Įkraunama...
Įkraunama...

Embrions klinika

QUOTE(Beta1 @ 2011 06 24, 11:58)
Beskaitant jusu postus tuoj as patikesiu, kad ir man gali pavykti  biggrin.gif  Nes abu mano isodinti pupuliai buvo 8 lasteliu, simetriski....

Sveikutes 4u.gif 4u.gif 4u.gif
O,as kazkaip tikiu,kad tuoj tu mums pranesi puikiais naujienas thumbup.gif
Ledidi,neabejoju kad tikrai tu tuoj supuosi maziukus/a ant rankyciu,nu kartais turiu nuojauta,bet nevisada ji man tiksli buna,bet jauciu kad geru ziniu jus mums pabersite 4u.gif
ralija kiek kainuos as nezinau nes as startuoju tik liepos pabaigoje 1 IVF ir zinoma labai tikiu kad pagaliau nebereiks matyt tu mm doh.gif
Man zinok taike trumpaja schema,leistis Goanli 150 nuo 2c.d.As irgi turiu endometrioze3 stadijos.Tai gal ir netaikys iskarto ilgosios.
Beje,o kokiu atveju taiko ilgaja?
LediDiDi1 o kada suzinojai kad reikes ICSI?Nes kai skambinau Treisui del tyrimu ir t.t.jis pasake kad pasiliekame IVF.Aiskino spermograma,nu tas jo zemas kalbejimo tonas ir greitas tembras doh.gif visiskai nieko nesupratau..judrumo net neisigridau,sumale kaip kavamale viska.
Bet visvien idomu,kada pasako kad darome jau ne tik IVF bet ir ICSI-kad nebutu taip kad paskui pinigeliu tiek neturesime blush2.gif
Atsakyti
[quote=ralija,2011 06 24, 19:19]
[quote=egk,2011 06 22, 17:51]
Man kainavo 6300, čia be kelionės išlaidų.
o čia pas Tave si ilga schema ar trumpa?
Moteriškės, kiek apytiksliai kainuoja IVF + ISCI Latvijoje? nuo....iki? g.gif 4u.gif
[/quote]
Pas mane ilgos abi schemos buvo, o kaina gavosi ta pati, bet čia paprastas IVF, be to ISCI.

[quote=LediDiDi1,2011 06 24, 19:25]
Čia MB vaiduoklis lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif . Dabar jau kūdikis, nes miega kaip kūdikis biggrin.gif . Ne nedariau NT ir net neturiu schmoll.gif .
[/quote]
Nu aš neišmanėlė doh.gif doh.gif doh.gif LediDIDI, vis aš pagalvoju (aš gi neišmanele, pati matai) ko galima susipykti su vyru tą dieną, kai sužinai gerus skaičiukus? Nu nesugalvoju blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Afrodite69 @ 2011 06 25, 10:42)
Man zinok taike trumpaja schema,leistis Goanli 150 nuo 2c.d.As irgi turiu endometrioze3 stadijos.Tai gal ir netaikys iskarto ilgosios.
Beje,o kokiu atveju taiko ilgaja?

man irgi įdomu, kada taiko ilgąją schemą? Nes man būten tokią ir parinko. Kažin kodėl g.gif
Pirmą mm dieną liepė blokuokančius susileisti. O tada dviejų savaičių bėgyje pasirodyti ir skatinančius pradės leisti. Jei mm neateis per anksti, tai leisiuos blokuojančius liepos vidury, o į LV važiuosiu rugpj 1 d. O jei ateis per anksti, tai greičiausiai teks atidėti IVF porai mėnesių, nes rugsėjo pradžioj turiu išvažiuoti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Afrodite69 @ 2011 06 25, 10:42)
Ledidi,neabejoju kad tikrai tu tuoj supuosi maziukus/a ant rankyciu,nu kartais turiu nuojauta,bet nevisada ji man tiksli buna,bet jauciu kad geru ziniu jus mums pabersite 4u.gif

LediDiDi1 o kada suzinojai kad reikes ICSI?Nes kai skambinau Treisui del tyrimu ir t.t.jis pasake kad pasiliekame IVF.Aiskino spermograma,nu tas jo zemas kalbejimo tonas ir greitas tembras doh.gif visiskai nieko nesupratau..judrumo net neisigridau,sumale kaip kavamale viska.
Bet visvien idomu,kada pasako kad darome jau ne tik IVF bet ir ICSI-kad nebutu taip kad paskui pinigeliu tiek neturesime blush2.gif

wub.gif wub.gif

Dabar galvoju, kada čia jis užsiminė apie ICSI. Arba, kai komentavo spermogramą telefonu, arba, kai nuvažiavau tik prasidėjus mmm pasiimti vaistų, greičiau antras variantas. Bet nei kiek nenustebau, nes telefonu sakė, kad morfologija prasta.

Papildyta:
QUOTE(egk @ 2011 06 25, 11:42)
Nu aš neišmanėlė doh.gif  doh.gif  doh.gif LediDIDI, vis aš pagalvoju (aš gi neišmanele, pati matai) ko galima susipykti su vyru tą dieną, kai sužinai gerus skaičiukus? Nu nesugalvoju blush2.gif

Patikėk, dėl smulkmenų doh.gif doh.gif doh.gif . Tai ir sakau, pas mus abu hormonų pusiausvyra pašlijus. biggrin.gif
Atsakyti
Dar keletas klausimeliu:

1. Jus čia visos registruojates pas Gyd Tresis? Gal zinote kada jis atostogauja?
2. kiek supratau tik blokuojantys vaistai Camelia vaistineje LT pigiau, visi kt: Gonalis, Crinone ir t.t pigiau LV?

4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ralija: 25 birželio 2011 - 13:59
QUOTE(ralija @ 2011 06 25, 14:28)
Dar keletas klausimeliu:

1. Jus čia visos registruojates pas Gyd Tresis? Gal zinote kada jis atostogauja?
2. kiek supratau tik blokuojantys vaistai Camelia vaistineje LT pigiau, visi kt: Gonalis, Crinone ir t.t pigiau LV?

4u.gif

1.Didžioji dauguma pas Treijsą. Bet aš jei registruočiausi dabar, tai rinkčiausi gal Vitols, vien dėl labai didelių eilių, dažniausiai reikia ilgai laukti labai. Bet šiaip daktaras man patinka.
2. Taip, paskutiniu metu mergaitės tą vaistuką Camelia vaistinėje atrado, o kiti manau nežymiai bet pigiau LV
Atsakyti
QUOTE(egk @ 2011 06 25, 14:53)
1.Didžioji dauguma pas Treijsą. Bet aš jei registruočiausi dabar, tai rinkčiausi gal Vitols, vien dėl labai didelių eilių, dažniausiai reikia ilgai laukti labai. Bet šiaip daktaras man patinka.
2. Taip, paskutiniu metu mergaitės tą vaistuką Camelia vaistinėje atrado, o kiti manau nežymiai bet pigiau LV

nelabai susigaudau su ju klinikos kainomis:
IVF kainuoja 590Ls, o ICSI 790Ls, ar cia i 790 ieina IVF+ICSI?
kazkaip labai idomiai ta ICSI kaina duota
LT ICSI kainuoja apie 1700Lt, o LV taip iseitu apie 3800Ls????
Atsakyti
QUOTE(ralija @ 2011 06 25, 15:00)

IVF ir ICSI kainuoja 790, čia bendra kaina. ICSI reiškia 200 latų - nepilnai 1000 litų
Atsakyti
QUOTE(ralija @ 2011 06 25, 14:00)

Oi ne, ICSI kainuoja 200 latų, O IVF+ICSI 790 latų.
Atsakyti
QUOTE(LediDiDi1 @ 2011 06 25, 15:04)
Oi ne, ICSI kainuoja 200 latų, O IVF+ICSI 790 latų.

AČIŪ, egk ir LediDidi1
4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikos mergino,

Na ka gi prisiduodu, po vizito pas Treisa, mano planas rugpjuti startuoti su antruoju IVF neisdege verysad.gif , nes daktaras nenori rizikuoti sveikata, siai dienai kiausides atsistaciusios viskas tvarkoje, dabar darom poilsi, nes ir klinika atostogaus, o rugpjuti bandysim auginti folikulus maza deze gonalio, nes nuo 112,5 gavosi super daug...pagal ji gal ir delto buvo tokia prasta padetis, kad isodinimo d. turejom tik viena embrioniuka...nori jis kad viskas kuo naturaliau gautusi...o jeigu rugpjuti nieko, tai rugseji (ko labiausiai nenorejau) laukia LP verysad.gif
Zodziu nuotaika cry.gif cry.gif cry.gif
vel viskas keliasi i tolybe...tas laikas tai varo i nevilti...taip kad mergaites busiu sio skyrelio dar dalyve tongue.gif

Rute l. malonu buvo susipazinti, esi l. siltas zmogiukas...
Atsakyti
QUOTE(asstukas @ 2011 06 25, 19:22)
o jeigu rugpjuti nieko, tai rugseji (ko labiausiai nenorejau) laukia LP  verysad.gif
Zodziu nuotaika  cry.gif  cry.gif  cry.gif
vel viskas keliasi i tolybe...tas laikas tai varo i nevilti...taip kad mergaites busiu sio skyrelio dar dalyve tongue.gif

O kodėl LP siūlo daryti?

Aš neprisiskambinau į kliniką, bet vis tiek planuoju pirmadienį ten lėkti, nes MB laisvą dieną pasiderino. Man sakė atvažiuoti po mmm apžiūrai. Tikiuosi paskutinei prieš startą doh.gif, o tai užkniso važinėti apžiūrai pas ginekologą į LV lotuliukas.gif Kas žinote, ar tikrai dirba Treisas pirmadienį? Gal kas važiuojat?
Atsakyti