Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuves - tai cirkas

QUOTE(ragnez @ 2011 06 23, 14:10)
nepriskirkit vaikui savo emociju  4u.gif

kai pries vaziuojant vaikui pasakoji ka mes veiksim, ka aplankysim ir kas vyks o atvaziuoji ir ups...vaikas ne leliukas jau viska supranta ir atskiria, o kad tas neigiamas emocijas pasalinti jau buvo musu problema ir manau mes su vyru susitvarkeme, bet kalba ne apie tai...
Atsakyti
QUOTE(Tavo_Mano @ 2011 06 23, 14:16)
kalba ne apie tai...

jei jau kalbi, vadinasi ir apie tai taip pat 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tavo_Mano @ 2011 06 23, 14:16)
kai pries vaziuojant vaikui pasakoji ka mes veiksim, ka aplankysim ir kas vyks o atvaziuoji ir ups...vaikas ne leliukas jau viska supranta ir atskiria, o kad tas neigiamas emocijas pasalinti jau buvo musu problema ir manau mes su vyru susitvarkeme, bet kalba ne apie tai...

doh.gif pasakai,kad reik moketi pinigus,o tiek daug neturit,vaikas paliudes ir tiek...negi visa gyvenima saugosit vaika nuo blogu emociju ir pasaulio?
Atsakyti
QUOTE(Reika @ 2011 06 23, 14:14)
cia gal as viena tokia randanti kruvas nemokamu knygu,kurias siulo pasimti? doh.gif  nu kita syk kai uzmatysiu butinai jums paimsiu ir pranesiu smile.gif
1.Renginys,o kuo jums burbuliatorius nepatinka, nerealiai smagus renginys zmonems, vaikai laksto,duksta, sprogdina burbulus,emociju daugybe...jum per prasta? sad.gif
na zinai,kadangi pas amne ramus draugai,vieni ir sodybas turi,tai ten gali taip ramiai pailseti...Pajuryje pailseti,kai turi tam pinigu puiku prasom,bet kai vos gala su galu suduri ir imi paskola,kad po svetimas salis trankytis,nu nelogiska,rizikinga.
na , 2.nepykit,bet nesuvokiu,ko jus norit...?
3.mes sakom,kad turi pinigu ir leisk,neturi tai nemetyk.

1.pirma karta girdziu apie si rengini g.gif
2. as nieko nenoriu, cia temos autore nori ax.gif
3. koks kiekis pakankamas jau kad galima butu sau leisti juos leisti? (ne apie paskolas kalbu)

Atsakyti
QUOTE(Tavo_Mano @ 2011 06 23, 14:08)
1. mano vaikystes knygos kita kalba negu mano vaiko gimtoji, automatiskai netinka

Nesupratau... nesupratau ir pasibaisejau.Motinos kalba jos vaikui nera gimtoji?Motinos kalba ,kuri isnesiojo ta vaika ir pagimde ,kurio gyslomis teka jos kraujas, nera gimtoji?
Atsakyti
QUOTE(burbanti @ 2011 06 23, 14:29)
Nesupratau... nesupratau ir pasibaisejau.Motinos kalba jos vaikui nera gimtoji?Motinos kalba ,kuri isnesiojo ta vaika  ir pagimde ,kurio gyslomis teka jos kraujas, nera gimtoji?

? apie seimas kuriuose vienas is tevu lietuvis o kitas ne, girdejote ka nors?
ir dar apie tai kad vaiko motinos gimtoji kalba lietuvoje tampa kaip keiksmas, uzdaromos mokyklos (tam tarpe ir ta kurioje as mokiausi, dabar joje valstybine istaiga, va kaip dideja biudzetininku gretos), ir kad atiduoti vaika i motinos gimtosios kalbos darzeli o veliau i mokykla tai lygu ji pasmerkti buti antrarusiu lietuvoje? gal geriau nelieskime sios temos, nes galiu nesusivaldyti ir isdeti ta lietuva ir lietuvius i suns dienas....nes neisivaizduojate kiek man reikejo kantrybes susitaikyti kad mamos ir vaiko mentalitetas bus skirtingas ir kad vaiko mama norom nenorom asimiliuojasi...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tavo_Mano: 23 birželio 2011 - 13:35
QUOTE(Tavo_Mano @ 2011 06 23, 14:24)
1.pirma karta girdziu apie si rengini g.gif 
2. as nieko nenoriu, cia temos autore nori ax.gif
3. koks kiekis pakankamas jau kad galima butu sau leisti juos leisti? (ne apie paskolas kalbu)

burbuliatorius vyksta,kas antra pirmadieni lukiskiu aiksteje vakare jau keli metai is eiles,per visur buvo reklamuotas smile.gif atsinesk burbulu ir gera nuotaika smile.gif

temos autore nori buti grazi nuotraukose,o tam nereik vestuviu ar daug pinigu.
vieniem uztenka vyro parnesamu 800lt(cia buvo tokia moteris,kuri aiskino,kad nieko jai nereik,uztenka vyro uzdirbamu 800lt ir ji laiminga),kitam ir 10 000lt bus mazai.NA galima sakyti dideli pinigai ugdo didelius norius smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tavo_Mano @ 2011 06 23, 14:08)
kas niekur aisku neuzsimine) nors n metu pries tai jokiu pinigu ji nekainavo. Rezultatas-vaiko nusivilymas, kuri ekspromtu teko malsinti sugalvojant jam nemokamas pramogas, nes vaikas nedidelis dar ir nesupranta, bet mums saugusiems paliko nelabai gera ispudi visa tai...

Zinot ,jusu vaikui daug malonesnis uzsiemimas butu buves ir didele leime, jei jus tuo metu savo kieme butumet dave jam paciam supjauti (nu aisku koks ten supjovimas biggrin.gif ) kelias malkas ir leisti paciam apversti kepancias ant tu malku paprastas desreles biggrin.gif , nei tas zymusis isejimas i zmones.
Papildyta:
QUOTE(Tavo_Mano @ 2011 06 23, 14:33)
ir dar apie tai kad vaiko motinos gimtoji kalba lietuvoje tampa kaip keiksmas, uzdaromos mokyklos (tam tarpe ir ta kurioje as mokiausi, dabar joje valstybine istaiga, va kaip dideja biudzetininku gretos), ir kad atiduoti vaika i motinos gimtosios kalbos darzeli o veliau i mokykla tai lygu ji pasmerkti buti antrarusiu lietuvoje? gal geriau nelieskime sios temos, nes galiu nesusivaldyti ir isdeti ta lietuva ir lietuvius i suns dienas....

Jusu vyras neleidzia jums mokinti jusu vaiko savo kalbos?Ka jus cia nusikalbat ,mano vaikas visa diena kalba angliskai ,mokinasi prancuzu kalbos ,namie kalba lietuviskai ir savarankiskai dar mokinasi rusu kalbos ,o jam dar tik 9 metai .Ir beje ,ten kur mes gyvenam isvis nera lietuvisku mokyklu ,bet mano vaikas ir skaito, ir raso lietuviskai ,nes as ji mokinu ,o ne valstybe.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo burbanti: 23 birželio 2011 - 13:39
QUOTE(Tavo_Mano @ 2011 06 23, 14:33)
ir dar apie tai kad vaiko motinos gimtoji kalba lietuvoje tampa kaip keiksmas, uzdaromos mokyklos (tam tarpe ir ta kurioje as mokiausi, dabar joje valstybine istaiga, va kaip dideja biudzetininku gretos), ir kad atiduoti vaika i motinos gimtosios kalbos darzeli o veliau i mokykla tai lygu ji pasmerkti buti antrarusiu lietuvoje? gal geriau nelieskime sios temos, nes galiu nesusivaldyti ir isdeti ta lietuva ir lietuvius i suns dienas....

doh.gif o girdejot,kad salyje mokoma salies kalba, negi blogai jei vaikas gyvendamas lietuvoje mokosi lietuviu kalbos?
NEpykit bet kai gyvendamas cia ir uzduodi klausimus,tau aiskina "nipanimaju"nu virs visko doh.gif
Neisizeiskit,jei norit vaika aukleti lenkiskai,lenku kalba, gyvenkit lenkijoje...BET Lenkijoje irgi ziauriai skriaudzia lietuviu vaikus,nekalbant apie kitas mazumas,ka jiems daryti? negrazu,bet lenkijos lietuviai nesiskundziai,demonstraciju nekelia, kalba lenkijoje lenkiskai.
Papildyta:
QUOTE(burbanti @ 2011 06 23, 14:36)
Jusu vyras neleidzia jums mokinti  jusu vaiko savo kalbos?Ka jus cia nusikalbat ,mano vaikas visa diena kalba angliskai ,mokinasi prancuzu kalbos ,namie kalba lietuviskai ir savarankiskai dar mokinasi rusu kalbos ,o jam dar tik 9 metai .

kad mokosi,tai mokosi,bet gi ne uzsienio kalba visos paskaitos...ok isskyrus amerikos mokykla,bet kainos ten tai nafig... doh.gif

As suprantu,aki zmogus sveciuojasi salyje kelis metus ir nori,kad vaikas eitu ir mokytusi savo gimtaja kalba dalykus,bet ne kai visa gyvenima gyvena vienoj vietoj ir nemoka net sakino tos salies kalba suregsti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Reika: 23 birželio 2011 - 13:40
QUOTE(Reika @ 2011 06 23, 14:39)

kad mokosi,tai mokosi,bet gi ne uzsienio kalba visos paskaitos...ok isskyrus amerikos mokykla,bet kainos ten tai nafig... doh.gif

Atasiprasau ,bet mes negyvenima Lietuvoje ,todel visos pamokos yra anglu kalba.O kad noras yra mokintis ,tai as skaitau ,jog tai tik pagirtina. kALBU MOKEJIMO ANT PECIU NIEKAS DAR NENESIOJO IR JOS VALGYTI DAR PAS NIEKA NEPRASE.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo burbanti: 23 birželio 2011 - 13:41
QUOTE(burbanti @ 2011 06 23, 13:29)
Nesupratau... nesupratau ir pasibaisejau.Motinos kalba jos vaikui nera gimtoji?Motinos kalba ,kuri isnesiojo ta vaika  ir pagimde ,kurio gyslomis teka jos kraujas, nera gimtoji?

Nu cia dabar kas, irgi pasibaisejau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Vikne @ 2011 06 23, 14:40)
Nu cia dabar kas, irgi pasibaisejau doh.gif

Pas ja cia kalba emigrantes nepasitenkinimas biggrin.gif
Atsakyti