Įkraunama...
Įkraunama...

Catrice dekoratyvinė kosmetika

Uzejau i Eurokos apsidairymui ir isigyjau taip liaupsinta pudra Infinite Matt up to 18 h Make-Up beje viena is paskutiniuju, negi jas taip perka, gal slepia lotuliukas.gif na ka pirmas ispudis neblogas , lengvai lygiai dengiasi, maskavimo tikrai uztenka, idomu kaip ilgai issilaikys ir kaip sublizgejimu bus .
Galiu palyginti su sios firmos Perfect Resist Make-up 24 tai Infinite Matt tikrai geresnis variantas, nes Perfect Resist Make-up 24 tai sunki pudra man pasirode, sunkiai dengia veida, nelygiai pasiskirsto, jautesi kaukes efektas antra syki nepirksciau.
Atsakyti
QUOTE(instaliacijaaa @ 2011 07 14, 19:18)
Galiu palyginti su sios firmos  Perfect Resist Make-up 24 tai Infinite Matt tikrai geresnis variantas, nes Perfect Resist Make-up 24 tai sunki pudra man pasirode, sunkiai dengia veida, nelygiai pasiskirsto, jautesi kaukes efektas antra syki nepirksciau.

drinks_cheers.gif Aš taip pat bandžiau Perfect Resist, man ji iš viso nepatiko schmoll.gif Tad pritariu viskam smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Orestes @ 2011 06 23, 18:27)
Na man tas gelinis nuostabus tiesiog  wub.gif Daug jau rašiau apie jį, bet pasikartosiu - laikosi puikiai, spalva toooobula, juoda juoda, dengiasi taip pat puikiai. Man jis 10/10  wub.gif O kainos tiksliai nepamenu, bet manau kažkas iki 15lt  4u.gif

Štai šis:
Eye gel liner
user posted image

o ta plunksnute kartu parduodama ar reikia pirkti atskirai?
Papildyta:
QUOTE(Vitulka @ 2011 07 14, 19:51)
sudrėkinkit šepetėlį prieš tepant kreminę pudrą, visai kitoks poveikis nei tepant sausu. Ploniau išsitepa, ne taip matos, ypač sunkios pudros, bet tuo pačiu mažiau maskuoja.
aš apie tokio tipo šepetėlius kaip MAC187:

user posted image

siunties tokius ar LT perki?
Papildyta:
man irgi sios firmos manija uzejus blink.gif

o kokie atsiliepimai apie nagu lakus?nesu bandzius g.gif butu idomu isgirsti isbandziusiu nuomone 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Obuolių Delčia @ 2011 07 15, 10:45)
o ta plunksnute kartu parduodama ar reikia pirkti atskirai?

Reikia pirkti atskirai smile.gif
Atsakyti
Na ką, nusipirkau ir aš Sun Glow (tamsesnę) wub.gif Patiiiinka wub.gif Kaip tik EŽ baigėsi, galvojau pabandyt šią, visgi kaina skiriasi penkis kartus, ir esu labai patenkinta smile.gif Labai natūraliai atrodo, labai labai maloni ant veido. Beprotiškai džiaugiuosi wub.gif
Papildyta:
Beje, dabar kai veidukas gerai įdegęs ir oda labai išsilyginus, pasidažiau šiandien ryte Catrice Photo Finish ir ant viršaus truputuką Sun Glow - žinokit tobulai atrodo wub.gif Gera visgi ta Photo Finish, kai nereik didelio maskavimo, manau per vasarą dabar tik ją ir naudosiu smile.gif
Atsakyti

o kokie atsiliepimai apie nagu lakus?nesu bandzius g.gif  butu idomu isgirsti isbandziusiu nuomone 4u.gif

Turiu laką iš Papagena kolekcijos. Neblogas, bet 10 lt nevertas. Būtina tepti 2 sluoksniais. Laikosi neblogai, ant rankų pirštų 3-4 dienas, ant kojų - savaitę 4u.gif
Atsakyti
siunties tokius ar LT perki?

pirkau SM išparduotuvėj. Lietuvoj Make up store parduotuvėj yra, Inglot.
Atsakyti
QUOTE(Orestes @ 2011 07 15, 15:21)
Na ką, nusipirkau ir aš Sun Glow (tamsesnę)  wub.gif Patiiiinka  wub.gif Kaip tik EŽ baigėsi, galvojau pabandyt šią, visgi kaina skiriasi penkis kartus, ir esu labai patenkinta smile.gif Labai natūraliai atrodo, labai labai maloni ant veido. Beprotiškai džiaugiuosi  wub.gif
Papildyta:
Beje, dabar kai veidukas gerai įdegęs ir oda labai išsilyginus, pasidažiau šiandien ryte Catrice Photo Finish ir ant viršaus truputuką Sun Glow - žinokit tobulai atrodo  wub.gif Gera visgi ta Photo Finish, kai nereik didelio maskavimo, manau per vasarą dabar tik ją ir naudosiu  smile.gif

negundyk 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2011 07 15, 14:33)
Turiu laką iš Papagena kolekcijos. Neblogas, bet 10 lt nevertas.

drinks_cheers.gif Aš taip pat turiu vieną laką, savo kainos tikrai nevertas. Labai nelygiai dengiasi, prastai laikosi ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo metamorphosis: 15 liepos 2011 - 16:45
QUOTE(Obuolių Delčia @ 2011 07 15, 16:34)

Aš tik dalinuosi patirtimi biggrin.gif Va taip viena kitą ir gundom naujom prekėm biggrin.gif
Atsakyti
Jau išparduodamos Enter Wonderland ir Floralistos kolekcijos 4u.gif
Atsakyti
Kas del laku tai priklauso nuo spalvos, vienos geriau dengiasi, kitos sh.
Va pvz dabar nusipirkau sita ir dengiasi kuo puikiausiai
user posted image
O si prastai buvo
user posted image
Atsakyti