QUOTE(Jolete @ 2011 06 15, 19:52)
Na neįsižeiskit, bet man niekaip nesiriša krikštynos ir alkoholis
Na,kiekvienas svente ruosia savaip,pridedamas kazkokiu ideju,naujoviu..... Kiek prisimenu,na zinoma galbut tai ir nera kazkoks senovinis paprotys, tai Leles kojos tai ir prasydavo butent butelaicio.Nezinau,cia gal tik musu kraste taip,gal kitur tas leles koja budavo tik pyragas,tortas ar kazkas panasaus. Tai kazkaip "pliko" butelio tai man tikrai ranka net nekyla deti i vaiko krikstynu lauktuves,tai mes padarem toki lengva gerima ,ale vaikiuko sultytes,skirtas suaugusiems,nes lauktuves taigi suaugusiems skirtos.
Papildyta:
QUOTE(Esha @ 2011 06 15, 19:57)
Kiek zmoniu tiek nuomoniu
Ir man krikstynos su alkoholiu nesirisa. Jei zinociau koki butu galima gerima pakelti vietoj sampano, rinkciausi ji.... Nealkoholinis turbut nerimta butu?
Beje tuo klausimu ir apie sirsiu medu. Jus man paaiskint kame saknys ten su juo? Iskojau ino (turbut nemoku ieskot), bet niekaip nradau kazkokiu paprociu, susijusiu su juo

Kam jis isvis reikalingas?
O su sirsiu medum ,manau,irgi tas pats,cia gal ir nera tas senovinis paprotyskazkoks. Jug dabar bando dauguma kazko naujo ivesti. Tas sirsiu medus yra uzvadinamas kaip vaikucio kosyte,o kadangi tai irgi yra skiriama suaugusiems tai ir ten "subalansuotas" suaugusiems.
Tai vat,taip jau yra,kad ir kokia proga,svente butu,tai bent jau sampanas yra visada butinas....Kazkaip liaudziai vos ne bet kokia proga siejasi su alkoholiu ir nesvarbu jiems ar tai krikstynos ar koks garbingas jubiliejus....