Įkraunama...
Įkraunama...

Pigi, bet neprasta

QUOTE(*agnyte* @ 2011 06 23, 16:12)
nesigundykit tais kvapais... juk pagal viska tai kremas tikrai neturetu saldziai kvepeti, nes tada buna prikrauta visokios chemijos su kvapu.

Kvapą suteikti gali ir eteriniai aliejai, ne vien "visokia chemija su kvapu" cool.gif
Atsakyti
QUOTE(metamorphosis @ 2011 06 23, 16:30)
Kvapą suteikti gali ir eteriniai aliejai, ne vien "visokia chemija su kvapu" cool.gif

nemanau, kad už tokią kainą gausit eterinių aliejų bent lašą biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Prietarai @ 2011 06 23, 19:56)
nemanau, kad už tokią kainą gausit eterinių aliejų bent lašą biggrin.gif

Šiaip didžiąją produkto kainos dalį sudaro reklama ir paklausa (jei, tarkim, tas produktas yra madingas, kaip šiuo metu dauguma ekologiškų ir atseit ekologiškų produktų). Tad nieko nuostabaus, kad eterinių aliejų būna ir pigioje mažai kam žinomoje kosmetikoje.
Atsakyti
jau n tubeliu pirkusi ir dar tikrai pirksiu boro plius
kaina nedidele, sudetis netokia bloga, ivairiems gyvenimo atvejams smile.gif
Atsakyti
QUOTE(DuNNo @ 2011 06 22, 23:33)
galit dar toki pabandyti
user posted image

visau nieko buvo kazkada ,greitai susigeria,neriebina ,net ir daug uztepus

O padeda plauku galiukams jis kazkiek? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimaa @ 2011 06 24, 13:37)
jau n tubeliu pirkusi ir dar tikrai pirksiu boro plius
kaina nedidele, sudetis netokia bloga, ivairiems gyvenimo atvejams smile.gif

Turiu ir aš šitą tepaliuką, tik, gaila, užmirštu vis, kažkaip nelabai dažnai jo prisireikia. Kokiais atvejais jį naudojate? Gal ne viską žinau, domintų ir daugiau patarimų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Erikute1 @ 2011 06 25, 21:21)

Is bedos buvo geras,nelipina,poto galiaukai svelnuciai,neriebus smile.gif
Atsakyti
Ieskau pigaus ir patikimo antiperspiranto, gal kas zino kurie geriausi? ax.gif
Atsakyti
Gal kas naudojat kokį gerą dieninį kremą, po kurio po to oda neima blizgėti? Mano oda mišri. Reikėtų ir maitinančio ir drėkinančio rolleyes.gif

Neko Pari, aš sunaudojau gal kokius 5 vnt. FA Rice dry, šis man lyg ir labiausiai patiko, bet turbūt vis tik to geriausiojo dar neatradau.
Atsakyti
QUOTE(Neko Pari @ 2011 06 27, 08:10)
Ieskau pigaus ir patikimo antiperspiranto, gal kas zino kurie geriausi? ax.gif

Jau ilgą laiką naudoju Rexona Crystal antiperspirantą. Savo poveikiu gal nėra kažkoks ypatingai pranašesnis už kitus, bet patinka tai, kad nelieka baltų dėmių ant rūbų mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(RytoTyluma @ 2011 06 27, 10:10)
Gal kas naudojat kokį gerą dieninį kremą, po kurio po to oda neima blizgėti? Mano oda mišri. Reikėtų ir maitinančio ir drėkinančio  rolleyes.gif

Pagaliau atradau sau tinkamą kremą (šioje temoje jis jau buvo išgirtas) - Physiogel creme. Kol kas jis man geriausias iš visų turėtų. Gerai drėkina (nebeliko sausų, šerpetojančių vietų), greitai susigeria, nekemša porų, bekvapis. Kadangi mano oda sausa, tai blizgesys lyg ir neišlenda, o jei ir išlystų, aš jo visai nebijau smile.gif Vaistinėje galima gauti mėginuką ir pabandyti mirksiukas.gif Tiesa, jis nėra pigus (apie 39 lt), bet per akcijas galima gauti už maždaug 32 lt. Neperku kremų kasdien, todėl negaila tiek mokėti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo svaraine: 27 birželio 2011 - 10:23
Gal zinote koki nebloga krema ar zele po deginimosi? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(drieziuxx @ 2011 06 27, 17:41)
Gal zinote koki nebloga krema ar zele po deginimosi? smile.gif

Kažkurioj temoj jau gyriau šį:

user posted image

Man jis labai labai geras, ir kaina padori, apie 20lt 4u.gif
Atsakyti