Įkraunama...
Įkraunama...

Užsienietės mamytės ir nėštukės

QUOTE(*didi* @ 2011 07 24, 19:26)

Na as darau biski kitoki,bet seimai or man labai patinka.Labai svelnus ir gaivus tie tortai thumbup.gif
Atsakyti
zuvies megejoms

ZUVIS ALAUS TESLOJE

user posted image


Menkės filė (gali būti ir kita žuvis) 2 vnt.
Alus 1 stikl.
Kiaušiniai 1 vnt.
Miltai 1 stikl.
Krakmolas 0.5 stikl.
Žuvies prieskonių mišinys pagal skonį
Aliejus (kepimui) pagal skonį


PARUOŠIMAS
1 Iš alaus, miltų, kiaušinio ir krakmolo išplakame tešlą ir pagardiname žuvies prieskoniais. Žuvį susipjaustome norimais gabalėliais padruskiname. Aliejų įkaitiname ir dedame žuvį voliotą plakinyje. Patiekiame su majonezu.[attachmentid=215430]
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo disa: 07 rugpjūčio 2011 - 16:24
QUOTE(disa @ 2011 08 07, 15:19)
zuvies megejoms

ZUVIS ALAUS TESLOJE

user posted image
Menkės filė (gali būti ir kita žuvis)  2 vnt.
Alus  1 stikl.
Kiaušiniai  1 vnt.
Miltai  1 stikl.
Krakmolas  0.5 stikl.
Žuvies prieskonių mišinys  pagal skonį
Aliejus (kepimui) pagal skonį
PARUOŠIMAS
1 Iš alaus, miltų, kiaušinio ir krakmolo išplakame tešlą ir pagardiname žuvies prieskoniais. Žuvį susipjaustome norimais gabalėliais padruskiname. Aliejų įkaitiname ir dedame žuvį voliotą plakinyje. Patiekiame su majonezu.[attachmentid=215430]

as ir viska taip darau.na isskyrus nededu krakmolo.o taip gaminu ir vistiena.kai buna namie koks baliukas mirksiukas.gif
Atsakyti
Kubdari (Chacapuri su mesa (Svanetija))

Kubdari

user posted image

Tesla paprasta mieline (vanduo, miltai, mieles ir druska)
Atsakyti
ne ten buvau parasius blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nerimac: 15 rugpjūčio 2011 - 21:35
paprastas keksas

1,5 stiklines miltu
1 stikline cukraus
1 stikline grietines
2 kiausiniai
2 arbatiniai sauksteliai majonezo (arba vietoj to dar vienas kiausinis)
1 saukstelis nugesintos sodos (man gavosi vienas arbatinis saukstas kai nugesinau)
gabaliukas sviesto

grietine sumaisyti su cukrum ir ideti kiausinius ir majoneza, vel maisyti. ideti gesinta soda. vel maisyti. tadasudeti miltus ir gerai ismaisyti.
kekso forma arba pyrago forma istepti sviestu ir pabarstyti miltais, sudeti tesla. kepti 180 laipsniu orkaitej 30 min.
skanaus!
foto neturiu, nes pyraga suvalgem blush2.gif bet labai graziai iskyla ir toks purus ir misnkstas, mmmmm blush2.gif
Atsakyti
sveikutes.
kadangi pati gyvenu uk tai pagalvojau parasysiu cia mano seimos megstamiausias salotas, kurias ragavo ir anglai, kurie keikesi kad tai vienas is tu patiekalu kurio neimanoma sustot valgyt biggrin.gif
receptas:
1 kopustas smulkiai pjaustytas
1 pakelis saulegrazu, jas laaabai gerai apkepinti
3-4 saukstai majonezo.

kadangi visad naudoju helmans majoneza tai jokiu drusku ar kokiu kitu prieakoniu nebededu. kopustas man skaniausias siom salotom point ( toks pailgas, smailejantis i virsu).
SKANAUS. mirksiukas.gif
Atsakyti
Noriu ir as pasidalinti savo receptukais.
Pradziai noreciau pasiulyti grikiu kotletus, man be galo skanu ir ne visi pasakytu, kad ten nera nei trupucio mesos smile.gif
Is vakaro reikia uzmerkti grikius, as imu is akies, bet mazdaug 1-2 stiklines. Vandens pilti nedaug, kad paskui jo nebeliktu, kai grikiai ismirks.
Gaminame...pakepiname pjaustyta svoguna su tarkuota morka, sudedame i ismirkusius grikius ir viska permalame mesmale arba "sublenderiuojame", gaunasi grikiu "farsas". O toliau i ji musame kiausini, dedame megstamu prieskoniu, siek tiek miltu, formuojame kotletukus ir kepame keptuveje mirksiukas.gif
Man skaniausia su grybu padazu bei svieziomis salotomis.
SKANAUS!!!

Bandziau ir nuotrauka ikelti, bet, deja nepavyko verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dulsija: 31 rugpjūčio 2011 - 10:00
QUOTE(Dulsija @ 2011 08 31, 08:54)
Noriu ir as pasidalinti savo receptukais.
Pradziai noreciau pasiulyti grikiu kotletus, man be galo skanu ir ne visi pasakytu, kad ten nera nei trupucio mesos  smile.gif
Is vakaro reikia uzmerkti grikius, as imu is akies, bet mazdaug 1-2 stiklines. Vandens pilti nedaug, kad paskui jo nebeliktu, kai grikiai ismirks.
Gaminame...pakepiname pjaustyta svoguna su tarkuota morka, sudedame i ismirkusius grikius ir viska permalame mesmale arba "sublenderiuojame", gaunasi grikiu "farsas". O toliau i ji musame kiausini, dedame megstamu prieskoniu, siek tiek miltu, formuojame kotletukus ir kepame keptuveje  mirksiukas.gif
Man skaniausia su grybu padazu bei svieziomis salotomis.
SKANAUS!!!

Bandziau ir nuotrauka ikelti, bet, deja nepavyko  verysad.gif

O jei sublenderiuoti tai tyres pavidalas turetu gautis? ax.gif noreciau kada isbandyti,bet neturiu mesmales blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(lolii @ 2011 08 31, 11:17)
O jei sublenderiuoti tai tyres pavidalas turetu gautis? ax.gif noreciau kada isbandyti,bet neturiu mesmales blush2.gif


As irgi visada blenderiuoju, nes mesmales taip pat neturiu, nesigauna tyres pavidalas, gaunasi gana sausa mase, tik svarbiausia nepadauginti vandens ant grikiu, jie turi but ismirke, purus, bet neslapi.As tai pilu mazdaug tiek, kad tik truputi apsemptu.
Papildyta:
Gal kuri man patarsite kaip ikelti cia nuotraukas, ar kur rasti info apie tai, nes turiu nemazai patiekalu, darytu su nuotraukomis. Kadangi cia tik receptai, parasykit i AZ., busiu labai dekinga. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dulsija: 31 rugpjūčio 2011 - 12:06
QUOTE(gedvy @ 2011 07 06, 13:48)
Ir as savo vyro salies receptuka parasysiu mirksiukas.gif

VISTIENA TROSKINTA POMIDORU PADAZE

Jums reikes (4 asmenims):

1. 8 gabaleliu vistienos (as darau is slauneliu)
2. 4-5 pomidoru (priklauso nuo dydzio)
3. 1-3 skilteles cesnako
4. prieskoniu (pipiru, druskos, dziovintu zoleliu...)
5. truputis aliejaus

Apsikepinam vistos gabalelius ir sudedam i puoda kuriame troskinsime. Susipjaustom smulkiai pomidorus ir juos kartu su sutraiskitu cesnaku ir prieskoniais pakepinam tol kol is pomidoru pasidaris tyre. Supilam i puoda ant vistienos. Truputi ipilame vandens ir troskiname kol vistiena issitroskina. Tinka su ryziais ir su virtomis bulvemis.
Tiesa, galima dar deti svoguno, bet kadangi as jo nemegstu, tai ir nededu schmoll.gif

skanaus 4u.gif


o krutineles tinka? 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(dani84 @ 2011 08 22, 00:16)
sveikutes.
kadangi pati gyvenu uk tai pagalvojau parasysiu cia mano seimos megstamiausias salotas, kurias ragavo ir anglai, kurie keikesi kad tai  vienas is tu patiekalu kurio neimanoma sustot valgyt  biggrin.gif
receptas:
1 kopustas smulkiai pjaustytas
1 pakelis saulegrazu, jas laaabai gerai apkepinti
3-4 saukstai majonezo.

kadangi visad naudoju helmans majoneza tai jokiu drusku ar kokiu kitu prieakoniu nebededu. kopustas man skaniausias siom salotom point ( toks pailgas, smailejantis i virsu).
SKANAUS. mirksiukas.gif


nelabai suprantu koks cia kopustas tas point ? chinese leaf?
Atsakyti
QUOTE(mazziukas @ 2011 08 31, 14:01)
o krutineles tinka?  4u.gif



zinok niekada nedariau su krutinelemis schmoll.gif gal ir tinka g.gif
Atsakyti