Įkraunama...
Įkraunama...

AVON kosmetika

QUOTE(Galinti @ 2012 11 08, 13:13)
Kokie lūpdažiai yra populiariausi avon? Kokius dažniausiai perka/perkate? Bandau išsirinkti kažką ir reikia patarimo blush2.gif  ax.gif

Šaltajam metų laikui rekomenduoju Moisture Seduction lūpdažiukus - visos, kas sakėsi, liko labai patenkintos, nes ten lūpų dažai+balzamas, tad lūpos neišsausėja ir nešerprtoja taip greitai kaip nuo yprastų lūpų dažų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sun_Rise @ 2012 11 08, 15:25)
Šaltajam metų laikui rekomenduoju Moisture Seduction lūpdažiukus - visos, kas sakėsi, liko labai patenkintos, nes ten lūpų dažai+balzamas, tad lūpos neišsausėja ir nešerprtoja taip greitai kaip nuo yprastų lūpų dažų  4u.gif

drinks_cheers.gif pritariu, turiu jų 5 blush2.gif labiausiai patikę lūpdažiai.
Atsakyti
Ačiū už patarimus 4u.gif Užsisakysiu pabandymui bigsmile.gif
Atsakyti
Gal kas turite spalio men kataloga ir galetumet parasyti kiek kainavo vaikiski kuno dazai maudynems vonioje? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sindija @ 2012 11 09, 10:19)
Gal kas turite spalio men kataloga ir galetumet parasyti kiek kainavo vaikiski kuno dazai maudynems vonioje? 4u.gif

7,99 smile.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif mane domintu atsiliepimai apie lupu blizgi "LUXE".
Atsakyti
4u.gif Ir mane domina atsiliepimai apie visą LUXE seriją ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Arita:) @ 2012 11 11, 13:11)
4u.gif Ir mane domina atsiliepimai apie visą LUXE seriją  ax.gif

makiažo pagrindas gerai dengia,švelnus,neapsunkina,bet labai blizga po to oda,bandysiu patepusi papudruot su lengva pudra,gal bus geriau
Atsakyti
Na va, jau teko galimybė išbandyti naująją LUXE kosmetiką 4u.gif

*Makiažo pagrindas man labai patinka, geriausias kol kas iš turėtų thumbup.gif Labai švelni tekstūra, graži, lygi oda atrodo, bet nesimato kad tepta, man nepasakyčiau kad labai blizga nuo jo( turint omeny iš kart po jo tepimo), nors mano veido oda riebi doh.gif

*Šešėliai tikrai nustebino thumbup.gif . Maniau, kad teks nusivilti, nes kažko ypatingo nesitikėjau, bet labai gražios, sodrios spalvos (glamorous roses), gana ilgai išsilaiko ant vokų 4u.gif

*Apie lūpų dažus tik girdėjau gerus atsiliepimus iš kitų rolleyes.gif
Atsakyti
...o as vis dar apie lupu blizgi atsiliepimu laukiu...kataloge taip neblogai atrodo, bet niekaip nesuprantu, ar jie skaidrus, persvieciama spalva duoda, ar ne? dauguma kitu bandytu, tai tokie permatomi buvo, o as noriu spalvos....tiksliau, megstu tokius nude atspalvius, bet kad tie nude pakeistu lupu spalva, o ne tiesiog duotu blizgesi ir tiek ax.gif
Kaip palyginimui, tokie yra L'oreal Glam Shine Moon Crystal, bet norisi ir kazko kito....gal patarsit ka?
Atsakyti
Gal kuri yra bandžiusi maitinamąjį šampūną su Maroko argano aliejumi, ir tokį nenuplaunamąjį balzamą? 4u.gif Pakomentuokite patiko/nepatiko 4u.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(happypersonality @ 2012 11 15, 21:09)
Gal kuri yra bandžiusi maitinamąjį šampūną su Maroko argano aliejumi, ir tokį nenuplaunamąjį balzamą?  4u.gif  Pakomentuokite patiko/nepatiko  4u.gif
user posted image

Kliente sake, kad nuo sio sampuno jai labai galva nieztejo doh.gif tad aisku, kad nusivyle ... schmoll.gif
Atsakyti