QUOTE(Beta1 @ 2011 06 26, 11:37)
Asstukas - neverk, mazute, viskas daroma tam, kad tau butu geriau ir susilauktum maziuku

Tas laukimas siutina, nervus tampo, isivaizduoju.Tavo vietoj as dar ne taip bliauciau

bet paskui vis tiekprieiciau isvados, kad visada gali buti ir blogiau, dabar tereikia islaukti ir pereiti kas reikalinga.
Bet man idomus vienas dalykas.O kodel jis kabinasi del to tavo dubens ? kas jam ten nepatinka ? nes man irgi stimuliavo su tokiom pat dozem Gonalio, buvo daug foliu.....E2 tyrimas pries punkcija is vis vejus rode

Tai gal ir man cia LP gresia ?

O kokiu tikslu jis darys stimuliacija be pacios proceduros ? kad ale gaut natur folikulu ? bet taigi jie vis tien bus ne natur, ta pati stimuliacija tik mazom dozem

O ka, jeigu isaugs klia ir ka tada su jais daryt ? Nu ir as jau i blondine panaseju, nes nu niekaip neikertu sitos taktikos
Oij Betute, patikek kiek man klausimu dabar iskilo, po sito vizito...nezinai kas jam del to dubens...as jau pati nieko nebesuprantu, jis va nori, kad man uzaugtu vienas ar keli folikulai (manau galvoja kad jie bus kokybiskesni), nes pirma stimuliacija buvo gonalio po 75, tai uzaugo vienas grazuolis, antra buvo pradzioj po 75, bet niekas neaugo, pakele iki 112,5 ir buvo staigus augimas...jis va atsimena ta viena grazuoli folikula ir dabar nori toki uzauginti...na bet jeigu atsitiks taip kad tikrai vienas ar keli uzaugs tai tada jau reksim kad tegu daro IUI, jau tikrai naturaliam bandymui nepaliksim...o jeigu daug uzaugs kazkaip va tokiu galimybiu neaptarem...na ateis laikas ir viskas issispres...tik dar taip ilgai laukti...Treisui sakau ilgau laukt: sako jo gyvenimas trumpas reikia skubeti

savam stiliuj jis
Treiso taktikos ir as nebesuprantu, galejo rugpjuti daryt LP, bet ne sako rugseji, nes nori dar paziureti gal kas gausis...nes apie LP jis ir turi savo nuomone, viena karta isdeste tvirtai...
O del verkimo, tai vyras jau persiutes visas nuo mano asaru...nekalbus siandien
O kas znot tiksliai nuo kada iki kada rugseji jo nebus, nes vakar taip ir nepasake kiek laiko tiksliai, sake trumpam
o man tai jau matau, kad reik viena karta gyvenime baigti viska planuoti...nes as planuoju o d...juokiasi...
kazkaip reik visas mintis isguoti is galvos...