Gal kuri bandete illuminating face pearls ir mattifying foundation? Noreciau isgirsti atsiliepimu... Ne lLietuvoje esu, dabar Angliskam zurnaiukiu 3 uz 10 svaru pasirinkt, tai galvoju uzsisakyt supershock tusa, illuminating pearls, ir mattifying foundation...

Sveikos, labai noreciau atsiliepimu apie 15 kampanijos ANEW 3 gaminiu rinkini, kuris dabar kainuoja 39.90. Ar geras jis? ar tinka moteriai, kuriai 45 metai? Jis vadinas ANEW Reversalist 35+
QUOTE(vaidute2006 @ 2012 11 03, 15:13)
Sveikos, labai noreciau atsiliepimu apie 15 kampanijos ANEW 3 gaminiu rinkini, kuris dabar kainuoja 39.90. Ar geras jis? ar tinka moteriai, kuriai 45 metai? Jis vadinas ANEW Reversalist 35+
Puikus pasiūlymas už superinę kainą.
Labas vakaras
Labai reiketu atsiliepimu apie SPA gaminukus- kuno krema su taukmedzio sviestu ir sokoladiniais triufeliais , veido krema su juodaisiais ikrais ir kuno krema su lotoso ziedu ekstraktu .
Gal kas isbandet ?
Labai reiketu atsiliepimu apie SPA gaminukus- kuno krema su taukmedzio sviestu ir sokoladiniais triufeliais , veido krema su juodaisiais ikrais ir kuno krema su lotoso ziedu ekstraktu .

QUOTE(Avonuke @ 2012 11 04, 20:15)
Labas vakaras
Gal kas isbandet ?

Pora puslapiu atgal yra nuomoniu apie krema su triufeliais

QUOTE(Avonuke @ 2012 11 04, 20:15)
Labas vakaras
Gal kas isbandet ?

Turiu kūno kremą, kai kurios mergaitės čia pasisakė, kad nepatiko kvapas, truputį jis tikrai įkirus, bet man patinka

Mergaites, gal kas is kaledinio lankstinuko gyvai matet rasikli (kur su atsuktuvu, spirito lygio matuokliu, liniuote)? Ar yra ant rasiklio uzrasytas/ispaustas Avon zenklas?
QUOTE(AZURA @ 2012 11 06, 20:28)
Mergaites, gal kas is kaledinio lankstinuko gyvai matet rasikli (kur su atsuktuvu, spirito lygio matuokliu, liniuote)? Ar yra ant rasiklio uzrasytas/ispaustas Avon zenklas?
Man irgi šitas aktualu? Tas spirito lygio matuoklis paprastai sakant kaip suprantu gulsčiukas?
QUOTE(Siges @ 2012 11 07, 14:07)
Norėjau paklaust, kažkada seniai AVON buvo toks veido kremas su spalva, kažin dar yra toks? Ir kodėl internete tik kažkoks dovanų katalogas, kosmetikos nėra? 
Gal katra kaunietė parūpintų man to kremumo jei yra?

Gal katra kaunietė parūpintų man to kremumo jei yra?

Atspalvi suteikiantis veido kremas
O katalogai abu sudeti yra desiniajame virsutiniame pirmo puslapio kampe. Tiek paprastas tiek kaledinis

QUOTE(GreenLady @ 2012 11 07, 16:53)
Atspalvi suteikiantis veido kremas
O katalogai abu sudeti yra desiniajame virsutiniame pirmo puslapio kampe. Tiek paprastas tiek kaledinis

Ačiū labai, kremukas jau beveik pakeliui