ateinu su atsiliepimais apie lūpdažius ir blizgius, kuriuos neseniai įsigijau. 1. Moisture seduction lūpų dažai, turiu spalvas nude perfection ir smooth mocha, pirmasis turi truputį parlamutro ir man jis yra į rausvumą, tikėjausi labiau "nude", bet šiaip visai patinka. o vat antrasis nustebino - iš tikrųjų daugiau tikėjausi iš pirmojo, bet smooth mocha labiau patiko - tinka man labai ta spalva, tiesa, ji labiau tokia vakarinė, ne dienai, nes dienai tokiomis spalvomis nesidažau. 2. du blizgesiai Plump Pout, spalvos pink nectar ir pink pucker, spalva labiau patiko pirmojo - ji tokia tikrai rožinio nektaro, net nežinau, kaip pasakyt, man labai patinka

tokia šilta rožinė. antrasis beveik bespalvis, mano lūpų spalvą paslepė, ta prasme, nublukino, visai nieko. beje, šie blizgesiai lyg ir vienos serijos, bet kvepia skirtingai - pirmojo kvapas ryškus, kažkokių miško uogų, nei tai spanguolių, nei bruknių

antrasis man primena kažkokį prieskonį, bet net nežinau kokį, bet patinka šitas kvapas. dar šis tas - blizgesiai šaldo ir gerokai. man to efekto nelabai reikia, tai nelabai svarbu, bet šiandien pasitepiau antruoju blizgesiu ir šitas, atrodo, šaldo labiau, lūpos tvinksi, jaučiaus kaip "gavus į lūpą"

bet po kurio laiko praeina

tai tiek, gal kam pravers