QUOTE(venus*from*mars @ 2012 01 25, 18:49)
o sakykit kaip apsirengiate? kogero neverta labai daug prisirengti po striuke, nes ir taip bėgant sušyli?
Prie -10 begioju taip: vilnones kojines, timpos+treningines kelnes, ant keliu dedu sildytuvus, maike ilgom rankovem+plonas megztukas (nu nebuvo jis plonas, bet ji naudoju jau daugiau nei 10 metu sportui, tai toks suvartotas jis pas mane) ir stora liemene. Striukes nesidedu, palieku rankas plonai, kad neperkaisti. Prie -7 taip apsirengus jau buna per karsta, todel stora liemene (neperpuciama) keiciu plona (irgi neperpuciama). Mano pagrindinis principas salto sezono begimui yra apsirengti taip, kad einant butu vesu, tada begant buna pats tas
Tiesa, noriu parasyti pagiriamaji zodi pirmoje zinuteje esanciai programai su etapais. As ta programa vadinu tinginiu programa (2 minutes begti ir 3 minutes eiti, hihi

), pradejau ja nuo 3 lygio, dabar jau esu hm... kokiam 12tame turbut. Labai sauni programa tiems, kurie arba niekad nebegiojo ir pradeda, arba tiems, kurie begiojo, bet uzleido ta reikala, ir nori susigrazinti forma. Dabar jau pusmarotoniui ruosiuosi ir skatinu visus dvejojancius pradet begiot

Na, skatint matyt labiau pavasari reikes, nes ziema lauke begiot (ypac pradedantiems) reikia zymiai daugiau motyvacijos ir noro...