Įkraunama...
Įkraunama...

Migrena

QUOTE(Lutė @ 2012 03 05, 11:24)
lotuliukas.gif bet jei rasit pigesnius bilietus ir man praneškit aš ir tik tokiom sąlygom gerai bujočiau  mirksiukas.gif

thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Fifux'e @ 2012 03 05, 10:57)
sveikos merginos,
kaip jūs čia? 4u.gif
aš jau dvi savaitės ištisai kamuojuosi su skausmu g.gif nervas jau ima ph34r.gif

dvi savaites???? blink.gif ar gėrei ką nors nuo skausmo? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(tiutiute @ 2012 03 04, 21:55)
QUOTE(trinity_ @ 2012 03 02, 20:55)

ir kaip baliavot sekes? biggrin.gif
si savaitgali buvo MB gimtadieni, tai irgi teko nemenkai atlaikyti. bet kazkaip neskaudejo, net nebuvo jautri galva. NUOSTABU thumbup.gif

Gerai sekesi biggrin.gif grizom 5.pamiegojau tik 5.5 val ir nieko kaip agurkelis biggrin.gif kita diena vel mazai miego buvo tai tik del miego trukumo zombis buvau bet migrena tfu tfu tfu nebepuole.matyt saulyte islindo ir padejo migrena isvyt thumbup.gif
reiktu kazkaip miega susitvarkyti manau irgi padetu isvengt daznu priepuoliu.nes dabar tai kaip nzn kas gyvenu.einu miegot 3 keliuosi per pietus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Fifux'e @ 2012 03 05, 12:57)
sveikos merginos,
kaip jūs čia? 4u.gif
aš jau dvi savaitės ištisai kamuojuosi su skausmu g.gif nervas jau ima ph34r.gif

zinai jeigu skauda istisai pasidaryk:
citrina,medus ir imbieras - lygiomis dalimis sutarkuok, citrina supjaustyk mazais gabaleliais ir i stiklaini smile.gif po to i saldytuva smile.gif kiekviena diena isgerk tokios karstos arbatos ypac rytais, dedama arbatinis saukstelis ir suretes ir ne toks gilus skausmas bus smile.gif
tikrai merginos isbandykite netikejau ir as bet man padejo, buvo taip kad net visa menesi neskaudejo 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo airne: 05 kovo 2012 - 15:41
QUOTE(airne @ 2012 03 05, 15:40)
zinai jeigu skauda istisai pasidaryk:
citrina,medus ir imbieras - lygiomis dalimis sutarkuok, citrina supjaustyk mazais gabaleliais ir i stiklaini smile.gif  po to i saldytuva smile.gif  kiekviena diena isgerk tokios karstos arbatos ypac rytais, dedama arbatinis saukstelis ir suretes ir ne toks gilus skausmas bus smile.gif
tikrai merginos isbandykite netikejau ir as bet man padejo, buvo taip kad net visa menesi neskaudejo 4u.gif

gal ir geras daiktas,bet aš pati maitinu,o mane mergina yra alergiška,tad nei medus,nei citrina mums nėra draugas verysad.gif

ištversiu,iškentėsiu,tik vis kasdien mažiau noro ir jėgų kažkam verysad.gif
Atsakyti
Gal kam nors įvyko stebuklas ir migrena dingo pagimdžius ?
Atsakyti
QUOTE(Fifux'e @ 2012 03 06, 10:24)
gal ir geras daiktas,bet aš pati maitinu,o mane mergina yra alergiška,tad nei medus,nei citrina mums nėra draugas verysad.gif

ištversiu,iškentėsiu,tik vis kasdien mažiau noro ir jėgų kažkam verysad.gif

aš žinok, pamaitindavau ir gerdavau solpadeiną, maitindavau kas 2 val tai nepastebėjau nieko blogo, bet jei greičiau išalkdavo - tai nevalgydavo, arba atpildavo g.gif bet čia jau kai labai skaudėdavo

QUOTE(savrina @ 2012 03 06, 11:30)

g.gif kažkam lyg ir buvo, bet nepamenu kuriai
Atsakyti
QUOTE(Lutė @ 2012 03 06, 13:10)
aš žinok, pamaitindavau ir gerdavau solpadeiną, maitindavau kas 2 val tai nepastebėjau nieko blogo, bet jei greičiau išalkdavo - tai nevalgydavo, arba atpildavo  g.gif bet čia jau kai labai skaudėdavo

as maitindama ir imigrana geriau ax.gif pries isgerima arba ka tik po isgerimo pamaitindavau, jei budavo pavalges tai nusitraukdavau piena ir sekanciam maitinimui duodavau ar nutraukto pieno arba misinuko. o jau dar sekanti pati maitinau. tai taip ir zaisdavau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(tiutiute @ 2012 03 06, 14:20)
as maitindama ir imigrana geriau  ax.gif  pries isgerima arba ka tik po isgerimo pamaitindavau, jei budavo pavalges tai nusitraukdavau piena ir sekanciam maitinimui duodavau ar nutraukto pieno arba misinuko. o jau dar sekanti pati maitinau. tai taip ir zaisdavau  doh.gif

Ir aš lygiai taip. Tik kadangi mano mažiausias valgė tik iš buteliuko, tai po vaistų sugėrimo pieną nusitraukdavau ir išpildavau. Tik aš kokias 12 val. lyg ir savo pieno neduodavau, jei gerai atsimenu g.gif O gerdavau Cinie, nes jokie kitokie nuskausminantys nepadėdavo.
Atsakyti
QUOTE(tiutiute @ 2012 03 06, 13:20)
as maitindama ir imigrana geriau  ax.gif  pries isgerima arba ka tik po isgerimo pamaitindavau, jei budavo pavalges tai nusitraukdavau piena ir sekanciam maitinimui duodavau ar nutraukto pieno arba misinuko. o jau dar sekanti pati maitinau. tai taip ir zaisdavau  doh.gif

ir aš tas pats, tik aš neduodavau savo pieno po Cinie-12val, o po Relpax-24val, gaudavo mišinuką.nes jai neišgerdavau vaistų-tai būtų buvęs ir vaikas neprižiūrėtas, o mama kryžium lovoj arba wc apsikabinus sedėtų.todėl tikrai patariu nesikankint mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(braske09 @ 2012 02 09, 20:14)
na kaip čia pasakius-jei reikia kokio riebaliuko- naudoju alyvuogių aliejų ax.gif bet šiaip stengiuosi nieko nekept, viskas virta, troškinta ir pan. smile.gif
Kol kas puikiai smile.gif jau mėnuo praėjo, galvos skausmų tikrai sumažėjo thumbup.gif ir tie pradžioje kasdieniniai galvos skausmai manau buvo organizmo valymasis rolleyes.gif plius su sveika mityba numečiau jau ir pora kilogramų blush2.gif 

jo, va būtent to nekepto aliejaus į salotas, ir visur kitur 4u.gif

bet šiaip dėl organizmo valymosi tai teisi, prisiminiau, kai gyd badavimo kursus praeidavau, tai pirmos dienos sunkiausios, galvą skelia, tai padeda tik vanduo ir kuo daugiau judėjimo, nes užsisėdėjus ar užsigulėjus būna visai prastai.
Atsakyti
QUOTE(savrina @ 2012 03 06, 11:30)

man nėštumo metu neskaudėjo išvis thumbup.gif pagimdžius va puse metų jau,db tik vėl pradėjo skaudėti 4u.gif

QUOTE(Lutė @ 2012 03 06, 13:10)
aš žinok, pamaitindavau ir gerdavau solpadeiną, maitindavau kas 2 val tai nepastebėjau nieko blogo, bet jei greičiau išalkdavo - tai nevalgydavo, arba atpildavo  g.gif bet čia jau kai labai skaudėdavo
g.gif kažkam lyg ir buvo, bet nepamenu kuriai

vaistinėj vakar davė nalgesin.apmalšina skausmą,bet neužmuša.bet bent jau nebeskauda baisiai,gyvent galima toliau thumbup.gif
Atsakyti