Įkraunama...
Įkraunama...

AVON kosmetika

QUOTE(bresk5 @ 2012 10 25, 14:11)
domintu atsiliepimai apie avon plauku aliejus su arganu,

kaip tik si siuo metu naudoju, man jis tinka, bet is visu priemoniu kiek esu bandziusi is avon labiausiai patiko ir tiko klusnumo suteikiantis nenuplaunamas balzamas su lotosu ziedu ekstraktu, toks oranzinis buteliukas jis man thumbup.gif
kam rekomandavau nepasigailejo pirkusios smile.gif
Atsakyti
Sveikos,

nežinau ar tinka šioje temoje klausti, bet norėjau apie rankinę paklausti paskutinio katalogo, kur 35 lt kainuoja, gal kas "gyvai" matė, ar talpi, ar nat peties nešti įmanoma...

ačiū
Atsakyti
QUOTE(matrioska80 @ 2012 10 28, 18:45)
Sveikos,

nežinau ar tinka šioje temoje klausti, bet norėjau apie rankinę paklausti paskutinio katalogo, kur 35 lt kainuoja, gal kas "gyvai" matė, ar talpi, ar nat peties nešti įmanoma...

ačiū

Turiu nusipirkusi sia rankine , man labai patiko . wub.gif Kazkaip labai patogi, ner didele , ant peties imanoma nest
Atsakyti
QUOTE(Avonuke @ 2012 10 28, 18:06)
Turiu nusipirkusi sia rankine , man labai patiko .  wub.gif  Kazkaip labai patogi, ner didele , ant peties imanoma nest

ačiū, o ar kišenėlė išorinėje pusėje ar yra?
Atsakyti
QUOTE(matrioska80 @ 2012 10 28, 23:26)
ačiū, o ar kišenėlė išorinėje pusėje ar yra?

Ner uz ka 4u.gif Isorej kiseniu ner, viduj viena telefonui ir viena su uztrauktuku nedidele . Mano paauglei dukrai irgi labai patiko , negalim pasidalint doh.gif Kaip uz 35 lt sakyciau thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos. Sakykit, ar galima kur nors internete rasti rankinės "Marcelia" realių nuotraukų? Nes klientė nori užsisakyti, bet nori realiai pamatyti. smile.gif
Atsakyti

i 
Skelbimai forume draudžiami. Bet kokios užuominos apie pirkimą/pardavimą/dovanojimą/mainymą laikomos skelbimais.
Skelbimam skirta Skelbimų lenta..
Atsakyti
kaip jum šis kremukas? smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(_elena_ @ 2012 10 11, 19:29)
Laba vakareli... gal yra bandziusiu juodaji muila, kokie atsiiepimai?  smile.gif

Gal atsiras bandziusiu? ax.gif
Atsakyti
Išmėginau luxe makiažo pagrindo mėginuką,patiko thumbup.gif mėginsiu imti pilną pakuotę smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Black Swan @ 2012 11 01, 17:53)
Gal atsiras bandziusiu?  ax.gif

AVON prekiauja juoduoju muilu? Matyt neatidžiai varčiau katalogą biggrin.gif Mane taip pat domina atsiliepimai 4u.gif
Atsakyti
Gal kuri bandė Avon želinę akių kontūrų priemonę "SuperShock"?
Ar patogu naudoti? Įmanoma gražiai brėžti linijas? ax.gif
user posted image
Atsakyti