Įkraunama...
Įkraunama...

Juvelyrika

Viskas gerai, Dita. Na ir as esu tokia , bet pasimokiau, kad kartais reikia buti atsargiai doh.gif

Kaip faina lieti rolleyes.gif .

O as pradejau su zalvariu daugiau, nors nelabai man jis patinka, zymiai sunkiau su juo dirbti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(burbanti @ 2011 08 30, 07:09)
Neturejo bobute vargo -nusipirko ozeli, taip sakant  biggrin.gif

nieko nieko, susikaupsi ir sutvarkysi viska. paprasciausiai norejai patingeti ir nesigavo lotuliukas.gif lotuliukas.gif bet paskui kiek kaifo bus, kai ziuresi i gatava vitrina su savais darbais biggrin.gif thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(naca @ 2011 08 30, 14:22)
Viskas gerai, Dita. Na ir as esu tokia , bet pasimokiau, kad kartais reikia buti atsargiai doh.gif

Kaip faina lieti rolleyes.gif .

O as pradejau su zalvariu daugiau, nors nelabai man jis patinka, zymiai sunkiau su juo dirbti  doh.gif

naca o tu su variu nebandai? man atrodo, kad jis minkstesnis g.gif
tiesa, kam idomu, daugumoje juvelyriniu amerikonisku(o gal ir uk) parduotuviu pradejo pardavineti baldwin's patina (ta kuri reguoja su variu ir nereguoja i bronza) baisiai patogu jei maisyti metalai darbe ir norisi viena patamsinti, kad kitas nesureguotu.
kazkada daviau nuoroda apie etsy parduotuve su patinomis, cia blogas kur juvelyre dalinasi bandymais, as kolkas tik seile varvinu ir negaliu ispausti tu doleriu biggrin.gif
http://barbarasferna...nation-no-more/
Atsakyti
QUOTE(hidargy @ 2011 08 30, 10:32)
O akmuo gal kartais avantiurinas ? Jie tokie žalsvi būna.

Zinok vakar tris valandas landziojau po interneta, niekaip negalejau issirinkti kas tai: ar tai avantiurinas , ar tai nefritas , ar chrizoprazas .Bet galiausiai nusprendziau ,kad daugiausiai panasumo turi su avantiurinu biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(ziit @ 2011 08 30, 21:31)
nieko nieko, susikaupsi ir sutvarkysi viska. paprasciausiai norejai patingeti ir nesigavo lotuliukas.gif  lotuliukas.gif bet paskui kiek kaifo bus, kai ziuresi i gatava vitrina su savais darbais biggrin.gif  thumbup.gif
Papildyta:

http://barbarasferna...nation-no-more/

Ne taip pasakiau ,ten ne vitrina ,bet deze, kaip stovas ,net nezinau kaip pasakyti. Baisu, kai ne laiku ir ne vietoje reikia taisineti klaidas lotuliukas.gif

Nu nezinau kodel, bet man patinos nelabai, ypac labai sviesios, tokios kaip salotines ,morkvines ir pan..
Papildyta:
QUOTE(ziit @ 2011 08 30, 21:31)
as kolkas tik seile varvinu ir negaliu ispausti tu doleriu biggrin.gif

Tai ranka nekyla isdrebinti tokios sumos? biggrin.gif Reisiasi tokia pati ,kaip ir visi cia mes biggrin.gif Man ir daug kam gerokai dreba rankelas ir neatveriu pinigines, kai pamastau kiek tai kainuoja ir kaip as be to galiu issiversti dar simta metu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo burbanti: 31 rugpjūčio 2011 - 08:32
Turiu VISIEMS klausima
Vat jei jus butumet padare ta zieda ,kaip mano paskutinysis su avantiurinu, kuris sveria 22,30gr. ir akmuo kainavo 15litu, kiek jis pas jus kainuotu parduodant?Kokia jusu kaina butu uz ji? Ir isvis- kokia normali pardavimo kaina imant gramais???Man vien tik medziagos(sidabras)1gr. kainuoja daugiau truputeli nei 1 svaras.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo burbanti: 31 rugpjūčio 2011 - 09:03
As kainose tikrai ne specas doh.gif

O koks sunkus ziedas cool.gif

Ziit, zalvari lengva lankstyti, ne tame beda. Man nepatinka, kad daug sunkiau sulituoti negu sidabra, ir dar tas lydmetalis kitokios spalvos doh.gif Bet gerai tuo, kad taupyti, sverti nereikia biggrin.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo naca: 31 rugpjūčio 2011 - 14:03
Naca, kiek zinau galima nusipirkt zalvario spalvos lydmetalio, bent kazkas cia dorume minejo jei nieko nemaisau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(burbanti @ 2011 08 31, 02:57)
Turiu VISIEMS klausima
Vat jei jus butumet padare ta zieda ,kaip mano paskutinysis su avantiurinu, kuris sveria 22,30gr. ir akmuo kainavo 15litu, kiek jis pas jus kainuotu parduodant?Kokia jusu kaina butu uz ji? Ir isvis- kokia normali pardavimo kaina imant gramais???Man vien tik medziagos(sidabras)1gr. kainuoja daugiau truputeli nei 1 svaras.

cia paskaiciuota, kaip tai daryti (nors vargu ar mes taip darom) biggrin.gif
http://www.home-jewe...ng-formula.html

Papildyta:
QUOTE(naca @ 2011 08 31, 08:03)
Ziit, zalvari lengva lankstyti, ne tame beda. Man nepatinka, kad daug sunkiau sulituoti negu sidabra, ir dar tas lydmetalis kitokios spalvos  doh.gif Bet gerai tuo, kad taupyti, sverti nereikia  biggrin.gif .

nu taip lydimosi temperatura kita ir su tavo maziuku degikliu tai uzima daugiau laiko, o varis reikalaija dar aukstesnes.
O apie lydmetali su variu as rasiau ir kaskas rase, kad mate prie santechnikos reikmenu, bet dideliais kiekiais. as naudoju lydmetali su variu, bet vistiek jis nera toks jau tamsus, gal tik truputi tamsesnis nei sidabras,
Atsakyti
as atsimenu apie ta lydmetali, bet pamaniau kad gal ten skirtas paprastiems elektriniams lituokliams g.gif
Atsakyti
QUOTE(naca @ 2011 08 31, 09:25)
as atsimenu apie ta lydmetali, bet pamaniau kad gal ten skirtas paprastiems elektriniams lituokliams  g.gif

as nemanau, kad su variu skirtas elektriniams lituokliams, jo gi temperatura daug aukstesne, nei sidabro. jis greiciausiai naudojamas santechnikoje, kur variniai vamzdziai naudojami. reiks paklausti drauges vyro biggrin.gif
Atsakyti
nu jo doh.gif bet vistiek nezinia, ar tiktu g.gif
Atsakyti
QUOTE(ziit @ 2011 08 31, 15:46)
cia paskaiciuota, kaip tai daryti (nors vargu ar mes taip darom) biggrin.gif
http://www.home-jewe...ng-formula.html

Labai aciu uz formule. Nes as pradejau skaiciuoti samata, tai man galva apsisuko biggrin.gif

-------------------------------------

O jus bandet sidabra lituoti su elektriniu lituokliu? Man nieko doro nesigavo, turbut lituoklis per prastas, papigiai nupirktas biggrin.gif
.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo burbanti: 31 rugpjūčio 2011 - 17:34
Burbanti tai ir negali buti kas gero. Juk lydmetaliui lydyt reikia didesnes temperaturos, o su nesidabro lydmetaliu kokia prasme doh.gif
Atsakyti