Įkraunama...
Įkraunama...

Embrions klinika

QUOTE(Tanga @ 2011 06 25, 19:58)
O kodėl LP siūlo daryti?

Aš neprisiskambinau į kliniką, bet vis tiek planuoju pirmadienį ten lėkti, nes MB laisvą dieną pasiderino. Man sakė atvažiuoti po mmm apžiūrai. Tikiuosi paskutinei prieš startą  doh.gif, o tai užkniso važinėti apžiūrai pas ginekologą į LV  lotuliukas.gif Kas žinote, ar tikrai dirba Treisas pirmadienį? Gal kas važiuojat?

Nori dubeni mazaji apziureti, gal dar kazko sako nematom kas ten vyksta...tai va, o kaip nenoriu as tos LP, nes viena jau turejau unsure.gif
o kita savaite jie visa dirba...
Atsakyti
QUOTE(asstukas @ 2011 06 25, 19:22)
Sveikos mergino,

Na ka gi prisiduodu, po vizito pas Treisa, mano planas rugpjuti startuoti su antruoju IVF neisdege  verysad.gif , nes daktaras nenori rizikuoti sveikata, siai dienai kiausides atsistaciusios viskas tvarkoje, dabar darom poilsi, nes ir klinika atostogaus, o rugpjuti bandysim auginti folikulus maza deze gonalio, nes nuo 112,5 gavosi super daug...pagal ji gal ir delto buvo tokia prasta padetis, kad isodinimo d. turejom tik viena embrioniuka...nori jis kad viskas kuo naturaliau gautusi...o jeigu rugpjuti nieko, tai rugseji (ko labiausiai nenorejau) laukia LP  verysad.gif
Zodziu nuotaika  cry.gif  cry.gif  cry.gif
vel viskas keliasi i tolybe...tas laikas tai varo i nevilti...taip kad mergaites busiu sio skyrelio dar dalyve tongue.gif

Rute l. malonu buvo susipazinti, esi l. siltas zmogiukas...

Asstukas stiprybes tau ir sekmes 4u.gif 4u.gif Labai linkiu kad tau nereiketu tos LP,tikrai labai to linkiu.Tikekimes,melskimes kad jau sis IVF tau atnestu tai apie ka tu svajoji nestuke.gif wub.gif Stiprybes,bus viskas gerai-abi startuosime rugpjuti ir rugpjutis juk derliaus metas-tai tikrai mes prisiderliausime nestuke.gif nestuke.gif nestuke.gif
O kas tau buvo?(aisku jei gali papasakoti,nenoriu sirdeles draskyti blush2.gif )
LediDiDi1 aciukas labai uz atsakyma.Oi,mums nieko nesake kai kalbejausi telefonu del spermogramos.O vaziuosiu as pas ji tik rugpjucio pradzioj kai bus 7 c.d. paziureti kaip auga,nes mm prasideda liepos pabaigoje,sake jis man kad mano gine paziuretu 2 c.d. ar viskas grazu ir startuoti vakare su Gonaliu 150IUI.
Beje,o jums nebuvo pilvas ispustas kai leidotes Gonalii?As dar kai dariaus IUI tai abu kartus leidaus Gonali 75IU tai mano pilvas buvo labai ispustas,o po mm subliusko vel.o kaip jums?
Atsakyti
QUOTE(Afrodite69 @ 2011 06 25, 20:17)
Asstukas stiprybes tau ir sekmes  4u.gif  4u.gif Labai linkiu kad tau
O kas tau buvo?(aisku jei gali papasakoti,nenoriu sirdeles draskyti blush2.gif )
LediDiDi1 aciukas labai uz atsakyma.Oi,mums nieko nesake kai kalbejausi telefonu del spermogramos.O vaziuosiu as pas ji tik rugpjucio pradzioj kai bus 7 c.d. paziureti kaip auga,nes mm prasideda liepos pabaigoje,sake jis man kad mano gine paziuretu 2 c.d. ar viskas grazu ir startuoti vakare su Gonaliu 150IUI.
Beje,o jums nebuvo pilvas ispustas kai leidotes Gonalii?As dar kai dariaus IUI tai abu kartus leidaus Gonali 75IU tai mano pilvas buvo labai ispustas,o po mm subliusko vel.o kaip jums?

Afrodite69, tai jokių problemų aš ir nematau, kai nuvažiuosi 7 c.d. pinigėlių gi dar nereiks už pačią procedūrą, paklausi Treijso, ar jums pakanka tik IVF ir sužinosi mirksiukas.gif . Kas dėl pilvo, tai jis visoks buvo, ir išpūstas, ir ne. Bus mergaitės rugpjūtis derlingas, bus. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(LediDiDi1 @ 2011 06 25, 15:04)
Oi ne, ICSI kainuoja 200 latų, O IVF+ICSI 790 latų.

Tai IVF+ICSI kainuoja 790 latų, o parsastas IVF 590 latų. Tai išeina kad ICSI 200 latų. Ar kažkaip ne taip aš suprantu tą procedūrą?
Kaip tavo savijauta? Ir kaip laikosi tavo vaiduoklis? Nebevaiduokliauka?

QUOTE(asstukas @ 2011 06 25, 19:22)
Sveikos mergino,

Na ka gi prisiduodu, po vizito pas Treisa, mano planas rugpjuti startuoti su antruoju IVF neisdege  verysad.gif , nes daktaras nenori rizikuoti sveikata, siai dienai kiausides atsistaciusios viskas tvarkoje, dabar darom poilsi, nes ir klinika atostogaus, o rugpjuti bandysim auginti folikulus maza deze gonalio, nes nuo 112,5 gavosi super daug...pagal ji gal ir delto buvo tokia prasta padetis, kad isodinimo d. turejom tik viena embrioniuka...nori jis kad viskas kuo naturaliau gautusi...o jeigu rugpjuti nieko, tai rugseji (ko labiausiai nenorejau) laukia LP  verysad.gif
Zodziu nuotaika  cry.gif  cry.gif  cry.gif
vel viskas keliasi i tolybe...tas laikas tai varo i nevilti...taip kad mergaites busiu sio skyrelio dar dalyve tongue.gif

asstukas, pirmiausia tai nereikia verkti nono.gif O dabar aš jau nesuprantu - sakai planas startuoti rugpjūty neišdegė, o paskui sakai kad rugpjūty bandysit auginti maža doze? Tai tada startuosi? Prašau man paaiškinti nail.gif paskutiniu metu aš visiška blondinė

console, matau kartais užeini 4u.gif Kaip nuotaikytės? Gal jau ir planų naujų turi?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo egk: 25 birželio 2011 - 21:38
LediDiDi1 as irgi taip pat pagalvojau mirksiukas.gif As labai tikiuosi irgi kad rugpjutis bus vaisingas ir derlingas wub.gif o kada zinosim tavo rezultatus?
tylu cia paskutiniu metu. ax.gif
Atsakyti
asstukas, pirmiausia tai nereikia verkti O dabar aš jau nesuprantu - sakai planas startuoti rugpjūty neišdegė, o paskui sakai kad rugpjūty bandysit auginti maža doze? Tai tada startuosi? Prašau man paaiškinti paskutiniu metu aš visiška blondinė

Zinau, kad nereikia verkti, bet siandien mano galveleje kazkoks menulio uztemimas doh.gif Nea tu ne blondine, o startuosiu tik su stimuliacija be IVF, nes daktaras nori, kad uzaugtu grazus arba keli grazus folikulai...neaiskiai parasiau doh.gif , tai va tokia situacija, nu tik neaisku kaip ten viskas baigsis...na kazkaip reik iki rugpjucio mest visas mintis lauk, praleisti turiningai vasaka...kad paskui butu rezultatas nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(egk @ 2011 06 25, 21:36)
Tai IVF+ICSI kainuoja 790 latų, o parsastas IVF 590 latų. Tai išeina kad ICSI 200 latų. Ar kažkaip ne taip aš suprantu tą procedūrą?
Kaip tavo savijauta? Ir kaip laikosi tavo vaiduoklis? Nebevaiduokliauka?

Viską gerai čia surašei: IVF 590 latų, ICSI 200 latų, bendrai gaunasi 790. Na dabar gal jau visoms bus aišku biggrin.gif . Kaip tu pati laikaisi? Gal gi jau sulaukei mmm, nors greičiausiai būtum tuo pasidžiaugusi garsiai g.gif . O kaip tavo krūtiniukas?

Mano savijauta normali. (.) taip išdidėjo, kad sunkoka jau šiąnakt miegoti buvo. Pilvukas budėjimo režime, beveik visuomet apie save primena, nu nelabai ramus, bet jau būna retsykiais, kad ir visai nejaučiu. Galvoju, ką čia ryt daryti su tuo HCG g.gif ?
O vaiduoklis nebevaiduokliauja, išvažiavo iš pat ankstaus ryto vantų į kaimuką rišti, kad žiemą būtų kuom pasiperia biggrin.gif .

QUOTE(Afrodite69 @ 2011 06 25, 22:03)
o kada zinosim tavo rezultatus?
tylu cia paskutiniu metu. ax.gif

Tu čia apie pakartotiną HCG? Nežinau dar, ar kartosiu blush2.gif . Nelabai matau prasmės, juk nieko tai nepakeistų. Ramybės man kaip ir pakanka, manau, kad pakaktų ir iki vizito pas Treijsą. Nebent smalsumas nugalėtų tongue.gif .

Visos džiaugiasi laisvom dienom, poilsiauja tikriausiai gamtoje ax.gif .

T.P.Keberiokšt, matau vis paskaitinėji, tik kažkaip nutilus tu esi unsure.gif . Kaip jautiesi?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LediDiDi1: 26 birželio 2011 - 08:48
Asstukas - neverk, mazute, viskas daroma tam, kad tau butu geriau ir susilauktum maziuku wub.gif Tas laukimas siutina, nervus tampo, isivaizduoju.Tavo vietoj as dar ne taip bliauciau biggrin.gif bet paskui vis tiekprieiciau isvados, kad visada gali buti ir blogiau, dabar tereikia islaukti ir pereiti kas reikalinga.

Bet man idomus vienas dalykas.O kodel jis kabinasi del to tavo dubens ? kas jam ten nepatinka ? nes man irgi stimuliavo su tokiom pat dozem Gonalio, buvo daug foliu.....E2 tyrimas pries punkcija is vis vejus rode unsure.gif Tai gal ir man cia LP gresia ? unsure.gif O kokiu tikslu jis darys stimuliacija be pacios proceduros ? kad ale gaut natur folikulu ? bet taigi jie vis tien bus ne natur, ta pati stimuliacija tik mazom dozem g.gif O ka, jeigu isaugs klia ir ka tada su jais daryt ? Nu ir as jau i blondine panaseju, nes nu niekaip neikertu sitos taktikos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Beta1 @ 2011 06 26, 11:37)
Asstukas - neverk, mazute, viskas daroma tam, kad tau butu geriau ir susilauktum maziuku  wub.gif  Tas laukimas siutina, nervus tampo, isivaizduoju.Tavo vietoj as dar ne taip bliauciau  biggrin.gif  bet paskui vis tiekprieiciau isvados, kad visada gali buti ir blogiau, dabar tereikia islaukti ir pereiti kas reikalinga.

Bet man idomus vienas dalykas.O kodel jis kabinasi del to tavo dubens ? kas jam ten nepatinka ? nes man irgi stimuliavo su tokiom pat dozem Gonalio, buvo daug foliu.....E2 tyrimas pries punkcija is vis vejus rode  unsure.gif  Tai gal ir man cia LP gresia ?  unsure.gif  O kokiu tikslu jis darys stimuliacija be pacios proceduros ? kad ale gaut natur folikulu ? bet taigi jie vis tien bus ne natur, ta pati stimuliacija tik mazom dozem  g.gif  O ka, jeigu isaugs klia ir ka tada su jais daryt ? Nu ir as jau i blondine panaseju, nes nu niekaip neikertu sitos taktikos  biggrin.gif

Oij Betute, patikek kiek man klausimu dabar iskilo, po sito vizito...nezinai kas jam del to dubens...as jau pati nieko nebesuprantu, jis va nori, kad man uzaugtu vienas ar keli folikulai (manau galvoja kad jie bus kokybiskesni), nes pirma stimuliacija buvo gonalio po 75, tai uzaugo vienas grazuolis, antra buvo pradzioj po 75, bet niekas neaugo, pakele iki 112,5 ir buvo staigus augimas...jis va atsimena ta viena grazuoli folikula ir dabar nori toki uzauginti...na bet jeigu atsitiks taip kad tikrai vienas ar keli uzaugs tai tada jau reksim kad tegu daro IUI, jau tikrai naturaliam bandymui nepaliksim...o jeigu daug uzaugs kazkaip va tokiu galimybiu neaptarem...na ateis laikas ir viskas issispres...tik dar taip ilgai laukti...Treisui sakau ilgau laukt: sako jo gyvenimas trumpas reikia skubeti lotuliukas.gif savam stiliuj jis lotuliukas.gif
Treiso taktikos ir as nebesuprantu, galejo rugpjuti daryt LP, bet ne sako rugseji, nes nori dar paziureti gal kas gausis...nes apie LP jis ir turi savo nuomone, viena karta isdeste tvirtai...

O del verkimo, tai vyras jau persiutes visas nuo mano asaru...nekalbus siandien doh.gif
O kas znot tiksliai nuo kada iki kada rugseji jo nebus, nes vakar taip ir nepasake kiek laiko tiksliai, sake trumpam g.gif

o man tai jau matau, kad reik viena karta gyvenime baigti viska planuoti...nes as planuoju o d...juokiasi...
kazkaip reik visas mintis isguoti is galvos...
Atsakyti
QUOTE(asstukas @ 2011 06 26, 12:40)
Oij Betute, patikek kiek man klausimu dabar iskilo, po sito vizito...nezinai kas jam del to dubens...as jau pati nieko nebesuprantu, jis va nori, kad man uzaugtu vienas ar keli folikulai (manau galvoja kad jie bus kokybiskesni), nes pirma stimuliacija buvo gonalio po 75, tai uzaugo vienas grazuolis, antra buvo pradzioj po 75, bet niekas neaugo, pakele iki 112,5 ir buvo staigus augimas...jis va atsimena ta viena grazuoli folikula ir dabar nori toki uzauginti...na bet jeigu atsitiks taip kad tikrai vienas ar keli uzaugs tai tada jau reksim kad tegu daro IUI, jau tikrai naturaliam bandymui nepaliksim...o jeigu daug uzaugs kazkaip va tokiu galimybiu neaptarem...na ateis laikas ir viskas issispres...tik dar taip ilgai laukti...Treisui sakau ilgau laukt: sako jo gyvenimas trumpas reikia skubeti  lotuliukas.gif savam stiliuj jis  lotuliukas.gif
Treiso taktikos ir as nebesuprantu, galejo rugpjuti daryt LP, bet ne sako rugseji, nes nori dar paziureti gal kas gausis...nes apie LP jis ir turi savo nuomone, viena karta isdeste tvirtai...

O del verkimo, tai vyras jau persiutes visas nuo mano asaru...nekalbus siandien  doh.gif
O kas znot tiksliai nuo kada iki kada rugseji jo nebus, nes vakar taip ir nepasake kiek laiko tiksliai, sake trumpam g.gif

o man tai jau matau, kad reik viena karta gyvenime baigti viska planuoti...nes as planuoju o d...juokiasi...

Įdomi tavo situacija, bet, manau, reikia pasitikėti gydytoju.

Neverk, ašaros nepadės ir nieko nepakeis. O vyrams tikrai irgi sunku ir nei kiek nelengviau, nei mums. O dar mūsų ašaros juos gana dažnai išveda iš pusiausvyros ir kartais net įneša įtampos į tarpusavio santykius. Įsitikinau, kad mes čia turime būti stiprios ir už save, ir dar už savo vyrus. Taip, kad daugiau nebeverk mirksiukas.gif .

Man Treijsas minėjo, kad pirmas dvi rugsėjo savaites jo nebus.

Įdomu būtų sužinoti Treijso nuomonę dėl LP, gal gali parašyti?
Atsakyti
QUOTE(asstukas @ 2011 06 26, 13:40)

Zinomas jausmas.Atrodo viskas suplanuota, viskam pasiruosta, viskas sudeliota, o Dievulis pasilenkia ir klausia: ar tikrai ? biggrin.gif Bet kita vertus, niekada negali zinoti kada tas pats Dievulis lygiai taip pat neplanuotai ims ides i rankas koki stebukla.....Juk buna sitaip ir ne taip jau retai..... wub.gif Laikykis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(LediDiDi1 @ 2011 06 26, 09:37)
Kaip tu pati laikaisi? Gal gi jau sulaukei mmm, nors greičiausiai būtum tuo pasidžiaugusi garsiai g.gif . O kaip tavo krūtiniukas?

Mano savijauta normali. (.) taip išdidėjo, kad sunkoka jau šiąnakt miegoti buvo.

doh.gif Tikrai, jei sulauksiu tai jau garsiai rėksiu doh.gif O krūtinė tai gerai thumbup.gif Visai normali, reiškia mano brangieji vaistukai veikia jau, net nesitikėjau, juk naudoti reiks juos pusė metų.
O tu nekartosi HCG? Nu tu duodi doh.gif Aš jau kelis kart būčiau sulaksčiusi. Šaunuolė 4u.gif

QUOTE(asstukas @ 2011 06 26, 13:40)
kiek man klausimu dabar iskilo, po sito vizito...
bet jeigu atsitiks taip kad tikrai vienas ar keli uzaugs tai tada jau reksim kad tegu daro IUI, jau tikrai naturaliam bandymui nepaliksim...

O jis sutinka IUI daryti? Jau kalbėjot?
O mintys pačios išgaruos, kai įjungsi atostogų režimą ax.gif
Atsakyti