Įkraunama...
Įkraunama...

Pigi, bet neprasta

QUOTE(*agnyte* @ 2011 06 15, 11:06)
dabar CENTO parduotuvese akcija - kainuoja 3,99 Lt. siryt isbandziau, tai labai liuks kremas  thumbup.gif  ir plaukelius pasalina vos per 3-5min. nereikia laukti ilgai, kaip su kitais kremais  thumbup.gif

Aš šiandien išbandžiau šitą truputi,pažiūrėjau ar nebus alerginės reakcijos ir man kažkaip nelabai jis plaukelius pašalino g.gif man atrodo per plonai užtepiau, jūs gal storai tepėt? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Beža: 15 birželio 2011 - 17:58
QUOTE(Beža @ 2011 06 15, 18:58)

Aš šiandien išbandžiau šitą truputi,pažiūrėjau ar nebus alerginės reakcijos ir man kažkaip nelabai jis plaukelius pašalino  g.gif man atrodo per plonai užtepiau, jūs gal storai tepėt?  blush2.gif

na, sunku pasakyti ta storuma... aisku, yra keli pavieniai plaukeliai, kurie nepasisalino. bet siaip neturiu priekaistu tam kremui. o gal pameginkit truputi storiau uztepti kremo? gal per trumpai palaiket?
Atsakyti
QUOTE(cindy @ 2011 06 15, 18:43)
Nea, aš irgi tokia per vidurį, labiau šviesi smile.gif Būčiau ruda, tai nereikėtų vargti su kremais visokiais biggrin.gif

Pff.. baikit juokus... juodaodziai eina i soliariumas, jau jum nereiktu lotuliukas.gif juokauju 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2011 06 15, 21:54)
Pff.. baikit juokus... juodaodziai eina i soliariumas, jau jum nereiktu  lotuliukas.gif juokauju  4u.gif

lotuliukas.gif Na dar nesu ligonė, kad norėčiau būti juoduliu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Juxt @ 2011 06 15, 16:38)
kur pirkot, kiek mokėjot?

Ševčenkos gatvėje yra tokia daugiausia rusiškos - lenkiškos kosmetikos parduotuvė, ten pirkau, mokėjau 6 litus su centais. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*agnyte* @ 2011 06 15, 21:49)
na, sunku pasakyti ta storuma... aisku, yra keli pavieniai plaukeliai, kurie nepasisalino. bet siaip neturiu priekaistu tam kremui. o gal pameginkit truputi storiau uztepti kremo? gal per trumpai palaiket?

Na va,vakar išbandžiau,liko kaip ir jums pavienių plaukelių,kurie nepasišalino,bet po to labai nemaloniai niežėjo kojas,neišbėrė,bet va kažkaip netiko.. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Beža: 16 birželio 2011 - 11:53
QUOTE(Melitta @ 2011 06 15, 16:20)
riebalindavo plaukus ?  g.gif  unsure.gif Gal turit galimybę palygint su "Biosilk" ?  4u.gif

Neturiu galimybės palyginti su Jūsų nurodytu. Lyg ir neriebalindavo, gal padauginus taip, bet šiaip pasitepus man nekoks jausmas būdavo, nesupratau jo teigiamos funkcijos.
Atsakyti
QUOTE(*agnyte* @ 2011 06 15, 12:06)

dabar CENTO parduotuvese akcija - kainuoja 3,99 Lt. siryt isbandziau, tai labai liuks kremas  thumbup.gif  ir plaukelius pasalina vos per 3-5min. nereikia laukti ilgai, kaip su kitais kremais  thumbup.gif

O man, pvz, sitas kremukas super atradimas, ko nepasalina mentele, plaunant su vandeniuku, svelnia kempinele nuplaunu ir jokiu plaukeliu nelieka. Nors kelios drauges, kurioms rekomendavau, guodesi kad nepadejo. Matomai, gal priklauso nuo plauko strukturos ar velniai zino lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(volia* @ 2011 06 17, 08:55)
O man, pvz, sitas kremukas super atradimas, ko nepasalina mentele, plaunant su vandeniuku, svelnia kempinele nuplaunu ir jokiu plaukeliu nelieka. Nors kelios drauges, kurioms rekomendavau, guodesi kad nepadejo. Matomai, gal priklauso nuo plauko strukturos ar velniai zino  lotuliukas.gif

manau dugiausiai priklauso nuo plauko storio smile.gif
Atsakyti
Siauliuose niekur nerandu CL veido kremuko su laktysium schmoll.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lilayte: 17 birželio 2011 - 17:09
QUOTE(volia* @ 2011 06 17, 08:55)
O man, pvz, sitas kremukas super atradimas, ko nepasalina mentele, plaunant su vandeniuku, svelnia kempinele nuplaunu ir jokiu plaukeliu nelieka. Nors kelios drauges, kurioms rekomendavau, guodesi kad nepadejo. Matomai, gal priklauso nuo plauko strukturos ar velniai zino  lotuliukas.gif

jis ir be akcijos normaliai kainuoja... pries tai as pirkau byly, tai mokedavau apie 13-14lt uz pakuote. as asmeniskai nenusivyliau siuo buk depiliaciniu kremu, nors ir liko keli plaukeliai, bet tai tikrai nera tragedija smile.gif
Atsakyti
Gal atsiras galinciu palyginti ax.gif

user posted image

vs

user posted image
Atsakyti