QUOTE(Jomato @ 2011 08 02, 15:46)
Ačiū už nuraminimą. Turiu dar vieną klausimą: kada prasideda tikro pienuko gaminimas? Ką daryti, kad užsidegusios krūtys nesprogtų? Ir kiek ilgai trunka visi su maitinimo pradžia susiję skausmai?
pieniukas tikras pradeda atsirasti i trecia para nuo gimdymo, su kiekviena diena jis bala ir darosi vis tikresnis, na tas priespienis gelsvas bala

man kad nesprogtu ir nedegtu ir siaip kad mastitas neatsirastu, tai kvieciausi i namus masaziste krutu is kliniku, nes siaip jau galvojau nuo proto nusoksiu, reikejo 3 kartu masazo ir dabar sekmingai maitinu. Kitos deda kopusto lapus ant deganciu krutu ir dar medum pries tai patepa
Papildyta:
QUOTE(LaToja @ 2011 07 31, 20:33)
O as biski ne i tema, bet pasiguosiu, gal kas ka ir patars. Mano vaikuciui 3 menesiai ir 10 dienu, maitinu pati, bet turim beda, siuo metu jis jau sveria 8,5 kg, abu tevai esam smulkus, gime normalus - 3710g, vaikas tiesiog nori daznai valgyti ir persivalgo, siuntineja mus po visokius gastroendokrinologus, liepia mankstas daryti. Is ties vaikas atpila daug nesuvirskinto pienuko,
kakodavo grudeliais, kas daktare sake, irgi yra neisisavintas pienukas del pertekliaus, liepe grieztai duoti valgyti minimum kas 3 valandas. Viena savaite buvo visai pavyke, sunkiai bet ipratinom, net ir ilgiau istvere ir is karto vaikas nebeatpilinedavo, kakodavo jau be grudeliu, o kosyte, pilvuko nebepute del to kad maistas spedavo susivirskinti dar neuzpylus naujo... O va dabar vel nebeiseina, nu saukia jis po 2 valandu ir viskas, valgyt nori, o as juk negaliu kankinti, duodu. Nu kaip man ji ipratinti reciau valgyti nezinau, nesiojam, vos ne kankana sokam, kad tik demesi atitraukt, bet vis tiek.
O maitinti negaliu dazniau, nes pienas mano labai maistingas matyt, kad jam tas svoris taip auga, paskui sunkiau vaikui bus ir judeti, aptesles, veliau sedeti gali pradeti ir sirdutei sunkiau dirbti, nu zodziu, liepia daktarai dietos tokios kas 3 val laikytis ir viskas. gal kas suidure su tokia dilema?
nu tai kad vaikas geriantis pienuka r turi taip tustintis, kakutis su grudeliais tai yra pieno ismatos - man taip aiskino gimdymo namuose