Įkraunama...
Įkraunama...

Bėgimas XI

QUOTE(Aganju @ 2011 11 23, 11:15)
Sveika prisijungus 4u.gif  daug bėgioji! t.y. ilgą atstumą smile.gif su kiek sustojimų/ėjimų? kiek kartų per savaitę? ir kur bėgioji, jei ne paslaptis?
aš bėgiodavau kol netamsu buvo palei nerį, kas antrą dieną, bet dabar jau tamsu po darbo būna ir nepabėgioju, nebent savaitgaliais galiu. Tai užsirašiau einu į aerobiką kaip pakaitalas bėgiojimui. bet, bėgiojimas man labiau patinka thumbup.gif
oho, čia tikrai bėgiojimo batai? man tokie nestabilūs atrodo, kažkaip iškrypti viskas į visas puses gali biggrin.gif nors gal aš klystu biggrin.gif

Ačiū 4u.gif išbėgu be sustojimų/ėjimų, pradedu lėtesniu tempu, paskui jau greitėju, o bėgioti stengiuosi bent tris kartus per savaitę, nors yra buvę ir savaitinių pertraukų blush2.gif O bėgioju tai prie mokyklos esančiame stadione, vakarais, kitaip neišeina. Nors šiek tiek nejauku, bet pusė jo apšviesta, o ir visi nelygumai jau žinomi smile.gif

Palei Nerį manau smagu bėgioti smile.gif Dar netyčia nete radau, kad kiekvieną šeštadienį Belmonte rytais renkasi žmonės į grupelę pabėgioti. Niekam neteko ten sudalyvauti?

Tikrai bėgiojimo batai, man tai jie tokie savotiški, bet pagal aprašymus tai su jais koja natūraliai juda biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingulia: 23 lapkričio 2011 - 11:33
sveikos,
ar galima bėgimo batelius su geliu plauti skalbimo mašinoj? gal kuri bandėt?
man po rudeninių/žieminių bėgiojimų per lietų ir sniegą nekaip jie atrodo sad.gif patarkit kaip plauti nesugadinant per daug 4u.gif
Atsakyti
Sveika, visda plaudavau, bet dažnokai perkam bėgimo kedus ir prie vienų Mizuno instrukcijoje radau parašyta, kad plauti tik rankomis, tai dabar jokių nebededu į skalbyklę. smile.gif
Atsakyti
o aš iš patirties pasakysiu, kad kai prisnigs, visi moliai savaime nusibėgios 4u.gif 4u.gif per sniegą bėgant 4u.gif

Maniškiai irgi baisūs - vietoj juodų - sudžiuvusio molio spalvos biggrin.gif
Atsakyti
na matyt nekišiu į skalbimo mašiną tada, bandysiu gal kažkaip pavalyt, raištelius bent išskalbti biggrin.gif

dėl sniego tai mintis nebloga, bet kad neaišku kada mes to normalaus sniego sulauksim, vien purvas pastaruoju metu... smile.gif
Atsakyti
tai tada tuo labiau nereik plauti - iki pirmo išbėgimo biggrin.gif
Atsakyti
sveikos begikes smile.gif ,

prieš daugiau nei mėnesį ir aš pradėjau bėgioti nuo vieno kilometro blush2.gif kiekvieną dieną o dabar po truputi didinu, kadangi dar turiu maža sūnytį ir neturiu kur jo palikti tai bėgiojame kartu. Kad ir kaip keistai atrodau, bet pati jaučiuosi labai labai gerai, prasijudinu ir įgaunu tonuso visai dienai, galbut kad suaktyvėja ir medžiagų apykaita, tai man nukrito be jokių pastangų 2 kilogramai. Jau atsiranda pojūtis, kad aš galiu bėgti ir galiu daug, bet dar nenoriu perlenkti lazdos ir pajusti per didelį nuovargį, nes jėgų reikia iki pat vakaro ir dar kartais per visą naktį.. 4u.gif
Atsakyti
Esu kažkur girdėjus, kad per menstruacijas nerekomenduojama bėgiot biggrin.gif Geriau tik lengva mankšta. Kiek tame tiesos, įdomu g.gif Kaip jūs darot?

Kiek kartų per savaitę bėgat?
Atsakyti
Aš bėgioju kiekvieną dieną išskyrus sekmadienius. Galvojau žiemą pralauksiu ir pradėsiu pavasarį, po to pabandžiau ir taaaaaip gera bigsmile.gif

Labai būtų smagu, kad prisijungtų daugiau bėgiojančių drinks_cheers.gif
Atsakyti
Aš ir dabar bėgioju, nebent smarkiai lyja. biggrin.gif Prie -10 turbūt nebėgčiau rolleyes.gif
Atsakyti
sveikos, bėgikės! bigsmile.gif
na aš tai išvis esu apsileidusi, vasarą bėgiojau, išbėgdavau apie valandą, su sustojimais, bet pradėjo skaudėti kelius ir kažkaip nustojau bėgioti.. dabar vėl susigundžiau prasibėgt, bet prisnigo doh.gif man tai atrodo kažkaip nesaugu per sniegą ir ledą bėgiot, ar bėgančioms neslysta batai? smile.gif
Atsakyti
Neslysta, jeigu ne ant ledo bėgi smile.gif Per pusnis irgi gal nelabai faina, tai renkuos tokį pusiau apmindžiotą takelį. biggrin.gif
Atsakyti