Mane 2 pastarasias paras kamavo migrena, girdejau, kad vel siaucia kazkokios didziausios per kazkiek metu magnetines audros, kurios sutrikdo kraujagysliu veikla.
QUOTE(natina @ 2011 08 11, 11:09)
Mane 2 pastarasias paras kamavo migrena, girdejau, kad vel siaucia kazkokios didziausios per kazkiek metu magnetines audros, kurios sutrikdo kraujagysliu veikla.
Negirdejau nieko apie tai

Papildyta:
QUOTE(gretux @ 2011 08 11, 00:41)
Sveikos merginos
Zodziu siandien apturejau priepuoli labai keista ir kuris mane labai isgazdino. Googlinau googlinau ir pagaliau be insulto ir auglio ismete migrena(duok die... Kad tai tiek ir tebutu)
Nuo ryto jauciausi puikiai,po pietu uzmigdzius mazaji ylindau i interneta paskaitinet naujienu ir pastebejau kad nesuprantu parasytu zodziu,tiesiog negalejau ju perskaityti lyg ir matau raides bet jos kaskaip nesueina i zodi
,sutriko kalba,nebegalejau istarti zodziu tik kaskokius pavienius skiemenis,toliau pradejo tirpti desines rankos pirstai,ranka,koja galu gale ir visa desine puse yskaitant burna ir liezuvi. Bandziau pasimatuot spaudima,bet ir to nesupratau. Jausmas kraupus lyg ir suprantu kad kaskas vyksta,bet padet sau nezinau kaip. Viskas truko koki pusvalandi gal maziau,nusnaudziau koki 15 min.tuomet prasidejo didelis kaires galvos puses skausmas,kurio negalejau numalsinti net stipria ibuprofeno tablete. Galva maudzia iki siol.Ryt imsiu talona pas gyd.prasysiu tyrimu.
Sorry kad tiek issipleciau bet ar kam yra taip buve? Galvos skausmais(dazniausiai pulsuojanciais smilkiniuose) skundziuosi nuo paauglystes, silpnesnI vaistai nebenumalsina skausmo,tik ibuprofeno preparatai,o kartais isvis tik konjakas
Padidinto kraujospudzio neturejau niekada,tad nelabai noriu to sieti su kokiu insultu pvz. Zinoma speliot nera ko,reikia tyrimu,tikiuosi juos gauti... Parasiau tikedamasi nusiraminimo, niekada nesigilinau kad migrena galetu tokius baisius simptomus issaukti.
Sveikatos visoms

Zodziu siandien apturejau priepuoli labai keista ir kuris mane labai isgazdino. Googlinau googlinau ir pagaliau be insulto ir auglio ismete migrena(duok die... Kad tai tiek ir tebutu)

Nuo ryto jauciausi puikiai,po pietu uzmigdzius mazaji ylindau i interneta paskaitinet naujienu ir pastebejau kad nesuprantu parasytu zodziu,tiesiog negalejau ju perskaityti lyg ir matau raides bet jos kaskaip nesueina i zodi

Sorry kad tiek issipleciau bet ar kam yra taip buve? Galvos skausmais(dazniausiai pulsuojanciais smilkiniuose) skundziuosi nuo paauglystes, silpnesnI vaistai nebenumalsina skausmo,tik ibuprofeno preparatai,o kartais isvis tik konjakas

Sveikatos visoms

Asmeniskai man atrodo kad panasu i migrena

QUOTE(Lutė @ 2011 08 11, 08:02)
insultą patikrinti yra 3 pagr. požymiai PNK
P - pakelt abi rankas, esant insultui, vienos nepakelsi.
N - nusišypsok, jei nžbus insultas, viena pusė bus kaip nudribusi, nebus šypsenos.
K - kalbėk ką nors sudėtingesnio pvz.: gražus, kramtyk, šeši... kadangi bus viena pusė paralyžuota kalbėti nepavyks, o jei viską padarei ir viskas vietoje tada
P - pakelt abi rankas, esant insultui, vienos nepakelsi.
N - nusišypsok, jei nžbus insultas, viena pusė bus kaip nudribusi, nebus šypsenos.
K - kalbėk ką nors sudėtingesnio pvz.: gražus, kramtyk, šeši... kadangi bus viena pusė paralyžuota kalbėti nepavyks, o jei viską padarei ir viskas vietoje tada

Aciu,labai pravers ateityje ne tik man. Na nebuvo manes suparalyzave,tik aptirpe

QUOTE(butėė @ 2011 08 11, 10:41)
Asmeniskai man atrodo kad panasu i migrena

Skaiciau as apie ta aura,atitinka simptomai man. Ne pirma cia as su tokia mistine savijauta

Siaip pastaruoju metu turiu atminties problemu,nervai labai paastreja,gal ir tai turejo ytakos.
Uz valandos turiu vizita pas gyd.tikiuosi gausiu tyrimu,nes jie cia daznai diagnoze pagal simptomus is knygos nustato

QUOTE(butėė @ 2011 08 11, 12:41)
http://www.balsas.lt...magnetine-audra radau.
as ir magni vel geriu

QUOTE(natina @ 2011 08 11, 10:09)
Ir prie manęs ta nelaboji šiandien kabinasi

QUOTE(gretux @ 2011 08 11, 13:01)

QUOTE(gretux @ 2011 08 11, 13:01)
Aciu,labai pravers ateityje ne tik man. Na nebuvo manes suparalyzave,tik aptirpe
Skaiciau as apie ta aura,atitinka simptomai man. Ne pirma cia as su tokia mistine savijauta
Tik kai tai nutiko buvau viena su savo vaikais ir tik kartojau istversiu,praeis, kad tik blogiau nebutu.
Siaip pastaruoju metu turiu atminties problemu,nervai labai paastreja,gal ir tai turejo ytakos.
Uz valandos turiu vizita pas gyd.tikiuosi gausiu tyrimu,nes jie cia daznai diagnoze pagal simptomus is knygos nustato

Taip, as irgi tuo metu jauciu nepaaiskinama baime

Papildyta:
QUOTE(natina @ 2011 08 11, 13:15)
Oho

QUOTE(butėė @ 2011 08 11, 13:40)
Taip, as irgi tuo metu jauciu nepaaiskinama baime
laikykis 
Papildyta:
Oho
koki magni geri? 

Papildyta:
Oho

visad diasporal gerdavau, sikart mgB6 pirkau, nes dar ir pusleline nosy buvo.
Panasu kad prasysiuos pas jus i bureli
Isklause mano skundus daktarelis itaria migrena,kuria paastrina kontraceptinis pleistras.Zinojau kad hormonines kontracepcijos salutinis poveikis migreniniai galvos skausmai,na bet ale ka daryt
Zodziu gavau deze vienfaziu kontr.tabletku ir salutinio maziau jose nei dvifaziu,bet reikia juos 3val.tikslumus kasdien gert ir patikimumas mazesnis 
Stebesiu save jei po menesio skausmai nesumazes tuomet sius tyrimams.
O jus mergaites kaip saugojates,ar teko atsisakyt yprastu savo kontr.del migrenos?
Siandien galva tik maudena,kol guliu nejauciu didelio diskomforto(susidraugavau kaip sakant) ir vaistu nenoriu kasdien ryt,gal atradot koki buda tokIems menkiems pamaudenimamas salinti? Pasistengsiu paskaitineti ankstesnes temutes,gal rasiu kokiu patarimu:)
tiesiog Sun kol tyrimu nedaryta negaliu visiskai tvirtinti kad musu diagnozes tos pacios,bet speju
o sakykit kuom skiriasi su aura ar be jos? Tik del siu keistu simPtomu,ar ir gydymas kaskuo ypatingesnis?
Daug klausimu,stengsiuos sviestis kaskaip padet sau,nenoriu apsiribot vien tabletemis.

Isklause mano skundus daktarelis itaria migrena,kuria paastrina kontraceptinis pleistras.Zinojau kad hormonines kontracepcijos salutinis poveikis migreniniai galvos skausmai,na bet ale ka daryt

Stebesiu save jei po menesio skausmai nesumazes tuomet sius tyrimams.
O jus mergaites kaip saugojates,ar teko atsisakyt yprastu savo kontr.del migrenos?
Siandien galva tik maudena,kol guliu nejauciu didelio diskomforto(susidraugavau kaip sakant) ir vaistu nenoriu kasdien ryt,gal atradot koki buda tokIems menkiems pamaudenimamas salinti? Pasistengsiu paskaitineti ankstesnes temutes,gal rasiu kokiu patarimu:)
tiesiog Sun kol tyrimu nedaryta negaliu visiskai tvirtinti kad musu diagnozes tos pacios,bet speju

Daug klausimu,stengsiuos sviestis kaskaip padet sau,nenoriu apsiribot vien tabletemis.
sveikos mergaites
tema vel suaktyvejo,ir vel atsirado ligoneliu...sveikateles visoms

tema vel suaktyvejo,ir vel atsirado ligoneliu...sveikateles visoms

QUOTE(gretux @ 2011 08 11, 18:31)
o sakykit kuom skiriasi su aura ar be jos? Tik del siu keistu simPtomu,ar ir gydymas kaskuo ypatingesnis?

Todel as ir duodu 99%

Su aura migrena sunkesne yra