Įkraunama...
Įkraunama...

Riebalų nusiurbimas, pilvo plastika Nr.8., tęsiam

Munli, didžiausios sėkmės ir kuo greičiau svajonės link, jau ryt thumbup.gif baltai pavydžiu blush2.gif sėkmės dar kartelį ir kai jau atsigausi laukiam išsamaus pasakojimo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(trupinelis @ 2011 06 29, 08:20)
labukas, aš vaikštau į vakuuminį masažą pas tokią labai fainą ir malonią masažistę, ji kinezeterapiautė yra, tai sakė kad neskubėt, aceit galima pilvą susitvarkyti ir sportu, būtent pilatesu 4u.gif  tai nžn dabar, bet vistiek mano noras yra didesnis už bet ką doh.gif spėju kad ateis spalis ir skrisiu į operaciją kaip ant sparnų  biggrin.gif

As irgi taip visoms sakau, bet ziuriu, kad greiciausia pati to neisvengsiu, nes ir genai, ir hormonai, niu vien zo... totalus siaubas doh.gif Noriu paklausti, o kaip daryti, jei dar as ruosiuosi gimdyti? Palaukti? Skaitau, kad daug kurioms issiskyre pilvo raumenys, cia nestumo pasekme, tai ka daryti, jei po operacijos vel issiskirs? doh.gif
Atsakyti
žinok manau pirmiausia atgimdyk o tada darykis 4u.gif čia taip grubiai pasakiau blush2.gif , bet raumenys bent jau man būtent per nėštumą išsiskyrė, tai va geriau pirmą lėliukus susiplanuot, o tada gimdyt 9na nebent ruošiesi po kokių 5metų gimdyt, tai tiek laukt gal ir daugoka). aš klausiau daktaro kai buvau konsultacijoj, sakau jei pastočiau kokia tikimybė kad vėl išsiskirs raumuo, tai sakė kad tikimybė yra, bet kiekvienai individualiai.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
As jau po visko....Vis dar guliu palatoj,nenorejau vaziuot namo siandien,tai ryt isims drenus ir tada namucio riedesiu smile.gif
nzn net ka parasyt...pilvo nebera,nupjove 700g,issiurbe nuo liemens po 250ml,jauciuos gana neblogai tik suvarzyta labai,pasikrutint baisu,nutirpus nugara ir dupce blush2.gif o gulet tik ant nugaros te galiu doh.gif jei ne dupce ir nugara butu visai thumbup.gif

Papildyta:
Beje aciu uz palaikyma mergaites smile.gif
Atsakyti
KAIP smagu kad parašei thumbup.gif džiaugiuosi kad viskas pavyko puikiai, atsigaus ta dupcė su nugara, o kaip pjūvio vieta? g.gif
laikykis ir sveikatos bei stiprybės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(trupinelis @ 2011 07 02, 20:31)
KAIP smagu kad parašei thumbup.gif džiaugiuosi kad viskas pavyko puikiai, atsigaus ta dupcė su  nugara, o kaip pjūvio vieta? g.gif
laikykis ir sveikatos bei stiprybės 4u.gif

Pacio pjuvio dar nemaciau,nepasiryzau pasiziureti smile.gif bet seip tempia,korsetas apspaudzia tai judesei irgi suvarzyti buna unsure.gif Na bent man tai nera malonu verysad.gif bet gerai,kad tai laikina smile.gif
Atsakyti
Munli, regis skamba puikiai viskas thumbup.gif
Dabar teliko pilnai atsigaut, ko ir linkiu 4u.gif
Atsakyti
Sveikos.
Kaip dziaugiuos uz visas kurios jau pasigrazino wub.gif Na bet iki mano ilgai lauktojo spalio irgi nebedaug laiko liko, tik as dabar kauipiuosi kartu ir (.)(.) darytis rolleyes.gif
Gal kas galetu pasakyt kiek mokejot uz abi op iskart? man sake, kad 13tukst kainuotu unsure.gif
Atsakyti
Munli, sveikinu. Pavydziu baltai su juodais pakaščiukais tongue.gif Lauksiu foto ir atsiliepimų apie gydytoją ir viską mirksiukas.gif
Atsakyti
niu Munli pasakok, kaip jautieis jau dienelei praėjus?nu tikrai taip baltai pavydžiu blush2.gif o tu pas ką dareisi, berods pas M?
Atsakyti
QUOTE(Mamyte_Ausryte @ 2011 07 03, 10:50)
Sveikos.
Kaip dziaugiuos uz visas kurios jau pasigrazino  wub.gif  Na bet iki mano ilgai lauktojo spalio irgi nebedaug laiko liko, tik as dabar kauipiuosi kartu ir (.)(.) darytis  rolleyes.gif
Gal kas galetu pasakyt kiek mokejot uz abi op iskart? man sake, kad 13tukst kainuotu  unsure.gif

nu kad nedaro abieju is karto.as norejau irgi darytis abi, bet grieztai pasake ne.Liepos viduri darysiu krutines op o pavasari pilvo.
Atsakyti
QUOTE(Muse @ 2011 06 19, 22:34)
Sveikos,

Blyn, atleidau vadzias, ir vel priaugau, iskart negraziai dedasi mase po krutine kazkaip, toks kalnas pasidare. Viskas, susiimu. Priaugau 1 kg, numesti noriu 6.

Randas pas mane per visa pilva. Tikrai baisus. Tik kad jis zemai, tai po kelnaitemis slepiasi. O be kelnaiciu as tik pries vyra, kuriam jokie randai per 10 bendro gyvenimo metu nesvarbus...

pas mane irgi randas zemai ax.gif bet ir nemalonus,bet vis geriau nei buvo ax.gif
Atsakyti