Įkraunama...
Įkraunama...

Dauno sindromas

Aciu, Valerijone wub.gif

Ir as noriu pasveikinti visus mokinukus, darzelinukus ir ju mamytes ir tevelius su rugsejo pirmaja. Geru mokso metu, sauniu pasiekimu 4u.gif .
Atsakyti
mirksiukas.gif Ačiukas už palinkėjimus 4u.gif

Aš ir prisidedu prie sveikinimų 4u.gif visiems sekmės 4u.gif su RUGSĖJO 1
Atsakyti
mirksiukas.gif a ū ū ū Astrele kaip jūs gyvenate,kaip jums sekasi,kaip Mia auga?Pasiilgau,pasigedau jūsų friends.gif ir dar kiek mamyčių trūksta g.gif taip smalsu kaip tie mūsų draugai auga,gyvena mažučiukai,dyčkiukai ir patys dydžiausi biggrin.gif friends.gif oro_buckis.gif oro_buckis.gif oro_buckis.gif
Atsakyti
4u.gif 4u.gif 4u.gif Sveikutes visos mamytes ir vaikuciai......

Visa vasara kartas nuo karto paskaitineju jusu pokalbiukus,o parasyti vis laiko pritrukdavo blush2.gif Tai negalia tvarkemes.Ir be galo daug siemet keliavome....

Pas mus pati didziausia ir geriausia naujiena thumbup.gif Musu maziukas vasaros pradzioje pradejo vaikscioti,siandien jau nebepagaunu kaip smarkiai bega....O ir pasiekimu tikrai nemazai....Judesiai,garsai.Graziausiai tai KARA zaidzia su broliu,pasiima sautuva gaudo broli,sauna.Ir aisku turi numirti.Kristi ir apsimesti negyvu smile.gif Namai pilni veiksmo,dziaugsmo.Kaip gera matyti vaikus kartu zaidziancius(kokios buvo liudnos mintys apnikusios,kol maziukas nepradejo vaikscioti)Visi kantriai laukeme kada ziogelis atsistos ir nugalejes baime pasileis eiti pats.Ilgai reikejo laukti nuo pirmu padetu zingsneliu metai praejo.Bet dabar tai SUPER thumbup.gif
Noriu nuosirdziai padekoti uz stipru palaikyma sunkiausiu laukimo laikotarpiu.ZUIKULIUI ir DAINYTEI. oro_buckis.gif oro_buckis.gif oro_buckis.gif JUS buvote geriausiosn drauges friends.gif friends.gif friends.gif

Vakar i darzeli.Oi kiek dziaugsmo buvo pas suneli.Kaip jam patinka eiti i darzeli. mirksiukas.gif

Visus sunkumus iveikus,sudeliojus visus taskelius,yveikus emocini barjera.Tikrai sutinku su kitomis mamomis.Musu vaikai patys paciausi wub.gif wub.gif Tik jiems atejus i seima supranti,koks gyvenimas grazus ir mielas.Kaip kartais nemokame branginti to ka turime.Auginant Saulyte zingnelis po zingnelio.mazais zingsniukais pamatai tai ko anksciau net nepastebedavai.....Be galo myliu savo sunu wub.gif Ir tikrai,kad buciau zinojusi kad sipsosimes ir drasiai zengsim i prieki.pries tris su puse metu buciau issaugojus daug asaru....
Atsakyti
sveikutyte 2saulytes mirksiukas.gif 4u.gif
Kaip smagu tai skaityti superrrrrrrrrrrrrrrrr šaunuolis jūsų žiogiukas 4u.gif thumbup.gif kaip ir tėveliai šaunuoliukai thumbup.gif taip smagiai gyvenate good.gif kartu su jumis ir mes džiaugiamės clap.gif clap_1.gif friends.gif yu.gif sokiai.gif sokiai.gif sokiai.gif oro_buckis.gif assa.gif
Atsakyti
[quote=2saulytes,2011 09 02, 13:03]
4u.gif 4u.gif 4u.gif Sveikutes visos mamytes ir vaikuciai......
Visa vasara kartas nuo karto paskaitineju jusu pokalbiukus,o parasyti vis laiko pritrukdavo blush2.gif Tai negalia tvarkemes.Ir be galo daug siemet keliavome....
Pas mus pati didziausia ir geriausia naujiena thumbup.gif Musu maziukas vasaros pradzioje pradejo vaikscioti,siandien jau nebepagaunu kaip smarkiai bega....O ir pasiekimu tikrai nemazai....Judesiai,garsai.
SVEIKINAME SU TOKIAIS PASIEKIMAIS!!!! SAUNUOLIAI!!!! 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
sveikutės mamytės mirksiukas.gif 4u.gif

turiu klausimuką jums,toms mamytėms kurių vaikučiai lankosi darželiuose.Ar tuose darželiuose yra logopedai,ir nuo kokio amžiaus vaikučio jau logopedai dirba darželiuose?

Papildyta:
pas mane miestelį vienas darželis,žinau kad logopedė yra,bet vis nenueinu pasiteirauti doh.gif ,kaip ir kas,ir ko reikia turėti su savimi.Mamytės gal ką išsamiau galėtumėt parašyti 4u.gif 4u.gif 4u.gif išanksto dėkoju už patarimukus oro_buckis.gif
Atsakyti
[quote=laurapac,

P.S. mamytes, gal galit kas patarti, ka daryti, kad Danielyte nekistiu pirstu i burneyte - ypatingai, kai nervuojasi ar pavargusi baisiai - be ju nakti neuzmiega... o musu nuolatiniai dantys keivi dyksta del to doh.gif doh.gif doh.gif gal kas kokiu minciu turite?smile.gif

sveikute laurapac mirksiukas.gif 4u.gif
puikiai suprantu tave g.gif kai aš buvau vaikas ir kišdavau pirštus į burna,oi kiek mamytė mano vargo su manimi,net pati dar atsimenu doh.gif ir su garstyčiom truputį užtepdavo,ir bintais apibintuodavo ir česnaku ištr. biggrin.gif oi kiek vargelio buvo.Žinoma prieš einant miegelio mama galvodavo kuom dar ištepti biggrin.gif pamatydavo kad jau imigau išlėto ištr.mano pirštą ir tepė,ir jei neklystu dar maltais pipirais apibarstė bet truputėlį tik pirma patepe taukais truputį kad priliptų pipirai blush2.gif doh.gif ir kai tai pakartodavo dar ir dar,viskas pirštų kišimo nebereikėjo,atsimenu rankas kišdavau po pagalvę ir miegodavau ramiai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Dainyte @ 2011 09 06, 23:04)
sveikutės mamytės mirksiukas.gif  4u.gif

turiu klausimuką jums,toms mamytėms kurių vaikučiai lankosi darželiuose.Ar tuose darželiuose yra logopedai,ir nuo kokio amžiaus vaikučio jau logopedai dirba darželiuose?
Papildyta:
pas mane miestelį vienas darželis,žinau kad logopedė yra,bet vis nenueinu pasiteirauti  doh.gif ,kaip ir kas,ir ko reikia turėti su savimi.Mamytės gal ką išsamiau galėtumėt parašyti 4u.gif  4u.gif  4u.gif išanksto dėkoju už patarimukus oro_buckis.gif

Mano sūnus eina i logopedinį darzelį.Logopedė yra kiekvieną dieną iki pietų.Kiekvieną dieną užsiima vis su kitu vaiku.
O kai vyresnysis ėjo i darzelį,tai apžiūredavo vaikutį ir palei jo poreikius skirdavo kelis kartus i savaitę.Čia kiek suprantu turi PPT apžiūrėjusi parašyti kiek reikalinga logopedo pagalba...Paskambink ir paklausk.Nes jei reikia labai tai ir ankstyvoji rebilitacija skiria papildomai,masažus tai tikrai.

Kaip sekasi Dainutei susidraugauti su akinukais?
Pasiilgau jusu reiks kokia dienele ištaikius laiko atlekti pas jus i svečius 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(2saulytes @ 2011 09 07, 14:10)
Mano sūnus eina i logopedinį darzelį.Logopedė yra kiekvieną dieną iki pietų.Kiekvieną dieną užsiima vis su kitu vaiku.
O kai vyresnysis ėjo i darzelį,tai apžiūredavo vaikutį ir palei jo poreikius skirdavo kelis kartus i savaitę.Čia kiek suprantu turi PPT apžiūrėjusi parašyti kiek reikalinga logopedo pagalba...Paskambink ir paklausk.Nes jei reikia labai tai ir ankstyvoji rebilitacija skiria papildomai,masažus tai tikrai.
Kaip sekasi Dainutei susidraugauti su akinukais?
Pasiilgau jusu reiks kokia dienele ištaikius laiko atlekti pas jus i svečius  4u.gif

ačiukas 2saulytes 4u.gif
schmoll.gif doh.gif nenori akinukų nešioti mažutė,na bet jau laukelį su akinukais vaikšto thumbup.gif, tik pareiname namo akinukus nusiima doh.gif.Bet po truputį bandome ir namie,kada piešia,skaito savo kalbele knygutes biggrin.gif tai dar kiek ir padraugauja su akinukais smile.gif tenka man pergudrauti biggrin.gif sunglasses2.gif tikiuosi greit susidraugausime smile.gif
Atsakyti
Dainyte,
musu vaikiukai paprastai turi problemu su kalba. Logopedas - butinas. Jei nera darzelyje, reikia(mano galva) ieskoti galimybiu lankyti uzsiemimus. Kiek as realiai maciau - mano nuomone , tik Toniukas pradejo kalbeti praktiskai beveik laiku( kitiem reikejo padeti(gal ne visus zinau, dovanokit smile.gif)) .). Mano dukra irgi lanke logopedo uzsiemimus, nes iki 6 metu netare R. Labai dziaugiuosi dabartiniu logopedu darbu ir normomis, nes anksciau - mano nuomone, nelabai kas kreipdavo demesi i svepluojancius vaikus darzelyje, o nekalbancius is vis palikdavo savieigai.
Atsakyti
QUOTE(sviesi spalva @ 2011 09 07, 23:58)
Dainyte,
musu vaikiukai paprastai turi problemu su kalba. Logopedas - butinas. Jei nera darzelyje, reikia(mano galva) ieskoti galimybiu lankyti uzsiemimus. Kiek as realiai maciau - mano nuomone , tik Toniukas pradejo kalbeti praktiskai beveik laiku( kitiem reikejo padeti(gal ne visus zinau, dovanokit smile.gif)) .). Mano dukra irgi lanke logopedo uzsiemimus, nes iki 6 metu netare R. Labai dziaugiuosi dabartiniu logopedu darbu ir normomis, nes anksciau - mano nuomone, nelabai kas kreipdavo demesi i svepluojancius vaikus darzelyje, o nekalbancius is vis palikdavo savieigai.

sveikute 4u.gif
Mano sūnus ir iki 6metų kai kurių raidelių netarė,tai dėka logopedo viskas pagerėjo thumbup.gif
Toniukas tai šaunuolis,didžiuojuosi juom 4u.gif
Kiek galėdama ir aš padedu mažutei,žinoma logopedas būtinas,mama tai mama smile.gif
Eisiu pas logopedą kalbėtis,būtinai g.gif

Atsakyti