Dekui, mergaites, paziurinesiu siuos lupdazius

QUOTE(dontstop @ 2011 08 20, 08:17)
Planavau pirkti Nude spalvytę, bet nepagaunu iš foto, koks ten atspalvis, ar labiau rožinis, ar labiau rusvas?
Sakyčiau man labiau į rudumą, ne rausvumą
QUOTE(Zai @ 2011 08 20, 16:08)
Ačiū, manau, greitu metu pirksiu

Gal kas nors jau išbandė lupų blizgį Duo Reflect?
"Lūpų blizgis su dviejų atspalvių perlamutriniais pigmentais keičia spalvą priklausomai nuo apšvietimo ir suteikia lūpoms daugiasluoksnę spalvą bei spindesį. Intensyvus blizgesys išlieka valandų valandas. Tolygiai ir glotniai padengia lūpas. "
"Lūpų blizgis su dviejų atspalvių perlamutriniais pigmentais keičia spalvą priklausomai nuo apšvietimo ir suteikia lūpoms daugiasluoksnę spalvą bei spindesį. Intensyvus blizgesys išlieka valandų valandas. Tolygiai ir glotniai padengia lūpas. "

QUOTE(delfiuka @ 2011 08 22, 11:21)

Turiu, atspalvis Rose hues (kaip foto). Nepatinka:
jis beveik permatomas ant lūpų
lipnokas
trumpai laikosi
sunkiai kabinasi ant aplikatoriaus, reikia daug daug kartų maknoti
nelabai matosi tas auksinis atspindėjimas, sakyčiau paprastas permatomas blizgis ant lūpų ir tiek

QUOTE(dontstop @ 2011 08 22, 13:42)
Turiu, atspalvis Rose hues (kaip foto). Nepatinka:
lipnokas
trumpai laikosi
nelabai matosi tas auksinis atspindėjimas, sakyčiau paprastas permatomas blizgis ant lūpų ir tiek
lipnokas
trumpai laikosi

Ačiū, internete tokį pat atsiliepimą radau, vadinas tikrai neverta pirkt. O taip gražiai kataloge atrodo

panos, gal kuri turit atsiliepimų apie plaukų drekinamaji purskala su makadamijomis ir alavijais iš Naturals??
Ar gerai drekina?
labai lauksiu nuomonių!
Ar gerai drekina?

labai lauksiu nuomonių!
As gal pora atsilipepimu apie kvepaliukus parasysiu
.
Is vienos forumietes nusipirkau meginuku, labai skaniai kvepia:Today Tomorrow Always, U by Ungaro Fever, Little Black Dress, In Bloom bei Incandessence (sitas ypac
). Nesu ten kokia kvepalu zinove ir aplamai retai kvepinuosi, bet sitie kvepia labai gerai ir issilaiko ilgai. Esu turejusi Cheap & Chic Moschino, Salvador Dali Dalistyle, dabar turiu Crystal Noir Versace. Palyginus su sitais avon man pasirode ne ka prastesni (tie isvardinti). Aisku, gal as nieko neismanau kvapuose, bet mano nosis taip uzuode
.
Anksciau rizikuodavau pirkti is Avon, o dabar pakeiciau nuomone
. Na bet cia tik apie kvepaliukus. Del kosmetikos nezinau, kainos viliojancios, pvz tusu. Gal kada pabandymui ir nusipirksiu, nes siaip ar taip perku is eurokoso uz panasia kaina
.

Is vienos forumietes nusipirkau meginuku, labai skaniai kvepia:Today Tomorrow Always, U by Ungaro Fever, Little Black Dress, In Bloom bei Incandessence (sitas ypac

Anksciau rizikuodavau pirkti is Avon, o dabar pakeiciau nuomone

QUOTE(koko_sa @ 2011 08 22, 16:57)
panos, gal kuri turit atsiliepimų apie plaukų drekinamaji purskala su makadamijomis ir alavijais iš Naturals??
Ar gerai drekina?
labai lauksiu nuomonių!
Ar gerai drekina?

labai lauksiu nuomonių!
Riebina, apsunkina plaukus

Iš kvepalų tik vienus turėjau, patiko - Outspoken by Fergie. Kvapas, žinoma, skonio reikalas, bet laikosi tikrai gerai

QUOTE(delfiuka @ 2011 08 22, 11:21)

aš turiu tokį

QUOTE(Zai @ 2011 08 20, 16:08)
ta nude spalva sakyciau tokia naturali lupu spalva.Lyg svelniai rusva,lyg vos vos rausvumo turi.Kitaip nezinau kaip apibudint