
Aha as nuo penktadienio iki sekmadienio ten buvau,pries op sumokejom visa suma kuria reikejo ir viskas,daugiau jokiu pinigu neprase.Namo galejo isleist jau kita diena bet as pati nenorejau,ten saugiau kazkaip jauciausi tai ir drenus paliko,o sekmadieni atejo M istrauke visus drenus ir paleido namo  smile.gif

Matyt, kad plona oda ir dare auksciau. Manau, kad gydytojas tikrai daro, kad tik graziau ir geriau mirksiukas.gif
Randas gal ir pakreivaliojes, bet manau, kad issilygins dar..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jacke28: 06 rugsėjo 2011 - 21:31
Dudute, o ilgai reikia laukti - ilgos eilės?
Atsakyti
QUOTE(Alvyda @ 2011 09 06, 22:35)
Dudute, o ilgai reikia laukti - ilgos eilės?

Manau labai panorėjus ir po poros savaičių rastum laiką. Tiesiog man reikėjo derint su mamos atostogom, tai iš anksto ir derinau. Administratorė sakė, kad jie planuoja 3 savaitėm į priekį...
Atsakyti
QUOTE(Dudute @ 2011 09 06, 22:37)
Manau labai panorėjus ir po poros savaičių rastum laiką. Tiesiog man reikėjo derint su mamos atostogom, tai iš anksto ir derinau. Administratorė sakė, kad jie planuoja 3 savaitėm į priekį...

Supratau ax.gif Vadinas, reik iš anksto skaičiuot. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(emiru @ 2011 08 18, 16:48)
Sveikos, noriu prisijungti prie jusu smile.gif  Turiu ir as problema - pilva, jokie sportai dietos nepadeda, todel nusprendziai imti radikaliu priemoniu. Esu buvusi konsultacijoj pas gyd. Jankauska, man jis pasirode pakankamai malonus, viska paaiskino, tik vis dar abejoju.  g.gif  Vis pasiskaitineju jusu tema, noreciau pamatyti ir nuoraukytes su rezultatais, jeigu galima ax.gif

Bandau dar karta, nes kazkaip demesio nesulaukiau ax.gif
Atsakyti