Įkraunama...
Įkraunama...

Riebalų nusiurbimas, pilvo plastika Nr.8., tęsiam

QUOTE(emiru @ 2011 09 06, 22:45)
Bandau dar karta, nes kazkaip demesio nesulaukiau ax.gif

Na taip greitai nedalinam prisijungimų prie albumėlio... Reikia pabendraut smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dudute @ 2011 09 06, 19:53)
Na taip greitai nedalinam prisijungimų prie albumėlio... Reikia pabendraut smile.gif 4u.gif

suprantu jus, na kad nelabai turiu kolkas ka pasakyti, as cia daznai pasiskaitineju, galiu savo dabartinio pilvo nuotraukas atsiusti ax.gif Jau rasiau, kad buvau pas gyd. Jankauska, man nusiurbimas pilvo ir dvieju plotu is nugaros puses po pazastimi kainuotu apie 4000lt.

O kadangi nesu tvirtai apsisprendusi, todel ir norisi rezultatus realius pamatyti mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo emiru: 06 rugsėjo 2011 - 21:58
QUOTE(emiru @ 2011 09 06, 22:57)
suprantu jus, na kad nelabai turiu kolkas ka pasakyti, as cia daznai pasiskaitineju, galiu savo dabartinio pilvo nuotraukas atsiusti ax.gif  Jau rasiau, kad buvau pas gyd. Jankauska, man nusiurbimas pilvo ir dvieju plotu is nugaros puses po pazastimi kainuotu apie 4000lt.

O kadangi nesu tvirtai apsisprendusi, todel ir norisi rezultatus realius pamatyti mirksiukas.gif

Aš irgi tave suprantu smile.gif Aš irgi labai norėjau smile.gif
Tau tereikia tik nusiurbimo? Man irgi įdomu pamatyti tavo foto smile.gif
Atsakyti
emiru, man irgi smalsu. Kažkuriam lt puslapyje prisižiūrėjau nuotraukų prieš ir po. Dabar labiau domina aprašymai/smulkmenos visos smile.gif Nes rezultatas šiaip ar taip bus puikus smile.gif
Atsakyti
Mačiau dienoraštis papildytas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(**Leila** @ 2011 09 07, 07:49)
Mačiau dienoraštis papildytas 4u.gif

čia irgi fotkėse? blush2.gif
Atsakyti
kaunietės, gal buvot pas Bagdoną konsultacijoj Kaune? kiek laiko, kokios kainos?
Atsakyti
QUOTE(Alvyda @ 2011 09 07, 08:31)
čia irgi fotkėse?  blush2.gif

Taip 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(**Leila** @ 2011 09 07, 08:53)

jau kai būsiu priaugusi ten pakliūt, sakykit ax.gif tada atsiųsiu ir savo ax.gif
Atsakyti
Atsiuskit kuri man albumo nuoroda ir prisijungima, nes nepamenu, ikelsiu kelias foto, priverciau vyra nufotkint, tik stebuklu nesitikekit...pati pamaciau, kad fotkese ne kazin kas smile.gif, na, bent jau randa paziuresit.
Atsakyti
QUOTE(Muse @ 2011 09 07, 09:22)
Atsiuskit kuri man albumo nuoroda ir prisijungima, nes nepamenu, ikelsiu kelias foto, priverciau vyra nufotkint, tik stebuklu nesitikekit...pati pamaciau, kad fotkese ne kazin kas smile.gif, na, bent jau randa paziuresit.

Issiunciau 4u.gif Laukiam 4u.gif Muse, pas tave striju virs bambos buvo?
Atsakyti
Keliu. Prasau komentuoti albume. Striju buvo visur, dabar irgi daug, matyt per OP M per daug oda sutempe sad.gif
Atsakyti