Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuves - tai cirkas

QUOTE(Tavo_Mano @ 2011 06 23, 13:13)

gaila, bet jusu blondiniskas protelis jums trukdo suprasti kodel tai padariau, tiesiog skaiciau skaiciau per visa tema ir uzkniso tyleti ir skaityti suvarymus

suvarymus? ant ko nuosirdziai variau tai tik ant senmerges,kurios tevai ja muse ir uz plauku tampe,o ji tame nieko blogo nemato,dar aiskina,kad tik baznytine santuoka tikra,o visa kita niekai

Autorei as siuliau kelis kartus teketi kukliai.o kuklu nereiskia,kad neskoningai ar daug atsisakant...nebutina kosmetika uz 400, galima ir uz 100lt, nebutina prabangus restoranas,galima gamtoj nemokamai grazioje vietoje ant kokio slaito piknika padaryti,orginalu ir nebrangu
Atsakyti
QUOTE(Vikne @ 2011 06 23, 13:31)
Pagal jusu blondiniska proteli, tikrai neimanoma, esat islaidi, megstat svaistyt pinigus, kai ju daug neturit mirksiukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
kaip malonu apie save paskaityti pliotkas, imkite saldaini ir tik apsiraminkite lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tavo_Mano @ 2011 06 23, 13:33)
nesuprantu kam jus tai kalbate 4u.gif

tau, nes atsakineju i tavo posta.
Atsakyti
nesuprantu kam jus tai kalbate 4u.gif ...norite "atversti" temos autore i real life? ji 10 metu malasi tame real life, nemanote, kad rutina uzmusa viska? ir velgi...rutinos issklaidymas kainuoja...taip susidaro uzburtas ratas is kurio ji nori istrukti vienai dienai, nes matote ne visi gali sau leisti prabanga kasmet skristi atostogauti i bahamus, kas savaite lepintis SPA ir grozio salonuose, laisvai vaziuoti i keliones kad ir po lietuva, eiti i renginius/koncertus, netgi pirkti knygas darosi prabanga....
Taip, kai kurios cia raso, kad reikia moketi dziaugtis ir smulkenomis, pasivaiksciojimas peskom aplink savo daugiabucio namo kiema, isvyka i artimiausia norfa parduotuve lotuliukas.gif  tik po to ir atsiranda pilnas SM temu, vyras manes nebemyli, nenori, paliko...
pramogos kainuoja... ir nepigiai siuo metu...

siūlote kas dešimt metų per dieną po dvidešimt tūkstančių išleist kad rutina dingtų?
pramogas kiek suprantu vertinate pagal tai kiek jos kainuoja? nu neblogas požiūris. lietuviškas toks. nusimausiu paskutines kelnes bet visiems paaaaaarrrooodysiu kaip aš gerai gyvenu lotuliukas.gif
Atsakyti
nesuprantu kam jus tai kalbate 4u.gif ...norite "atversti" temos autore i real life? ji 10 metu malasi tame real life, nemanote, kad rutina uzmusa viska? ir velgi...rutinos issklaidymas kainuoja...taip susidaro uzburtas ratas is kurio ji nori istrukti vienai dienai, nes matote ne visi gali sau leisti prabanga kasmet skristi atostogauti i bahamus, kas savaite lepintis SPA ir grozio salonuose, laisvai vaziuoti i keliones kad ir po lietuva, eiti i renginius/koncertus, netgi pirkti knygas darosi prabanga....
Taip, kai kurios cia raso, kad reikia moketi dziaugtis ir smulkenomis, pasivaiksciojimas peskom aplink savo daugiabucio namo kiema, isvyka i artimiausia norfa parduotuve lotuliukas.gif  tik po to ir atsiranda pilnas SM temu, vyras manes nebemyli, nenori, paliko...
pramogos kainuoja... ir nepigiai siuo metu...

1 brangios knygos- bIBLIOTEKOS
2. brangios keliones- nuvykit aplankyti draugus,gimines
3. SPA- drauges masazas irgi geras, o mylimojo masazas netgi sexualus wink.gif
4. dauguma renginiu viesu buna nemokami
Atsakyti
QUOTE(wit @ 2011 06 23, 13:34)
1. tai gal iš pradžių reiktų pabūti princese, po to apie vaikus galvoti? Nejaučiat kad truputį seka susimaišius?
2. kadangi esu panašaus amžiaus kaip autorė nelaikau nei jos nei savęs senėm. bet iki princesių irgi tolokai jau. o skamba tai tik pas jus galvoje jei ką. melodiją pakeiskit

3.jūsų patarimas imti paskolą ir pabūti princese? aš išleisti visas ŠEIMOS santaupas tam kad gražiai pasifotografuotų?  ir būtinai už 20 gabalų

1. jei visi taip galvotu kaip jus, demografine situacija kuri ir taip laaaaabi kritiska, taptu katastrofiska....

2. Jei isivaizduojate princese kaip barbie su ruzevais apdareliais tada taip. Apskritai buvo kalbeta apie princese perkeltina prasme, jei ne visi suprato

3. Mano patarimas skambejo kaip ir daugelio kitu, tai padaryti kukliai-elegantiskai, bet as suvokiu kad patarineti siame reikale yra mazai prasmes, nes isivaizduokite jus norite salotu o jums kisa jautiena (primityvus palyginimas bet aiskus).

Atsakyti
QUOTE(Tavo_Mano @ 2011 06 23, 13:41)
Apskritai buvo kalbeta apie princese perkeltina prasme, jei ne visi suprato

visomis prasmemis svajone buti princese paprastai yra isaugama 4u.gif
Atsakyti

QUOTE(Tavo_Mano @ 2011 06 23, 13:41)
1. jei visi taip galvotu kaip jus, demografine situacija kuri ir taip laaaaabi kritiska, taptu katastrofiska....

2. Jei isivaizduojate princese kaip barbie su ruzevais apdareliais tada taip. Apskritai buvo kalbeta apie princese perkeltina prasme, jei ne visi suprato

3. Mano patarimas skambejo kaip ir daugelio kitu, tai padaryti kukliai-elegantiskai, bet as suvokiu kad patarineti siame reikale yra mazai prasmes, nes isivaizduokite jus norite salotu o jums kisa jautiena (primityvus palyginimas bet aiskus).

dar visai neseniai buvo nepriimtina ir nepadoru gyventi nesusituokus, nuo to lietuviai nei išnyko nei sunyko.
mūsų patarimą autorė atmetė. ji nori taip kaip nori ir ne kitaip.
tai apie kokį svajonių žlugdymą JŪS rašote jei pati patariate tą patį? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Reika @ 2011 06 23, 13:38)
1 brangios knygos- bIBLIOTEKOS
2. brangios keliones- nuvykit aplankyti draugus,gimines
3. SPA- drauges masazas irgi geras, o mylimojo masazas netgi sexualus wink.gif
4. dauguma renginiu viesu buna nemokami

1 jus savo vaikui perkate knygas ar imate is bibliotekos? sau dar suprantama.
2. pesciomis i kita miesta? viesasis transportas kaip ir kuras siais laikais jau darosi daug kam prabanga.
3.turiu tik draugus, draugiu neturiu. siulote pasinaudoti ju paslaugomis?
4. Radau tik 3 nemokamus renginius per joninnes vilniuje skirtas seimai, vienas kernaveje, kitas verkiuose, trecias salyginai seimininis empti koncertas, visa kita mokamai.
kas buvo nemokamai ir tai dalinai, buvo vilniaus naktis. Nueikite internete i renginiu anonsavima jusu gimtajame mieste ir pamatysite mokamus-nemokamus ir nemokamu "gausa"
Atsakyti
QUOTE(Tavo_Mano @ 2011 06 23, 12:36)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
kaip malonu apie save paskaityti pliotkas, imkite saldaini ir tik apsiraminkite lotuliukas.gif

Aijajai kai kitom pripaisot blondiniskus protelius tai grazu, o kai pati gauni ka duodi, jau sisiuoji is pykcio lotuliukas.gif thumbup.gif
Dieve ne pliotkai, ka tik pati raset pries valanda sioj temoj lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vikne: 23 birželio 2011 - 12:50
QUOTE(Tavo_Mano @ 2011 06 23, 13:47)
Radau tik 3 nemokamus renginius per joninnes vilniuje skirtas seimai

o tai kiek renginiu vienu metu reikia vienai seimai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Tavo_Mano @ 2011 06 23, 12:41)

Nu tikrai esi blondine, tai visos ir patare, kad kukliai, bet ji nori prabangiai, o pinigu nera, nejau nesuprantat temos esmes mirksiukas.gif
Atsakyti