dar del vaistuku koop.tu esi teisi thyretom yra kartu abu viename.kokiu santyki nesidomejau.o thybon skaiciau diskusijas,kad netgi isgerus tarkim ryte,pajutus per pietus energijos stoka dar isgeria ir dar vakare jei jaucia poreiki.na as tai neisivaizduoju,man uztenka 1/4 ryte visai dienai tikras dopingas.su tuo thybonu irgi reikia atsargiai,nes kaip jau anksciau rasiau,sergant sunkiomis sirdies ligomis jo negalima vartoti.manyciau jeigu abejoji ar negali apsispresti geriau pasikonsultuok su endokrinologu.bet jeigu tau tereikia 0,25thyroksino,tai kazin ar tau thybon reikalingas.
QUOTE(lina46 @ 2011 10 10, 21:39)
dar del vaistuku koop.tu esi teisi thyretom yra kartu abu viename.kokiu santyki nesidomejau.o thybon skaiciau diskusijas,kad netgi isgerus tarkim ryte,pajutus per pietus energijos stoka dar isgeria ir dar vakare jei jaucia poreiki.na as tai neisivaizduoju,man uztenka 1/4 ryte visai dienai tikras dopingas.su tuo thybonu irgi reikia atsargiai,nes kaip jau anksciau rasiau,sergant sunkiomis sirdies ligomis jo negalima vartoti.manyciau jeigu abejoji ar negali apsispresti geriau pasikonsultuok su endokrinologu.bet jeigu tau tereikia 0,25thyroksino,tai kazin ar tau thybon reikalingas.
Na taip gal ir nereikalingas, bet tokia savijauta jau "uzkniso", nes atrodo galeciau ilsetis ir ilsetis

Manau turetu man tikti thybon nes mano zemas spaudimas todel kazkaip nebijau, bet zinoma pasitarsiu su gydytoja. Vaziuosiu neuzilgo atostogu i uzsieni, gal pavyks ten jo nusipirkt (yra galimybe kad israsytu ten recepta,aisku ne mano vardu).
ir dar noriu pasakyt del ligos simptomu.jeigu daugumai cia pasisakiusiu norisi labai miego,tai man buvo atvirksciai.man taip budavo silpna,kad tisiog sunku buvo islipti is lovos,daznai galvodavau,kad noreciau geriau numirt negu taip vargt,o dar i darba reika eiti.ir kas keisciausia,kad negaledavau uzmigt nei diena nei nakti.jeigu uzsnusdavau pabudusi nesuprasdavau ar as miegojau ar ne viska girdedavau ir jausdavau,tokiu gyvu miegu miegodavau.
as darau tth;t3;t4 ir antikunius,dar issitiriu holesteroli,nes del skydliaukes problemu jis yra linkes augti[holesterolio tyrima daryti nevalgius],kad bunu pavargusi tai pasidarau dar magnio ir kalio,nes del musu problemu juos sunkiai isisavina organizmas.tenka panaudoti siuos preparatus i vena[ismokau pati susileisti]
Saunuole Lina, kad taip savimi rupiniesi
labai gerai.
As tai nelabai gal, daznai persitempiu, stresuoju
sirdelei atsiliepia
reiketu maziau del visko jaudintis, o tai pulsas nuo to ir uzkiles... tiesa sia savaite TTH pasidarysiu
bijau, kad greit man teks gert 100 mg tiroksino...

Lina46
kazkaip net nezinojau, kad vien del antikuniu zmogus gali jaustis taip blogai
o tai tavo TTH yra norma geras ?

Lina46

QUOTE(Lucero @ 2011 10 10, 23:43)
Saunuole Lina, kad taip savimi rupiniesi
labai gerai.
sirdelei atsiliepia
reiketu maziau del visko jaudintis, o tai pulsas nuo to ir uzkiles... tiesa sia savaite TTH pasidarysiu
bijau, kad greit man teks gert 100 mg tiroksino...

Lina46
kazkaip net nezinojau, kad vien del antikuniu zmogus gali jaustis taip blogai
o tai tavo TTH yra norma geras ?

Lina46

na aš kai pradėjau su 100 mg tiroksino jausti nuovargį ir tokį ale tingulį, tai pasididinau ir geriu po 125 mg. Savijauta iš karto pagerėjo ir be tyrimų

Mielos didmiesčių gyventojos, gal bandėte kažkiek gydytis skydliaukės negalavimus pas homeopatus? Pati gyvenu Šiauliuose, tai pas mus tokio tikro su licencija nei vieno nėra

QUOTE(saulyte33 @ 2011 10 10, 23:18)
na aš kai pradėjau su 100 mg tiroksino jausti nuovargį ir tokį ale tingulį, tai pasididinau ir geriu po 125 mg. Savijauta iš karto pagerėjo ir be tyrimų

QUOTE(Lucero @ 2011 10 11, 00:29)

Labai nenuliūskit, patikėkit, mūsų liga nėra pati beviltiškiausia.

labas vakaras mergaites. Lucero,mano tth visada buvo ir yra normos ribose.netgi buvo ribose,kol negeriau tiroksino ir kai po truputi didindama pasiekiau 100.Man endokrinologas sake,kadangi mano skydliauke nera mazgine,tai nera jokio pagrindo daznai pas ji lankytis.Liepe paciai issitirti ir pasikoreguoti doze.Zinau,kad tth turi buti 0,4-4 ribose,taciau as geriau jauciuosi kai jis buna zemiau0,4.Tarkim tai 0,3-0,2-0,1
QUOTE(lina46 @ 2011 10 11, 19:03)
labas vakaras mergaites. Lucero,mano tth visada buvo ir yra normos ribose.netgi buvo ribose,kol negeriau tiroksino ir kai po truputi didindama pasiekiau 100.Man endokrinologas sake,kadangi mano skydliauke nera mazgine,tai nera jokio pagrindo daznai pas ji lankytis.Liepe paciai issitirti ir pasikoreguoti doze.Zinau,kad tth turi buti 0,4-4 ribose,taciau as geriau jauciuosi kai jis buna zemiau0,4.Tarkim tai 0,3-0,2-0,1

QUOTE(vichy_ @ 2011 10 10, 16:08)
kokios pasekmes pradejo lyst?as sitaip jauciuosi irgi metus ir dar daugiau turbut,o gyd irgi nuraso viska ant zemo spaudimo...
Eile metu ,kai kankinausi nuo viduriu uzkietejimo, zarnyno neveikimo ytarinejo visokias baisybes nuozarnyno uzdegimo iki miomu..iskentejau tuos visus siaubunus tyrimus - zarnyno endoskopija

Dabar jau antras menuo geriu tyroksina po 125 mg. Tai kaip ir sakiau pirmiausia pajauciau ,kad skysciai pasisaline ... ir del zarnyno labai dziaugiuosi, nes pas WaCiu kasdien einu

Tai va man tokie buvo pozymiai ir gydymai jau susidariusiu pasekmiu, o ne zidinio visu ligu...
Bet kaip kazkuri minejo, kiekvienai gali skirtis ...
O visa sita laikotarpi zinot kas man buvo sunkiausia ,kad aplinkui niekas nesuprasdavo, net vyras pykdavo ant manes... jiems visiems atrode, kad apsimetu ,tingiu dirbti, tingiu namu ruosa uzsiimti...
Palaike tik mama ir vaikai , leisdavo mamai ir pamiegoti ir pailseti nereikalaudami demesio per daug.. net vienas kita tyldo ,jei atsigulu paguleti...kalba pasnibzdomis...

Dar labai dziaugiuosi ,kad cia uzsukau...