Įkraunama...
Įkraunama...

Pigi, bet neprasta

parekomenduokit kokį nors gerą aliejuką/purškaliuką/tepaliuką biggrin.gif naudojamą ant išplautų drėgnų plaukų galiukams, gali būti ir visam plaukui biggrin.gif
niekur nerandu delia HS plaukų šilko eurokose, o jis man buvo toks geras.... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Juxt @ 2011 06 22, 11:04)
parekomenduokit kokį nors gerą aliejuką/purškaliuką/tepaliuką  biggrin.gif  naudojamą ant išplautų drėgnų plaukų galiukams, gali būti ir visam plaukui  biggrin.gif
niekur nerandu delia HS plaukų šilko eurokose, o jis man buvo toks geras....  verysad.gif

Revivor purškaliukas labai geras ir nebrangus 4u.gif O dar daug kam patinka kokosų aliejus (man visgi netiko, bet mama ir draugės alpėja dėl jo rolleyes.gif )
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2011 06 22, 14:43)
Revivor purškaliukas labai geras ir nebrangus  4u.gif  O dar daug kam patinka kokosų aliejus (man visgi netiko, bet mama ir draugės alpėja dėl jo  rolleyes.gif )

kokosu kaip tik vos atsikračiau karsta.gif niekam man jis netiko, nei plaukams nei odai
revivor ar tik nebus čia tas kur kašmir ar kažkas panašaus užrašyta? tokioj lyg bordo/violetinėj siauroj purškiamoj bonkutėj?
Atsakyti
QUOTE(Juxt @ 2011 06 22, 15:25)
kokosu kaip tik vos atsikračiau  karsta.gif niekam man jis netiko, nei plaukams nei odai
revivor ar tik nebus čia tas kur kašmir ar kažkas panašaus užrašyta? tokioj lyg bordo/violetinėj siauroj purškiamoj bonkutėj?

user posted image
Atsakyti
Ar kas nors bandėt šį kūno losjoną? Žiūrinėjau šiandien eurokose, kaip tik akcija jam yra 6.96 lt kainuoja..bet kolkas dar susilaikiau, atrodo kvepia skaniai, bet kažin kaip drėkina, kaip geriasi ir ar tas aromatas išsilaiko ant kūno? g.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(lady_m @ 2011 06 22, 17:29)
Ar kas nors bandėt šį kūno losjoną? Žiūrinėjau šiandien eurokose, kaip tik akcija jam yra 6.96 lt kainuoja..bet kolkas dar susilaikiau, atrodo kvepia skaniai, bet kažin kaip drėkina, kaip geriasi ir ar tas aromatas išsilaiko ant kūno? g.gif

Aš bandžiau. Labau labai prastas kūno losjonas. Padengia odą plėvele, nei kiek nedrėkina. Kvapas laikosi trumpai.
Jei reikia tik dėl kvapo, ir drėkinimo nelabai reikia, siūlyčiau geriau Fruttini - kvapai malonesni, laikosi kur kas ilgiau, plėvelės efekto nesudaro, minimalus drėkinimas yra smile.gif
Atsakyti
Aišku, ačiū už nuomonę, gerai, kad ir nepirkau jo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2011 06 22, 17:34)
Aš bandžiau. Labau labai prastas kūno losjonas. Padengia odą plėvele, nei kiek nedrėkina. Kvapas laikosi trumpai.
Jei reikia tik dėl kvapo, ir drėkinimo nelabai reikia, siūlyčiau geriau Fruttini - kvapai malonesni, laikosi kur kas ilgiau, plėvelės efekto nesudaro, minimalus drėkinimas yra  smile.gif

Oi man atvirksciai,fruttini zymiai kvapai per intensyvus net erzina doh.gif o Joanos losjonas ,man patiko,turejau su kiviais berots,kvapas labai malonus,drekino gerai,pleveles man tikrai nebuvo,susigere iskart ir riebubo jokio nepaliko smile.gif
Atsakyti
Man fruttini man pėdom ir rankom tebuvo tinkamas. kvapas per intensyvus tikrai, ant kūno nesusigeria..
Atsakyti
parekomenduokit kokį nors gerą aliejuką/purškaliuką/tepaliuką  biggrin.gif  naudojamą ant išplautų drėgnų plaukų galiukams, gali būti ir visam plaukui  biggrin.gif
niekur nerandu delia HS plaukų šilko eurokose, o jis man buvo toks geras....  verysad.gif

Man labai patinka antpilas plaukams: vaistinė ramunėlė, šalpusnis, kviečių daigai, giros šaknis. Aprašymas: veiksmingai atkuria pažeistus plaukus, stiprina plaukų svogūnėlius, naikina pleiskanas, skatina plaukų augimą, atkuria elastingumą, tonizuoja ir apsaugo spalvą.
Tai Elfa Zelionaja Apteka antpilas, pirkau vietiniame "Samsone", manau, turėtų būti visur, kur prekiauja rusiška kosmetika arba didesniuose prekybos centruose g.gif Kaina apie 7 Lt, jei gerai pamenu.
user posted image
Atsakyti

galit dar toki pabandyti
user posted image

visau nieko buvo kazkada ,greitai susigeria,neriebina ,net ir daug uztepus
Atsakyti
QUOTE(lady_m @ 2011 06 22, 17:29)

nesigundykit tais kvapais... juk pagal viska tai kremas tikrai neturetu saldziai kvepeti, nes tada buna prikrauta visokios chemijos su kvapu.
Atsakyti