Ateinu su atsiliepimais apie Avon plaukų dažus. Jau kokius penkerius metus dažau plaukus juodai, taigi esu išbandžiusi nemažai "parduotuvinių" dažų rūšių, todėl turiu su kuo palyginti

Rinkausi 2.0 spalvą ir dažiau šaknis, vėliau nutepiau per visą ilgį. Nustebino paruošiamojo balzamo kiekis - net mano trumpiems plaukams jo pakako vos šen bei ten paterliot, visoms šaknims neužteko, o ką su ilgesniais plaukais reikėtų daryt? Pliusas tas, kad labai skaniai kvepėjo, o šiaip tai beprasmis reikalas.
O va dažų liko - skalsūs, kreminiai, nevarvėjo, lengvai tepėsi. Smirdėt smirdėjo amoniaku, bet visi amoniakiniai smirda. Galvos negraužė, nedirgino, būčiau galėjus ir ilgiau nei pusvalandį su jais išsėdėt, jei būtų reikėję. Plovėsi lengvai, galvos odos beveik nenudažė, pliusas už tai, nes po dažymo su kokiais "Palette" kartais tenka juodas ausis maskuot

Balzamas po dažymo nepatiko - labai tirštas, sunku buvo paskirstyt, sutepiau visą, kad būčiau tikra, jog visur kliuvo, nors kiekis tikrai didelis. Na gal tik kvapas nieko, bet plaukų visai nesušvelnino, jie liko šiurkštūs ir pasausėję.
Rezultato vertinimas po kelių dienų: Išplovus plaukus su savo šampūnu ir balzamu plaukai nebešiurkštūs, spalva natūrali, tik man atrodo, kad šaknys kiek pasiplovė, o prieš dirbtinę šviesą matosi kažkoks ryžas atspalvis
Summa summarum, net nežinau, ar antrą kartą pirkčiau šiuos dažus, reikia dar pažiūrėti, ar po kokios savaitės labiau nepabluks. Man svarbu, kad dažai suteiktų ilgalaikę spalvą ir kad po dažymo plaukai nebūtų kaip pakulos, nes nenudažytos ausys ir skaniai kvepiantis balzamas man neatrodo pakankamas privalumas.
Atsiprašau už paklodę