Įkraunama...
Įkraunama...

Riebalų nusiurbimas, pilvo plastika Nr.8., tęsiam

QUOTE(Dudute @ 2011 09 05, 19:22)
negalėsiu palygint, nes negimdžiau...  ax.gif

As ir negimdziau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dudute @ 2011 09 05, 20:22)
negalėsiu palygint, nes negimdžiau...  ax.gif

ir aš...
Atsakyti
QUOTE(Alvyda @ 2011 09 05, 20:26)

Reitu suprasti maždaug taip: su cp nėra ko lyginti isvis. Vietoj jūsų paklausyciau Muses 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(**Leila** @ 2011 09 05, 21:20)
Reitu suprasti maždaug taip: su cp nėra ko lyginti isvis. Vietoj jūsų paklausyciau Muses 4u.gif

Kodėl? Juk abiem atvejais tai kiauras pilvas... Nežinau Musės atvejo, bet su nevaikštančiu vaiku ir be pagalbos namie man atrodo sudėtingiau nei kiauru pilvu prie kompo sėdėt - mano toks darbas ax.gif plius nenoriu baigti anksčiau maitinimo... blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alvyda: 05 rugsėjo 2011 - 20:30
QUOTE(**Leila** @ 2011 09 05, 20:20)

As galvoju, kad tikrai skauda, bet del grazuas pilvo galima pakenteti. Mane labiau mane baugina, jei randas negraziai sugis, jei rinksisi skysciai (komplikacijos zodziu)...
Atsakyti
QUOTE(Jacke28 @ 2011 09 05, 21:30)
As galvoju, kad tikrai skauda, bet del grazuas pilvo galima pakenteti. Mane labiau mane baugina, jei randas negraziai sugis, jei rinksisi skysciai (komplikacijos zodziu)...

pas mane randas ir dabar negražus - pilvas kažkoks kreivas kaba...
Atsakyti
QUOTE(Alvyda @ 2011 09 05, 20:32)
pas mane randas ir dabar negražus - pilvas kažkoks kreivas kaba...

Mano randas tai nieko, bet pilvas tai kabo baisuoklis blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Jacke28 @ 2011 09 05, 21:43)
Mano randas tai nieko, bet pilvas tai kabo baisuoklis blush2.gif

mano tai gražus smile.gif apvalutis, kaip 5 mėnesių nėštukės ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Alvyda @ 2011 09 05, 20:45)
mano tai gražus smile.gif apvalutis, kaip 5 mėnesių nėštukės  ax.gif

Visom kazkaip skirtingai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jacke28 @ 2011 09 05, 19:58)
Ingutia, neklausei del issimokejimo? O kokia kaina parase?

Klausiau, nieko dar neparašė. O kainos neklausiau ax.gif

Man CP buvo niekis, palyginus su savijauta po gimdymo biggrin.gif Tai čia kaip kam su tuo skausmu, taip išeina smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Alvyda @ 2011 09 05, 21:45)
mano tai gražus smile.gif apvalutis, kaip 5 mėnesių nėštukės  ax.gif

thumbup.gif

Dėl skausmo, tai mes gi moterys.. Ištversim tikrai wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Alvyda @ 2011 09 05, 14:59)
na taip, bet vyrui gi trijų savaičių niekas irgi neduos  ax.gif abejoju, ar duos ir dvi, nes jis mane pakeis vaiko priežiūros atostogose, kažkas gi turės paskui neturintį metų bernioką vaikščiot... o aš visvien savo egzaminui ruoštis imsiu porą savaičių atostogų... Be to, naiviai tikiu, kad jei turėsiu tiek entuziazmo kaip po antrojo CP, tai atsigausiu labai greit  4u.gif Nes vaistų nebenaudojau trečią dieną, o sekančią po CP pati kėliausi, prausiausi, persirenginėjau be jokios pagalbos ir apskritai labai greit atsigavau.  ax.gif

As turejau 2 CP, tai irgi nei vaistu vartojau, nei ka, ir antra diena keliausi. Nelyginkite su CP, man asmeniskai jokiu panasumu nebuvo. Cia pjuvis per visa pilva, be to man buvo susiuti raumenys, tad ir viduje siuliu labai daug... Nereikia 3 savaiciu guleti, tik tiek kad bent jau pas mane darbas sedimas, o bent menesi maziausiai nerekomanduojama sedima poza, kad nebutu tempimu ir apkrovu pilvui. Tai darbe atsistojusi dirbdavau su kompu.
Papildyta:
Zodziu, as gailejausi, kad nesidariau kol namie su vaiku buvau (nors kai i darba isejau dar apie OP negalvojau). Tik veliau su vyru perkalbejome, kad gerai moterims, kurios susitvarko, kol i darba nereikia smile.gif. Namie kad ir su vaiku vistiek gali paguleti ilgiau, ar dar kazkaip, ar dar kokia mociute i pagalba pasikviesti... Na, zodziu,as cia tik savo patirti parasiau. Man sunku buvo vairuoti ir i darba eiti net po puse dienos po 3 savaiciu.
Bet kaip sakiau, as islepus labai. Vakar i pirsta isipjoviau, tai dar siandien skauda smile.gif
Atsakyti