Įkraunama...
Įkraunama...

Bėgimas XI

QUOTE(GinCherry @ 2012 03 10, 21:25)
Eisiu antradieni matuotis i parduotuve ir tikiuosi, kad bus mano dydis. Paskaiciau,kad reiktu imti puse dydzio didesnius  g.gif Nors ant asics ir rasho, kad 6 UK dydis tolygus 39.5  g.gif

Bamba, oi nezinau kiek nubegau, ash neskaiciuoju savo kilometrazo, bet ash juos daugiau nei 2 metus turiu jau. Pas mane apskritai patys paprasciausi asics'ai, net modelio ju nezinau blush-anim-cl.gif:

ir aš girdėjau, kad reik pusę dydžio didesnius. Dar pataria eit matuotis antroj dienos pusėj, nes į vakarą žmogaus koja kažkiek patinsta.
Aš tai visu dydžiu didesnius turiu, specialiai tokius pirkau, man taip patogiau blush2.gif
Atsakyti
Matau bėgiojančių vis daugėja thumbup.gif
Aš laukiu kada mano stadionas nutirps, tada ir gi jau bėgsiu smile.gif

QUOTE(GinCherry @ 2012 03 10, 22:25)
Eisiu antradieni matuotis i parduotuve ir tikiuosi, kad bus mano dydis. Paskaiciau,kad reiktu imti puse dydzio didesnius  g.gif Nors ant asics ir rasho, kad 6 UK dydis tolygus 39.5  g.gif

Mano koja 37, bet asicsus pirkau 38, buvo pats tas 4u.gif
Atsakyti

Dekui uz patarimus 4u.gif

Ash dbr turiu 6 dydi asics. Toki paprastai ir nesioju smile.gif Bet jie turi pusinius dydzius, tai reikes pabandyt pasimatuoti 6,5. Patogiau gal bus g.gif
Atsakyti
as ir del avalynes norejau paklausti. Kur perkate pigesnius asic'us? Internetu bijau pirkt nesimatavus, bet rizikuociau, jei rasciau patrauklia kaina
Atsakyti
QUOTE(Jokūba @ 2012 03 11, 12:58)
as ir del avalynes norejau paklausti. Kur perkate pigesnius asic'us? Internetu bijau pirkt nesimatavus, bet rizikuociau, jei rasciau patrauklia kaina

as siunciausi is http://www.sportsdirect.com, bet cia gavosi brangiau nei javari.co.uk (anksciau nezinojau apie si adresa) tikrai rekomenduoju, nes siuncia nemokamai i LT, taiko garantija jei batai bus nekokybiski net panesiojus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ellinga: 11 kovo 2012 - 14:45
QUOTE(Jokūba @ 2012 03 11, 12:58)

As sita puslapi seku, pirkciau, kai buna papildomos 30%, 35% ar 40% nuolaidos

http://www.sierratra...9/brandor~1179/
Atsakyti
Man irgi reiktų pasižiūrėt naujų bėgimo batų, nes praeitą savaitę kiekvieną dieną apie 5 km prabėgau. Norisi juk, kad edomondo manęs neaplenktų biggrin.gif doh.gif Seniau jausdavau kelius, todėl reiktų iššbandyti gelinius. Galbūt jei pamatytumėte geras nuolaidas galėtumėte čia parašyti 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo summmer: 11 kovo 2012 - 17:25
QUOTE(Jokūba @ 2012 03 11, 13:58)

6pm.com būna gerų nuolaidų(reikia užsiprenumeruoti naujienlaikraštį) 4u.gif
Galima pasimatuoti patinkantį modelį realioje parduotuvėje , o pirkti- internetinėje, aišku, jei pastarojoje palankesnė kaina bigsmile.gif
Papildyta:
Mano modelis gel-nimbus-11, koja- standartinis 40 dydis, tai šio modelio tiko 9,5 US(EUR 41,5)
Atsakyti
Aciu visoms uz pasidalinimus smile.gif
o LT kurioje sport. prekiu parduotuveje didziausias asics pasirinkimas? reiktu issimatuoti, nes jei sakot netgi skiriasi pusantro dydzio g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jokūba: 12 kovo 2012 - 21:32
QUOTE(Jokūba @ 2012 03 12, 22:30)
Aciu visoms uz pasidalinimus smile.gif
o LT kurioje sport. prekiu parduotuveje didziausias asics pasirinkimas? reiktu issimatuoti, nes jei sakot netgi skiriasi pusantro dydzio  g.gif

Skiriasi skiriasi. Pavyzdžiui, adidas, bėgimo bateliai būtent pusantro ar tai dviem dydžiais. Čia praeitą savaitę kaip tik winnersport įvairius modelius matavausi.

Papildyta:
Ai ir dar apie bėgimą. Manau tokioms kaip aš, kurios bėgiojo seniai, nenori pradėt nuo didelių nuotolių, turių gerą pasiūlymą. Šiandien kaip tik su drauge šnekėjom apie sportą ir ji minėjo, kad nuo balandžio vingio parke vyks nemokamos bėgimo treniruotės. Tik nepamenu trenerio pavardės. Draugė praeitais metais ėjo, sakė, kad buvo naudinga. Va kaip tik ir daugiau informacijos facebook'e yra:

http://www.facebook....01019613331275/
Atsakyti
QUOTE(Kopelija @ 2012 03 13, 00:50)
Ai ir dar apie bėgimą. Manau tokioms kaip aš, kurios bėgiojo seniai, nenori pradėt nuo didelių nuotolių, turių gerą pasiūlymą. Šiandien kaip tik su drauge šnekėjom apie sportą ir ji minėjo, kad nuo balandžio vingio parke vyks nemokamos bėgimo treniruotės. Tik nepamenu trenerio pavardės. Draugė praeitais metais ėjo, sakė, kad buvo naudinga. Va kaip tik ir daugiau informacijos facebook'e yra:

http://www.facebook....01019613331275/

ačiū už nuorodą 4u.gif bėgioju antrą savaitę šį sezoną, neblogai būtų paklausyti profesionalo patarimų apie taisyklingą bėgiojimą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(klaipediete @ 2012 03 13, 15:47)
ačiū už nuorodą  4u.gif bėgioju antrą savaitę šį sezoną, neblogai būtų paklausyti profesionalo patarimų apie taisyklingą bėgiojimą  smile.gif

Nu tai super! Tikiuosi susimatyti Vingio parke:)
Atsakyti