Įkraunama...
Įkraunama...

Pelargonijos - mūsų numylėtos gėlės

Draugystė.. wub.gif

user posted image
Atsakyti
dar Lietuviškas žiedelis mirksiukas.gif

user posted image
Atsakyti
Keletas pražydusių:
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(eliss @ 2011 07 01, 18:34)

Balta "rožytė" labai graži wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Violeta* @ 2011 07 01, 15:06)
Hmmmm...susikurčiau aš tą privatumą greitai.. mirksiukas.gif palei gatvę loviai su tujom...sudarytų sieną...Pietinė pusę, tai saulė vis tiek apšvies...pavėsinė kokia, kėdė, stalelis ir gėlių glėbiai..ją taip apželdint galima, kad nebus net poreikio dairytis kažkur, bet žinoma, jei tokia erdvė jau yra kitur, tai gal ir nėra reikalo investuot į tai...bet kaip jums gerai, tokius plotus turinčioms, ech..

drinks_cheers.gif aš irgi baltai pavydžiu blush2.gif turėčiau tokį plotą, tai tujom apsiželdinčiau, gėlėm apsistatyčiau, uždengtų visus nykius vaizdus. Ir vis dėlto nuosavas namas. Pas mane pro buto langus tik betoninės kaimyninių namų sienos matosi ir kaip chebra prie mašinų sustoję alų geria doh.gif va čia tai tikrai liūdna urbanistika doh.gif gerai, kad kieme dar kažkiek žalumos yra. Bet man keista, kad beveik niekas iš kaimynų balkonuose gėlių neaugina, tik vienam balkone priešais moterėlė viską petunijom apsistačius, tai taip ir šviečia raudonai ružavi žiedai bigsmile.gif o kitur nebent po kokį vieną nedidelį vazonėlį pastatyta g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dantiste @ 2011 07 01, 21:26)
drinks_cheers.gif aš irgi baltai pavydžiu blush2.gif turėčiau tokį plotą, tai tujom apsiželdinčiau, gėlėm apsistatyčiau, uždengtų visus nykius vaizdus. Ir vis dėlto nuosavas namas. Pas mane pro buto langus tik betoninės kaimyninių namų sienos matosi ir kaip chebra prie mašinų sustoję alų geria doh.gif va čia tai tikrai liūdna urbanistika doh.gif gerai, kad kieme dar kažkiek žalumos yra. Bet man keista, kad beveik niekas iš kaimynų balkonuose gėlių neaugina, tik vienam balkone priešais moterėlė viską petunijom apsistačius, tai taip ir šviečia raudonai ružavi žiedai bigsmile.gif o kitur nebent po kokį vieną nedidelį vazonėlį pastatyta g.gif

Tujos jau pasodintos biggrin.gif pusmetris už terasos tvora ir gatve.Tik reiktu aukstas auginti-virs pusantro metro iki terasos grindinio ir ir dar beveik tiek pat privatumui lotuliukas.gif Gelem apstatyčiau greit ir nesunkiai biggrin.gif
http://images59.fotk...lynas470-vi.jpg
http://images110.fot...lynas455-vi.jpg
user posted image
Atsakyti
Netekau vienos keliautojos - Westdale Appleblossom cry.gif , kitos apgyvendinos balkone laikosi neblogai: lapai gyvesni, viršūnėlės atrodo pajudėjo. Kaip sekasi kitoms keliautojoms?
Atsakyti
QUOTE(xaos @ 2011 07 02, 09:50)
Netekau vienos keliautojos - Westdale Appleblossom cry.gif , kitos apgyvendinos balkone laikosi neblogai: lapai gyvesni, viršūnėlės atrodo pajudėjo. Kaip sekasi kitoms keliautojoms?

Labai gaila verysad.gif Maniškės, nors truputį "pavargusios", žaliuoja ax.gif
Atsakyti
na pasirodau savasias grazuoles. gal pasakysit kokios cia veisles? smile.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Amarrile, aš jau be žodžių ...Taigis tiek gėlių.. bigsmile.gif

Visų nuotraukos labai gražios, vasariškos, gaivios...

Mano švedės dauguma laikosi visai gerai - nuimtų pageltonavusių lapų vietose gausiai kalasi nauji lapeliai, viršūnėse irgi lenda nauji...Viskas su jom jau gerai bus, prigijo, tik sulapot bereikia..

Ypatingas džiaugsmas - kad sėtos rožiažiedės irgi jau krauna žiedukus pirmuosius, vos po vieną du, bet vis tiek... wub.gif

Turiu ir praradimą...kadangi jau sakiau, kad "denise' ir 'westdale' gali visai ir neprigyt vien dėl daigų mažumo ir sveikų lapų nebuvimo, tai taip ir įvyko...
"denise' jau vakar pamačiau, kad kotukas juoduot ima...šiandien visas juodas, neklydo akis rolleyes.gif na westdale dar bus matyt..Ta irgi miniatiūrinė, lapų sveikų nė vieno..??
Kas man patinka pelargonijų auginime, kad viskas kas joms patinka ar nepatinka, parodo labai greit..taigi iki kelionės visos kurios nerodo gyvybės ženklų, bus aiškios....Tai visai ramiai bus galima išvykt atostogaut..

dėl westdale, pagalvojau, kad ją ko gero augint kaip orhidėjas reikia..nes tos žalios lapų vietos tai kaip ir pelergonijų, bet tos baltos doh.gif ...pergamento trapumo...matyt, reikia drėgno oro, netgi didelės drėgmės ore..nes tie balti kraščiukai tai visai kaip ir be gyvybės, jei žalia vieta dar žalia, tai baltoji palieka tokia kaip šienas sudžiūvus..Tai visumoj tokai gėlė patraukliai neatrodytų visa apdžiūvus g.gif Žodžiu, gerai kad turiu daug mažiau kaprizingų.. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Violeta*: 02 liepos 2011 - 10:43
QUOTE(Violeta* @ 2011 07 02, 12:36)

Ypatingas džiaugsmas - kad sėtos rožiažiedės irgi jau krauna žiedukus pirmuosius, vos po vieną du, bet vis tiek... wub.gif

Mano taip pat biggrin.gif
Atsakyti
Kaip nujaučiau,kad su tom baltmargem bus sunku jum unsure.gif Ir lietuviškas skusdavosi mergaites,kad neišlaiko g.gif
Delioju puzle bigsmile.gif Smagu biggrin.gif Čia tik laikina...Su kregždučiu įnašu lotuliukas.gif
user posted image
Atsakyti