Įkraunama...
Įkraunama...

AVON kosmetika

QUOTE(Dolcexxx @ 2011 09 16, 20:38)
kur yra avon konsultanciu tema? g.gif

http://www.supermama...?...5404&st=564
Atsakyti
Ateinu su atsiliepimais apie Avon plaukų dažus. Jau kokius penkerius metus dažau plaukus juodai, taigi esu išbandžiusi nemažai "parduotuvinių" dažų rūšių, todėl turiu su kuo palyginti smile.gif Rinkausi 2.0 spalvą ir dažiau šaknis, vėliau nutepiau per visą ilgį. Nustebino paruošiamojo balzamo kiekis - net mano trumpiems plaukams jo pakako vos šen bei ten paterliot, visoms šaknims neužteko, o ką su ilgesniais plaukais reikėtų daryt? Pliusas tas, kad labai skaniai kvepėjo, o šiaip tai beprasmis reikalas.
O va dažų liko - skalsūs, kreminiai, nevarvėjo, lengvai tepėsi. Smirdėt smirdėjo amoniaku, bet visi amoniakiniai smirda. Galvos negraužė, nedirgino, būčiau galėjus ir ilgiau nei pusvalandį su jais išsėdėt, jei būtų reikėję. Plovėsi lengvai, galvos odos beveik nenudažė, pliusas už tai, nes po dažymo su kokiais "Palette" kartais tenka juodas ausis maskuot biggrin.gif
Balzamas po dažymo nepatiko - labai tirštas, sunku buvo paskirstyt, sutepiau visą, kad būčiau tikra, jog visur kliuvo, nors kiekis tikrai didelis. Na gal tik kvapas nieko, bet plaukų visai nesušvelnino, jie liko šiurkštūs ir pasausėję.
Rezultato vertinimas po kelių dienų: Išplovus plaukus su savo šampūnu ir balzamu plaukai nebešiurkštūs, spalva natūrali, tik man atrodo, kad šaknys kiek pasiplovė, o prieš dirbtinę šviesą matosi kažkoks ryžas atspalvis blink.gif
Summa summarum, net nežinau, ar antrą kartą pirkčiau šiuos dažus, reikia dar pažiūrėti, ar po kokios savaitės labiau nepabluks. Man svarbu, kad dažai suteiktų ilgalaikę spalvą ir kad po dažymo plaukai nebūtų kaip pakulos, nes nenudažytos ausys ir skaniai kvepiantis balzamas man neatrodo pakankamas privalumas.
Atsiprašau už paklodę 4u.gif
Atsakyti
[quote=Moonstruck,2011 09 20, 12:37]

Pora pastabeliu smile.gif Apsauginiu balzamu pries dazyma tepam tik plauku galiukus. Plauti galva neanksciau 48 val. po dazymo. Naudoti sampunus dazytiems plaukams.
smile.gif
Atsakyti
Mergaitės, kurios turit super shock max tušą, gal galit pasakyti, trupa jis ar ne? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(LaraV @ 2011 09 20, 13:47)
Pora pastabeliu smile.gif Apsauginiu balzamu pries dazyma tepam tik plauku galiukus. Plauti galva neanksciau 48 val. po dazymo. Naudoti sampunus dazytiems plaukams.

Pastabėlės jums. Dažant ataugusias šaknis pagal instrukciją apsauginiu balzamu tepamos šaknys, o to balzamo, kaip jau sakiau, man visai galvai, t.y. tik šaknims, neužteko. Galvą ploviau praėjus daugiau nei 48 val. ir joks šampūnas (na išskyrus kokius nuo pleiskanų) man plaukų pablukint tikrai negalėjo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonstruck: 20 rugsėjo 2011 - 22:51
O gal kuri bandete AVON plauku dazu 9.13 spalva?
Atsakyti
o kuom kvepia Colordisiac lupdaziai? ax.gif
Ir dar labai domina naujoji maskuokliu palete, is 4 daliu ir naujas Anew makiazo gruntas. Kazi, neriebus? 4u.gif
Atsakyti
kaip nagų lako valiklis?geras? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Neko Pari @ 2011 06 24, 00:58)
Neseniai isigyjau si eyelineri Avon Extra Lasting Eye Liner Pen ax.gif
user posted image
Patiko, kaip brezia linija, galim labai plonas isgauti, gal kiek skystokas, todel reikia kelis kart perbraukti norint isgauti tikrai juoda linija. Piesiasi labai lengvai ir graziai, puikiai atrodo, netepa virsutinio voko wub.gif  Bet apie ta "extra lasting" perdeda, nes perbraukus pirstu beveik visiskai nusivalo - jokio atsparumo lotuliukas.gif Be to kad ir kaip keista nuo pacio piestuko visi uzrasai nusitryne jau po 3 karto paemus i rankas  unsure.gif

Ir as neseniai dariausi makiaza su siuo akiu "laineriu" esu turejusi ir seno dizaino, labai patiko, daugiau niekur nemaciau pirkti tokiu markeriu akims, tik avone labai geras, nes su skystais neiseina pasidazyt, o tikrus piestukus reikia labai spausti ir t.t smile.gif
Papildyta:
QUOTE(koko_sa @ 2011 09 25, 12:55)
kaip nagų lako valiklis?geras? bigsmile.gif

Geras tiek pat kiek ir kiti nagu lako valikliai be acetono, vienspalvius nagu lakus nuima puikiai, o su blizguciais tenka pavargti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(koko_sa @ 2011 09 20, 15:25)
Mergaitės, kurios turit super shock max tušą, gal galit pasakyti, trupa jis ar ne? ax.gif

Netrupa. Labai patiko 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(koko_sa @ 2011 09 20, 15:25)

Puikus tusas. thumbup.gif Visiskai netrupa schmoll.gif schmoll.gif Dabar vel ieskau 4u.gif
Atsakyti
Gal kas šituos bent pabandė?
user posted image
Atsakyti