Įkraunama...
Įkraunama...

Bėgimas XI

ziuriu labai tylu cia... Tikriausiai begioja visos biggrin.gif
Labai mane sudomino ta treniruote HIIT namuose, kuria temos pradzioje radau. Su ta grazia blondine, stai nuoroda, kad neieskotumet http://www.youtube.c...h?v=P1NjC03DFMI

Bet ziuriu kad biski truksta man mano anglu, nesuprantu po kiek laiko ji daro tuos pratimus... Tai net pabandyt neiseina, gal kas geriau supras. blush2.gif
Atsakyti
Aš kartais pagal ją sportuoju. Bet pritingiu dažnai blush2.gif Labai jau sunku, jei nuoširdžiai stengiesi tiek, kiek gali. O konkrečiai šita treniruotė tai ne iš lengvųjų...
Ji viską daro intervalais. Tinklalapyje būna parašyta kokiu intervalu ir kiek kartų.
Taigi, čia:
4 pratimai po 20 sekundžiu. Po kiekvieno pratimo - 10 s pertrauka.
Ir 8 ciklai po 4 pratimus.

Parduotuvėse to interval timerio neradau, bet parsisiunčiau iš interneto kompiuterinį variantą. Tai pirkt nereikia smile.gif

Minusas, kad daugumoje pratimų ji naudoja papildomus daiktus: smėlio bag'ą tą ir kt.
Tai toli gražu ne visas treniruotes prisitaikyt galima smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cinside: 01 lapkričio 2011 - 10:56
Aciu aciu!!! 4u.gif notworthy.gif notworthy.gif notworthy.gif
Kartais kai negaliu is namu iseit o isties normalios treniruotes norisi manau bus super!
Apie ta kompiuterini varianta irgi pagalvojau, manau net galima i telefona toki daikciuka paieskot uzinstaliuot...
Dar karta dekoju!!! Jos tinkliarasti irgi ziurejau, bet ten ji tikrai daug prigalvoja papildomo inventoriaus.... Gal del visa ko kur nors turit nuoroda jos kokios nors lengvesnes treniruotes? kad nenumirciau iskart lotuliukas.gif
Atsakyti
Pamėgink šitą. Čia ir pradedantiesiems palengvninimai nurodyti smile.gif
http://www.bodyrock....haping-workout/

Aš šiandien tik 3 ciklus be simuliavimo sugebėjau padaryti doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cinside: 01 lapkričio 2011 - 14:40
ziuriu cia 6 ciklai po 30 sekundziu sporto ir 10 sekundziu poilsio? Ar teisingai supratau?
Dar nebandziau, nes siandien i treniruote einu ir visa seima namuose smile.gif
Beje, savo nokijoj radau kaip intervalus uzsistatyt, bet ten reikia paspaust is naujo kaskart... g.gif
Atsakyti
QUOTE(*Bounty* @ 2011 11 02, 16:50)
ziuriu cia 6 ciklai po 30 sekundziu sporto ir 10 sekundziu poilsio? Ar teisingai supratau?
Dar nebandziau, nes siandien i treniruote einu ir visa seima namuose smile.gif
Beje, savo nokijoj radau kaip intervalus uzsistatyt, bet ten reikia paspaust is naujo kaskart...  g.gif

30 s 1 pratimas
10 s pertrauka
30 s 2 pratimas
10 s pertrauka
30 s 3 pratimas
10 s pertrauka ir vėl iš naujo ciklą dar 5 kartus smile.gif

Man po vakar rankas skauda doh.gif biggrin.gif
Bet čia nelabai į temą blush2.gif Yra tema apie sportą namie, tai ten daugiau pagal ją sportuojančių, prisijunk ten smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cinside: 02 lapkričio 2011 - 18:55
aciu! Prisijungsiu 4u.gif
Atsakyti
Sveikos prisijungiu prie jūsų 4u.gif
Po gimdymo išbėgu tik 20min,bet pries nestuma išbėgdavau net po 1val smile.gif
Atsakyti

Seniai cia kas berashe jau smile.gif Matyt 'kalta' pertrauka. Ash irgi gan ilga pertrauka turejau, nuo tada kai ishbegdavau po valanda ir daugiau, tai dbr pusvalandi vos ishbegu verysad.gif Tikiuosi, kad po kiek laiko vel galesiu ilgesnem distancijom begiot.
Atsakyti
Sveikos merginos,

aš tai bėgioju, darbo dienomis bėgu apie 25min, o savaitgaliais - apie 50. Bėgu 5-6 kartus persavaite, naudojuosi tuo, kad LT labai geri orai thumbup.gif .

Tik bėgti sunkiau, nu nesusitvarkau su svoriu labai. Man labai jaučiasi, kai atsikratai kelių kg, kad bėgti lengviau. O dabar, kai priaugau, tai vėl jaučiasi doh.gif verysad.gif .
Atsakyti
Sveikos, džiugu, kad dar bėgiojat smile.gif Na pasidžiaugsiu ir aš smile.gif Pradėjau balandžio mėnesio pradžioj nuo 2 km, o dabar bėgu 8-10 km ir labai nepavargstu. Vienu metu buvo pradėję žiauriai blauzdų raumenis traukti. Pasižiūrėjus youtube apie bėgimą, išsaiškėjo, kad neteisingai pėdą statydavau doh.gif Dabar bėgti daug lengviau ir jokio mėšlungio!

Jau galvoju apie normalius bėgimo batelius, nes tie, su kuriais dabar bėgioju, jau beveik kiauri, o ir visai neskirti bėgiojimui. Tik va renkuosi renkuosi ir niekaip neišsirenku... g.gif

O kaip jums tokie bėgimo batai? biggrin.gif biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingulia: 23 lapkričio 2011 - 11:11
QUOTE(ingulia @ 2011 11 23, 12:04)
Sveikos

Sveika prisijungus 4u.gif daug bėgioji! t.y. ilgą atstumą smile.gif su kiek sustojimų/ėjimų? kiek kartų per savaitę? ir kur bėgioji, jei ne paslaptis?
aš bėgiodavau kol netamsu buvo palei nerį, kas antrą dieną, bet dabar jau tamsu po darbo būna ir nepabėgioju, nebent savaitgaliais galiu. Tai užsirašiau einu į aerobiką kaip pakaitalas bėgiojimui. bet, bėgiojimas man labiau patinka thumbup.gif

oho, čia tikrai bėgiojimo batai? man tokie nestabilūs atrodo, kažkaip iškrypti viskas į visas puses gali biggrin.gif nors gal aš klystu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aganju: 23 lapkričio 2011 - 11:16