Amarrile, aš jau be žodžių ...Taigis tiek gėlių..
Visų nuotraukos labai gražios, vasariškos, gaivios...
Mano švedės dauguma laikosi visai gerai - nuimtų pageltonavusių lapų vietose gausiai kalasi nauji lapeliai, viršūnėse irgi lenda nauji...Viskas su jom jau gerai bus, prigijo, tik sulapot bereikia..
Ypatingas džiaugsmas - kad sėtos rožiažiedės irgi jau krauna žiedukus pirmuosius, vos po vieną du, bet vis tiek...
Turiu ir praradimą...kadangi jau sakiau, kad "denise' ir 'westdale' gali visai ir neprigyt vien dėl daigų mažumo ir sveikų lapų nebuvimo, tai taip ir įvyko...
"denise' jau vakar pamačiau, kad kotukas juoduot ima...šiandien visas juodas, neklydo akis

na westdale dar bus matyt..Ta irgi miniatiūrinė, lapų sveikų nė vieno..??
Kas man patinka pelargonijų auginime, kad viskas kas joms patinka ar nepatinka, parodo labai greit..taigi iki kelionės visos kurios nerodo gyvybės ženklų, bus aiškios....Tai visai ramiai bus galima išvykt atostogaut..
dėl westdale, pagalvojau, kad ją ko gero augint kaip orhidėjas reikia..nes tos žalios lapų vietos tai kaip ir pelergonijų, bet tos baltos

...pergamento trapumo...matyt, reikia drėgno oro, netgi didelės drėgmės ore..nes tie balti kraščiukai tai visai kaip ir be gyvybės, jei žalia vieta dar žalia, tai baltoji palieka tokia kaip šienas sudžiūvus..Tai visumoj tokai gėlė patraukliai neatrodytų visa apdžiūvus

Žodžiu, gerai kad turiu daug mažiau kaprizingų..