Įkraunama...
Įkraunama...

AVON kosmetika

QUOTE(neringuutia @ 2011 08 22, 22:45)
ta nude spalva sakyciau tokia naturali lupu spalva.Lyg svelniai rusva,lyg vos vos rausvumo turi.Kitaip nezinau kaip apibudint  biggrin.gif

Tai visgi ne rudas unsure.gif
Atsakyti
Gal jau yra bandžiusių Supershock Max tušą? Ar tikrai panašiai atrodo kaip čia? bigsmile.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
O kuo ankstesnis supershock skiriasi nuo supershock max?
Supershock turėjau, nerealiai patiko thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo koko_sa: 23 rugpjūčio 2011 - 18:50
Labas mergaites, gal kuri naudojat scentini rose fizz kvepaliukus? ar laiko jie kiek norrs?
Atsakyti
Sveikos, siaip beveik neperku AVON gaminiu, taciau pastebejau, kad ju naujieji plauku dazai turi puikiu atspalviu. Zinoma suprantu, kad rezultatas niekada nebuna toks, koks ant dezutes, bet gal kuri bandete sviesesniu spalvu daziukus? Man rupi, ar spalva iseina panasi kaip ant dezutes ar gerokai tamsesne/sviesesne/gelsvesne? Pvz. Loreal excellence spalva buna tamsesne, nei nurodyta paveiksliuke ir ant parodiniu plauku sruogu parduotuvese. g.gif
Atsakyti
as daziau sviesiai,tai aplamai nekibo,spalva gaunas tamsesne
Atsakyti
supershock pieštukai geri? interneto platybėse skaičiau, kad labai ilgai laikosi, bet norisi išgirst iš jūsų.. apskritai, jie prekyboje (nieko iš avon neturiu) g.gif
Atsakyti
QUOTE(11alpina @ 2011 09 02, 13:43)
supershock pieštukai geri? interneto platybėse skaičiau, kad labai ilgai laikosi, bet norisi išgirst iš jūsų.. apskritai, jie prekyboje (nieko iš avon neturiu)  g.gif

Jie labai labai geri 4u.gif Tiesiog verti 10 balų. Itin minkšti (nes geliniai), bet kai išdžiūsta, laikosi kaip prikalti. Prekyboje yra, tik ne kiekvienam katalogėly normalus atspalvių pasirinkimas ax.gif
Atsakyti
ateinu su atsiliepimais apie lūpdažius ir blizgius, kuriuos neseniai įsigijau. 1. Moisture seduction lūpų dažai, turiu spalvas nude perfection ir smooth mocha, pirmasis turi truputį parlamutro ir man jis yra į rausvumą, tikėjausi labiau "nude", bet šiaip visai patinka. o vat antrasis nustebino - iš tikrųjų daugiau tikėjausi iš pirmojo, bet smooth mocha labiau patiko - tinka man labai ta spalva, tiesa, ji labiau tokia vakarinė, ne dienai, nes dienai tokiomis spalvomis nesidažau. 2. du blizgesiai Plump Pout, spalvos pink nectar ir pink pucker, spalva labiau patiko pirmojo - ji tokia tikrai rožinio nektaro, net nežinau, kaip pasakyt, man labai patinka thumbup.gif tokia šilta rožinė. antrasis beveik bespalvis, mano lūpų spalvą paslepė, ta prasme, nublukino, visai nieko. beje, šie blizgesiai lyg ir vienos serijos, bet kvepia skirtingai - pirmojo kvapas ryškus, kažkokių miško uogų, nei tai spanguolių, nei bruknių g.gif antrasis man primena kažkokį prieskonį, bet net nežinau kokį, bet patinka šitas kvapas. dar šis tas - blizgesiai šaldo ir gerokai. man to efekto nelabai reikia, tai nelabai svarbu, bet šiandien pasitepiau antruoju blizgesiu ir šitas, atrodo, šaldo labiau, lūpos tvinksi, jaučiaus kaip "gavus į lūpą" lotuliukas.gif bet po kurio laiko praeina bigsmile.gif tai tiek, gal kam pravers ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GammaOrionis: 09 rugsėjo 2011 - 14:00
QUOTE(GammaOrionis @ 2011 08 22, 19:27)
o kaip tie kiti Avon blizgiai? mane domina tas trispalvis ir tie, kur būna kampuotose tūbelėse.

kaži ar nebus palaikyta trintina žinute, jei paklausiu, gal kuri iš kūsų yra tarpininkė, norėčiau užsisakyti šį bei tą. nuo rugsėjo būsiu vilniuje, tai geriau būtų vilnietės.

man netiko, kazkaip susigumuliuoja, limpa
Atsakyti
QUOTE(Wyga @ 2011 06 16, 11:34)
Sveikos, mamos, išdrįsau atidaryti  Avon kosmetikos žinučių tęsinį. Kas ne taip pakoreguokite. Labai knieti paklausti-ar kokybiškos Avon prekės nuo saulės-domina vaikiškas mėlynas purškiklis, vėsinamasis losjonas po saulės su C ir įdegį spartinantis aliejus? Gal kas naudojote, kokie atsiliepimai, ar gerai įsigeria? Ir koks jų galiojimo laikas?

sita turiu, geras daiktas. tik papurskus reikia ji itepti. tai mano merginos vis ejo tepliotis juo biggrin.gif
QUOTE(Rupuziokas @ 2011 08 22, 17:10)
As gal pora atsilipepimu apie kvepaliukus parasysiu smile.gif.
Is vienos forumietes nusipirkau meginuku, labai skaniai kvepia:Today Tomorrow Always, U by Ungaro Fever, Little Black Dress, In Bloom bei Incandessence (sitas ypac smile.gif ).

pirmuju megineli parveze vyras is UK, tai geras kvapas. kiti du manomegemiausi, ypac antrieji smile.gif

QUOTE(GammaOrionis @ 2011 08 22, 19:27)
o kaip tie kiti Avon blizgiai? mane domina tas trispalvis ir tie, kur būna kampuotose tūbelėse.

turejau si
user posted image
ir antra karta uzsisakau stai toki
user posted image
man patiko, islieka gan ilgai, malonus, graziai blizga
Atsakyti
kur yra avon konsultanciu tema? g.gif
Atsakyti