Munli, didžiausios sėkmės ir kuo greičiau svajonės link, jau ryt
baltai pavydžiu
sėkmės dar kartelį ir kai jau atsigausi laukiam išsamaus pasakojimo
QUOTE(trupinelis @ 2011 06 29, 08:20)
labukas, aš vaikštau į vakuuminį masažą pas tokią labai fainą ir malonią masažistę, ji kinezeterapiautė yra, tai sakė kad neskubėt, aceit galima pilvą susitvarkyti ir sportu, būtent pilatesu
tai nžn dabar, bet vistiek mano noras yra didesnis už bet ką
spėju kad ateis spalis ir skrisiu į operaciją kaip ant sparnų 
As irgi taip visoms sakau, bet ziuriu, kad greiciausia pati to neisvengsiu, nes ir genai, ir hormonai, niu vien zo... totalus siaubas
žinok manau pirmiausia atgimdyk o tada darykis
čia taip grubiai pasakiau
, bet raumenys bent jau man būtent per nėštumą išsiskyrė, tai va geriau pirmą lėliukus susiplanuot, o tada gimdyt 9na nebent ruošiesi po kokių 5metų gimdyt, tai tiek laukt gal ir daugoka). aš klausiau daktaro kai buvau konsultacijoj, sakau jei pastočiau kokia tikimybė kad vėl išsiskirs raumuo, tai sakė kad tikimybė yra, bet kiekvienai individualiai.
Sveikos
As jau po visko....Vis dar guliu palatoj,nenorejau vaziuot namo siandien,tai ryt isims drenus ir tada namucio riedesiu
nzn net ka parasyt...pilvo nebera,nupjove 700g,issiurbe nuo liemens po 250ml,jauciuos gana neblogai tik suvarzyta labai,pasikrutint baisu,nutirpus nugara ir dupce
o gulet tik ant nugaros te galiu
jei ne dupce ir nugara butu visai
Papildyta:
Beje aciu uz palaikyma mergaites
As jau po visko....Vis dar guliu palatoj,nenorejau vaziuot namo siandien,tai ryt isims drenus ir tada namucio riedesiu
nzn net ka parasyt...pilvo nebera,nupjove 700g,issiurbe nuo liemens po 250ml,jauciuos gana neblogai tik suvarzyta labai,pasikrutint baisu,nutirpus nugara ir dupce
Papildyta:
Beje aciu uz palaikyma mergaites
KAIP smagu kad parašei
džiaugiuosi kad viskas pavyko puikiai, atsigaus ta dupcė su nugara, o kaip pjūvio vieta?
laikykis ir sveikatos bei stiprybės
QUOTE(trupinelis @ 2011 07 02, 20:31)
KAIP smagu kad parašei
džiaugiuosi kad viskas pavyko puikiai, atsigaus ta dupcė su nugara, o kaip pjūvio vieta?
Pacio pjuvio dar nemaciau,nepasiryzau pasiziureti
Munli, regis skamba puikiai viskas
Dabar teliko pilnai atsigaut, ko ir linkiu
Dabar teliko pilnai atsigaut, ko ir linkiu
Sveikos.
Kaip dziaugiuos uz visas kurios jau pasigrazino
Na bet iki mano ilgai lauktojo spalio irgi nebedaug laiko liko, tik as dabar kauipiuosi kartu ir (.)(.) darytis
Gal kas galetu pasakyt kiek mokejot uz abi op iskart? man sake, kad 13tukst kainuotu
Gal kas galetu pasakyt kiek mokejot uz abi op iskart? man sake, kad 13tukst kainuotu
Munli, sveikinu. Pavydziu baltai su juodais pakaščiukais
Lauksiu foto ir atsiliepimų apie gydytoją ir viską
niu Munli pasakok, kaip jautieis jau dienelei praėjus?nu tikrai taip baltai pavydžiu
o tu pas ką dareisi, berods pas M?
QUOTE(Mamyte_Ausryte @ 2011 07 03, 10:50)
Sveikos.
Na bet iki mano ilgai lauktojo spalio irgi nebedaug laiko liko, tik as dabar kauipiuosi kartu ir (.)(.) darytis
nu kad nedaro abieju is karto.as norejau irgi darytis abi, bet grieztai pasake ne.Liepos viduri darysiu krutines op o pavasari pilvo.
QUOTE(Muse @ 2011 06 19, 22:34)
Sveikos,
Blyn, atleidau vadzias, ir vel priaugau, iskart negraziai dedasi mase po krutine kazkaip, toks kalnas pasidare. Viskas, susiimu. Priaugau 1 kg, numesti noriu 6.
Randas pas mane per visa pilva. Tikrai baisus. Tik kad jis zemai, tai po kelnaitemis slepiasi. O be kelnaiciu as tik pries vyra, kuriam jokie randai per 10 bendro gyvenimo metu nesvarbus...
Blyn, atleidau vadzias, ir vel priaugau, iskart negraziai dedasi mase po krutine kazkaip, toks kalnas pasidare. Viskas, susiimu. Priaugau 1 kg, numesti noriu 6.
Randas pas mane per visa pilva. Tikrai baisus. Tik kad jis zemai, tai po kelnaitemis slepiasi. O be kelnaiciu as tik pries vyra, kuriam jokie randai per 10 bendro gyvenimo metu nesvarbus...
pas mane irgi randas zemai